(M.Ś.) Skoda Fabia WRC

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez thompson40 » niedziela, 16 lut 2003, 17:46

nie no fajne :) tylko żeby Fabia miała inne barwy niż Octavia bo obecne barwy Octavii są delikatnie mówić nie ciekawe wedłóg mnie.
pzdr
...jk1dL......................................
...cky.pl.2kx.pm..........................
thompson40
N3

Postprzez marcin » niedziela, 16 lut 2003, 18:17

No to fakt Skoda mam nadzieje ze się bardziej przyłoży do wyglądu Fabii niż Octavii bo Octavia średnio wygląda jak narazie... :)
marcin
A5

Postprzez Wilu » niedziela, 16 lut 2003, 21:16

jak dla mnie Octavia to najlepsze WRC, i nikt mnie już nie przekona, czy może być coś lepszego - tak: Fabia WRC i na to czekam, przeglądam zasoby netu conajmniej 5 razy w tygodniu i poszukuję nowych informacji, ale nie ma, projekt utajniony, ani nawet małego zdjątka. ta torówka fajowa, co do wersji drogowej to także wiele nie można znaleźć. niestety.
Wilu
N4

Postprzez kocie_ruchy » poniedziałek, 17 lut 2003, 19:53

http://www.wrc-online.net/default.asp?sid=0&pid=2&stid=1913

Wyglada na to,ze fabia WRC bedzie jednak samochodem 5-drzwiowym,
ale wszystko sie okaze w Genevie na targach w przyszlym miesiacu,gdzie skoda chce pokazac wrc-a rownoczesnie z wersja RS
...Drive the Revolution....
kocie_ruchy
N2

Postprzez Psycholog_Rajdowy » poniedziałek, 17 lut 2003, 20:40

A więc moje wielkie marzenie się urzeczywistnia :!: :D Najpiękniejszy samochód w specyfikacji WRC już niedługo zadebiutuje w RSMŚ :!: Niezmiernie się cieszę :!: :!: :!: :D
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez Tomisny » wtorek, 18 lut 2003, 14:05

To studium RS to przeciez Fabia Combi, wiec z tymi 5 drzwiami to jeszcze poczekajmy... natomiast to zdjecie na dole juz calkiem ostre...

Poza tym to co do piekna tej RS to bym sie spieral...
Tomisny
N3

Postprzez Psycholog_Rajdowy » wtorek, 18 lut 2003, 17:44

Tomisny: Zdjęcie, o którym mówisz przedstawia Fabię Kombi Paris - jest podpisane trochę na wyrost, ja liczę, że RS będzie bardziej drapieżna. A co do drugiej fotki - zamaskowanej wersji WRC - wyraźnie widać, że to wersja 5-drzwiowa a nie kombi. Łatwo poznać po zarysie tylnych drzwi :!: :D
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez Wilu » wtorek, 18 lut 2003, 22:04

ano przecie oficjalnie jeszcze nic nie pokazali, to są tylko projekty, które owszem spoko wyglądają, ale wersja RS będzie napewno bardziej dopracowana, co do 5 dzwiowego WRC to i tak jeśli nowy przepis wejdzie w życie to nie ma żadnego problemu, bo będą musieli co najmniej 320 kg budę zrobić co zapewni jej niesamowitą sztywność. wogóle to autko jest sztywną konstrukcją. dziwi mnie fakt iż nie wypuszczono 3 dzwiówki, ale trudno mi to wogóle nie przeszkadza. czekam z niecierpliwością na finalny efekt, gdzieś tam napisałem że będzie miała spoiler jak peugot, a na tych szpiegach tego nie widać, więc się wszyscy możemy jeszcze zaskoczyć.
Wilu
N4

Postprzez Tomisny » wtorek, 18 lut 2003, 23:32

Z tego co tam widac to spoiler pewnie podobny bedzie do tego z Corolli WRC...
Tomisny
N3

Postprzez -=Mich@l=- » środa, 19 lut 2003, 00:04

Fajne oklejenie w kratkę :D :D Niby widać a jednak nie widać - zmyślne.
-=Mich@l=-

Postprzez marcin » środa, 19 lut 2003, 00:11

Obrazek Już widać że Fabia WRC będzie piękna :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
marcin
A5

Postprzez Wilu » środa, 19 lut 2003, 00:14

Tomisny napisał(a):Z tego co tam widac to spoiler pewnie podobny bedzie do tego z Corolli WRC...

tak tylko jestem przekonany, (informacje prasowe skoda auto) iż będzie on miał taki jak w pugu. z resztą jest ta informacja na poprzedniej stronie tego tematu.
a to autko zamaskowane jak zorro przed północą.
Wilu
N4

Postprzez **FanKuzaja** » środa, 19 lut 2003, 12:01

Jeżeli będzie tak wyglondać Fabia WRC jak to zamaskowane Zorro to widać że spojlerek naklapie będzie podobny do z Coroli coś przypomina kształtem 9zalatuje do niego).

Coś mi sie zdaje że Fabia WRC będzie sie podobać 8) :wink:
**FanKuzaja**
A6

Postprzez lukas » środa, 19 lut 2003, 14:06

a mnie sie podoba ta szeroka dupka z tylu :lol: no i juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc ten szeroki pysk z przodu, wloty powietrza na masce, wielki zderzak ehhhhhh :wink:
a co powiecie na spoiler w stylu focusa99 :?: na jakiejs czeskiej stronce widzialem fabie po tuningu z taka płetwą i nawet jakos to wygladalo, aaa na rajdowce moze ladniej by sie prezentowalo..........
lukas
N2

Postprzez Wilu » środa, 19 lut 2003, 20:48

np poczekajmy jeszcze, ona oklejona jest tak po to aby nic się nie dało obaczyć, a jak będzie finalnie się prezentować obaczymy na salonie. co do aerodynamiki, to napewno ta na zdjęciach jest myląca, bo czesi testują conajmniej 3 spoilery dachowe w tunelu, jak i ten np przedni. autko będzie pod tym względem napewno dopracowane, a jak wiecie to najlepiej sprawdza się ten w pugu i dlatego citroen ma podobny i new focus też będzie taki miał, tylko subaruna inną trajektorią popędziła robiąc ten pysk rekina w miejscu zadka.
Wilu
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum