Moderator: SebaSTI
TommiCrazy napisał(a):jesli Hołek powróci do rywalizcji jak mozna wnioskować po informacjach z pokazowych jazd to wreszcie będzie można się skupić nad dyskusją o rywalizujacych ze sobą kierowcach na wyrównanym poziomie
LIPciu napisał(a):TommiCrazy napisał(a):jesli Hołek powróci do rywalizcji jak mozna wnioskować po informacjach z pokazowych jazd to wreszcie będzie można się skupić nad dyskusją o rywalizujacych ze sobą kierowcach na wyrównanym poziomie
myśle że hołek będzie musiał się sporo natrudzić żeby na asfalcie kończyć na pudle. rsmp to nie tylko kormoran.
pozdrawiam
Cobra napisał(a):Czeka juz sobie w garazu jak widac moje nazwisko i brata ktory bedzi pilotem jzu jest, czekamy tylko z barwami sponsora bo rozmowy z naszym glownym sponsorem Microsoft, ktory wchodzi ostro na polski rynek software'owy juz sa na zakonczeniu.
TommiCrazy napisał(a):CObra, naucz się uwżnie czytac, napisałem "jesli " i "mozna wnioskowac" a nie ze HOLO ROBI WIELKI COME BACK.
hołek duzo pokaywał się w swoim Nkowym subru na róznych spotach i okazajch, rywalizacja w polsce toczy się własnie w grupie N, jesli bedzie chciał wrócic to niewierze ze koszty staną mu na przeszkodzie, co najwyżej brak chęci. napisałem przypuszczenie !! i twoj ironiczny pokaz zdolnosci w paincie nierobi niestety zamierzonego twojego efektu udupienia tu niczyjej wypowiedzi.
Sory ale jak dyskutujemy oczymś to czytajmy wczesniej co kto pisze
Cobra napisał(a):Nie wiem jakimi zawiłymi drogami dedukcji poszli niektórzy z was, patrząc na zdjęcia hołka który sobie odśnieżał subaryna dojazd do posesji, ze wraca do rsmp??? Co ma piernik do wiatraka?? Jak zobaczycie moje zdjecie w subaraku WRC to pomyslicie ze bede startowal w Mistrzostwach Świata, no to macie.
Czeka juz sobie w garazu jak widac moje nazwisko i brata ktory bedzi pilotem jzu jest, czekamy tylko z barwami sponsora bo rozmowy z naszym glownym sponsorem Microsoft, ktory wchodzi ostro na polski rynek software'owy juz sa na zakonczeniu. W zasadzie pozostaje tylko kwestai wysokosci naszego budzetu. Pierwszy start bedzie w Finlandii. Pozdrawiamy naszych wiernych kibicow, trzymajcie za nas kciuki niebawem spotkamy sie na oesach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość