Jestem wyspany wiec napisze krótko co i jak.
Ojciec i moj znajomy pracowali w łacznosci, ja w tym roku dalem sobie spokoj. Rano o 7:00 zwitalismy do biura rajdu po odbior sprzetu (pozdrowienia dla Szefa:) i dla Pana z "safety A").
Poniewaz nasz kolega pierwszy raz obslugiwal taka impreze postanowilem z nim pojechac, zeby byc blisko gdyby mial problem (jak sie potem okazalo spisał sie na celujący ! ! ! !). Byl to 4,10 km oesu imielin-imielin (dokladnie wyjscie z P90 50m prostej i szykana, która byla waska przy wyjsciu

Pierwsze dwa przejazdy stalem praktycznie kolo szykany, przy poldku z łącznosci

Dosc szybko ja pokonywali a takze efektownie (brawa dla Zbigniwa Cieslara). Wiele razy brakowalo centymetra moze dwóch do murku, ale udalo sie wyprowadzic auto. Niestety jeden z kierowcow SC po ominieciu pierwszej serii opon uderzyl w znak stojacy przy wyjsciu, na szczescie nic groznego (tak to przynajmniej wygladlo). Wycofali i pojechali dalej. Coz wiecej pisac kazdy nastepny przejazd byl ciekawy, wiele sejow przechodzilo go bokiem

:):):) Na ostatniej petli tego oesu Virnik zlapal kapcia na wyjsciu

(tutaj pozdro dla Virnika i dla Michala jego wspanialego pilota

:) ps. za kazdym przejazdem was ostro dopingowalem). No napisze jeszcze o jednej waznej rzeczy, toj. zabezpieczenie w tym miejscu: byl tam praktycznie jeden czlowiek z kamizelką i jeden policjant, ale musze przyznac ze nie bylo zadnego klopotu z kibicami - ludzie stali w bezpiecznych miejscach i po prostu git, zupelnie to samo co widzialem w czechach na barumce

:):) jedyny klopt to miejscowi ktorzy chcieli autami do domow miejscowych dojechac (2 kolesi sie rzucalo a reszta spokojnie czekala).
Po oesach wrocilem do bazy rajdu z Radkiem aby zdac sprzet no i fajrant, pojechalismy na mete (oczywiscie spoznieni).
Dodam ze na mecie Cieślar zebral najwieksze oklaski (od czasu kiedy tam bylem) ! ! ! !

Dla mnie bomba rajd
Kurde rozpisalem sie i pisalem o pierdołach jest to moj 50ty post wow
Sorki za ewentualne bledy pozdrawiam wszystkich
Jak cos mi sie wspomni to napisze