Moderator: SebaSTI
MuchaFans napisał(a):Oj chłopaki chłopaki albo piszemy tu o Krakowskim albo zachwowujecie sie jak baby na jarmarku i pieprzycie jak nei o jakiejs durnej Hondzie to o rajdzie strzelinskim!!!!!!! A wiec mam propozycja dla Was zalozcie sobie nowy temat i tam o tym klikajcie a jak interesuej Was Krakowski to zapraszam do podjecia tematu!!! Tylko bez obrazy!!!!!! Nie wiem co inni o tym sadza to jest tylko moje zdanie !!!!!Pozdrawiam!!!!!!
MuchaFans napisał(a):Oj chłopaki chłopaki albo piszemy tu o Krakowskim albo zachwowujecie sie jak baby na jarmarku i pieprzycie jak nei o jakiejs durnej Hondzie to o rajdzie strzelinskim!!!!!!! A wiec mam propozycja dla Was zalozcie sobie nowy temat i tam o tym klikajcie a jak interesuej Was Krakowski to zapraszam do podjecia tematu!!! Tylko bez obrazy!!!!!! Nie wiem co inni o tym sadza to jest tylko moje zdanie !!!!!Pozdrawiam!!!!!!
tak blisko mety to niebardzo.meta konczy sie 600m odcinkiem prostej.ja polecam jechac na "oleje platinium" i od mety w woli wieruszyckiej podejsc na nogach.sa tam ciekawe spadania i dosc ostre ciasne zakrety przechodzace jeden w drugi(partia na odwage) lub w Lapanowie jadac na Bochnie skrecic w lewo na Kobylec i jhak dojedziesz do odcinka to kieruj sie w jego prawa strone(mety) i za jakies 500m masz fajny mostek z fajnym zaciskowym zakretem.na koncu sliski asfalt.bedzie tam ciekawie.co do oesu Stare rybie-Zbydniow to proponuje stanac na prawa 90 w starym rybiu(tarnawa)(w tamtym roku odcinek skrocony w tym miejscu przez wesele na 3 petli)wrobel321 napisał(a):są jakieś ciekawe zakręty pod koniec oesu 2 (Stare Rybie)??
wrobel321 napisał(a):są jakieś ciekawe zakręty pod koniec oesu 2 (Stare Rybie)??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość