(M.Ś.) Kuzaj w MŚ(?)

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 10 lut 2005, 17:32

jesli Hołek powróci do rywalizcji jak mozna wnioskować po informacjach z pokazowych jazd to wreszcie będzie można się skupić nad dyskusją o rywalizujacych ze sobą kierowcach na wyrównanym poziomie
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez żółtodziób » czwartek, 10 lut 2005, 23:45

Hmmm... Tez uważam że po tak długim mczasie nie jeżdżenia autem WRC i na poziomie rajdów zaliczanych do MŚ Lesio wiele nie zdziała, sam zresztą kiedyś w wywiadziedla WRC powiedział że z fabryczniakami to raczej szans nie ma, bo oni jak nie startują to trenują. W cyklu WRC zabrakło praktycznie niefabrycznych kierowców w związku z czym mamy zjawisko inflacji, miejsce poza pierwszą dziesiątką to już złe miejsce. Będzie też brakowało punktu odniesienia do ewentualnego wyniku. Niemniej jednak to jego sprawa czy chce startować w WRC czy w PCWRC. Na pełen sezon w PCWRC pewnie też nie ma kazy, więc na pewno znaleźliby sie krytycy takiej opcji. i też by powiedzieli że w PCWRC nic nie zdziała, swoją drogą mieliby rację, bo do "drugiej ligi" spadło kilku ex-fabrycznych. Dajcie gościowi spokój, on wam nie zagląda do kieszeni i nie mówi czy macie wydać swoje pieniądze na alkohol czy na prezerwatywy. Nie ukradł tych pieniędzy więc jego sprawa co z nimi robi.

Jeszcze o Warmboldzie; TO JEST CIENIAS! nie bójmy się tego powiedzieć, jeździ już bardzo długo i nie robi żadnych postępów, ciągle notuje podobne straty, a jak mu auto spasuje na OSie to nawet do głowy mu nie przyjdzie że może kogoś blokować. Sorry, life is brutal, teraz w rajdach dochodzą do głosu tacy kierowcy jak Duval, w fabrykach już nie ma miejsca dla szkółek niedzielnych, czego dowodem jest to jak skończył Hirvonen. Swoją drogą mam wrażenie że ten sezon w Subaru bardziej chłopakowi zaszkodził niż pomógł, wydaje mi się że jeździł pod presją, pomykając Focusem robił postępy, w Subarynie nie zrobił praktycznie żadnych, w dodatku ciężko mu teraz będzie zdobyć zaufanie któregoś z zespołów fabrycznych.
żółtodziób
A8

Postprzez LIPciu » piątek, 11 lut 2005, 13:31

TommiCrazy napisał(a):jesli Hołek powróci do rywalizcji jak mozna wnioskować po informacjach z pokazowych jazd to wreszcie będzie można się skupić nad dyskusją o rywalizujacych ze sobą kierowcach na wyrównanym poziomie

myśle że hołek będzie musiał się sporo natrudzić żeby na asfalcie kończyć na pudle. rsmp to nie tylko kormoran.
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez tomi_kl » piątek, 11 lut 2005, 19:25

LIPciu napisał(a):
TommiCrazy napisał(a):jesli Hołek powróci do rywalizcji jak mozna wnioskować po informacjach z pokazowych jazd to wreszcie będzie można się skupić nad dyskusją o rywalizujacych ze sobą kierowcach na wyrównanym poziomie

myśle że hołek będzie musiał się sporo natrudzić żeby na asfalcie kończyć na pudle. rsmp to nie tylko kormoran.
pozdrawiam

nie wiem skad takie plotki , ale nawet ludzie z Olsztyn , którzy sa przy Holku twierdza ze nie wróci on na RSMP. Ma jechac tylko Polski...
tomi_kl
A6

Postprzez Cobra » piątek, 11 lut 2005, 20:47

Nie wiem jakimi zawiłymi drogami dedukcji poszli niektórzy z was, patrząc na zdjęcia hołka który sobie odśnieżał subaryna dojazd do posesji, ze wraca do rsmp??? Co ma piernik do wiatraka?? Jak zobaczycie moje zdjecie w subaraku WRC to pomyslicie ze bede startowal w Mistrzostwach Świata, no to macie.

Obrazek

Czeka juz sobie w garazu jak widac moje nazwisko i brata ktory bedzi pilotem jzu jest, czekamy tylko z barwami sponsora bo rozmowy z naszym glownym sponsorem Microsoft, ktory wchodzi ostro na polski rynek software'owy juz sa na zakonczeniu. W zasadzie pozostaje tylko kwestai wysokosci naszego budzetu. Pierwszy start bedzie w Finlandii. Pozdrawiamy naszych wiernych kibicow, trzymajcie za nas kciuki niebawem spotkamy sie na oesach. :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez TSRALLY » piątek, 11 lut 2005, 20:52

Widzę że mój bracik głupiego posta zmajstrował :oops:
Ach ta wyobraźnia...

Cobra napisał(a):Czeka juz sobie w garazu jak widac moje nazwisko i brata ktory bedzi pilotem jzu jest, czekamy tylko z barwami sponsora bo rozmowy z naszym glownym sponsorem Microsoft, ktory wchodzi ostro na polski rynek software'owy juz sa na zakonczeniu. :D

Cobra o jednym zapomniałeś to ja będe prowadzić:przecież nazwisko kierowcy po prawej stronie na szybie to w kolejności:
1. pilot
2. kierowca

Takie niedociągnięcia Cobra, wstydź się!
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez Cobra » piątek, 11 lut 2005, 21:12

Juz mi sie literek nie chcialo przestawiac i tak sie napracowalem ostro zeby wkleic profesjonalnie swoje zdjecie, dzieki za rady z zakresu obrobki grafiki Integrale :wink: . Tak wogole to sie straszny off w tym topicu zrobil niby o kuzim a piszemy o jakims holku , o antosiu no i teraz o tych moich z bratem startach :P A nie zapomnimy oczywiscie o naklejce autoklubu na aucie
Cobra
A5

Postprzez TommiCrazy » piątek, 11 lut 2005, 21:23

CObra, naucz się uwżnie czytac, napisałem "jesli " i "mozna wnioskowac" a nie ze HOLO ROBI WIELKI COME BACK.
hołek duzo pokaywał się w swoim Nkowym subru na róznych spotach i okazajch, rywalizacja w polsce toczy się własnie w grupie N, jesli bedzie chciał wrócic to niewierze ze koszty staną mu na przeszkodzie, co najwyżej brak chęci. napisałem przypuszczenie !! i twoj ironiczny pokaz zdolnosci w paincie nierobi niestety zamierzonego twojego efektu udupienia tu niczyjej wypowiedzi.

Sory ale jak dyskutujemy oczymś to czytajmy wczesniej co kto pisze
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez Cobra » piątek, 11 lut 2005, 21:43

TommiCrazy napisał(a):CObra, naucz się uwżnie czytac, napisałem "jesli " i "mozna wnioskowac" a nie ze HOLO ROBI WIELKI COME BACK.
hołek duzo pokaywał się w swoim Nkowym subru na róznych spotach i okazajch, rywalizacja w polsce toczy się własnie w grupie N, jesli bedzie chciał wrócic to niewierze ze koszty staną mu na przeszkodzie, co najwyżej brak chęci. napisałem przypuszczenie !! i twoj ironiczny pokaz zdolnosci w paincie nierobi niestety zamierzonego twojego efektu udupienia tu niczyjej wypowiedzi.

Sory ale jak dyskutujemy oczymś to czytajmy wczesniej co kto pisze

Przeczytałem dokładnie, zawsze to robie. Mysle ze jestes dosyc zestresowany i bierzesz wszystko co tu sie pisze zbyt osobiscie i zbyt serio, w tej kwesti musialby sie wypowiedziecPsycholog_Rajdowy :wink:

Po drugie kompletnie nie miałem na celu "udupienia" czyichs wypowiedzi, bawia mnie jedynie ciagle dywagacje na temat powrotu hola na oesy ktory sam wkolko powtarza ze nie wraca. Zreszta mysle ze hola tez to bawi :), bo inaczej nie pokazywal by sie wkolko publicznie w N-ce
Cobra
A5

Postprzez integrale » piątek, 11 lut 2005, 22:14

Cobra napisał(a):dzieki za rady z zakresu obrobki grafiki Integrale

o co ci chodzi bucu?
Obrazek
integrale
N2

Postprzez Cobra » piątek, 11 lut 2005, 22:31

integrale napisał(a):o co ci chodzi bucu?

Jak sam nie rozumiesz to nie bede ci tlumaczyl. O nic, zupelnie o nic :P
Cobra
A5

Postprzez TommiCrazy » piątek, 11 lut 2005, 23:31

ja bym prosił moderatora o zamykanie kazdego tematu o kuzim w którym zacznie się głupia dyskusja "czy kuzi jest czy kuzi nie" ! bo innczej bedzie tak jak kiedyś, 25 podstron i żadnego konkretnego na koncu wniosku, marnowanie klawiatury
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez LIPciu » sobota, 12 lut 2005, 00:28

Cobra napisał(a):Nie wiem jakimi zawiłymi drogami dedukcji poszli niektórzy z was, patrząc na zdjęcia hołka który sobie odśnieżał subaryna dojazd do posesji, ze wraca do rsmp??? Co ma piernik do wiatraka?? Jak zobaczycie moje zdjecie w subaraku WRC to pomyslicie ze bede startowal w Mistrzostwach Świata, no to macie.

Obrazek

Czeka juz sobie w garazu jak widac moje nazwisko i brata ktory bedzi pilotem jzu jest, czekamy tylko z barwami sponsora bo rozmowy z naszym glownym sponsorem Microsoft, ktory wchodzi ostro na polski rynek software'owy juz sa na zakonczeniu. W zasadzie pozostaje tylko kwestai wysokosci naszego budzetu. Pierwszy start bedzie w Finlandii. Pozdrawiamy naszych wiernych kibicow, trzymajcie za nas kciuki niebawem spotkamy sie na oesach. :D

stary jak znalazłeś sponsora na cykl wrc????
moge być w twoim teamie???
plis plis plis :P
LIPciu
A5

Postprzez TommiCrazy » sobota, 12 lut 2005, 00:57

jaka firma ma w swojej ofercie lakier SUBARU BLUE i jakie on ma oznaczenie ?
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez Cobra » sobota, 12 lut 2005, 01:03

mysle ze mozesz poszukac maila do takiej jednej firmy, kurcze jak oni sie nazywali aaaaahh SUBARU. Chyba www.subaru.com ?? :D, a tak serio to chyba kazdy profesjonalny lakiernik jest w stanie zalatwic no nie?? Bedziesz kladl na swojego misia??? Jak sie dowiesz to napisz mi na priva i ile ew. kosztuje?
Cobra
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum