Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):Armin to może nie jest ścisła czołówka, ale jest nieocenionym testerem. Dlatego rozwijajace się zespoły (tak to nazwijmy) chętnie korzystają z jego usług. Pomijając jego potencjał własny to jego wypowiedź nt. Skody nie zawiera przesadzonych informacji. Skoda jest parę ładnych lat do tyłu. To co teraz się dzieje to dopiero światełko w tunelu, potrzeba czasu i pieniędzy. Ile taki Pegeot wtopil kasy w 206 WRC? Ile czasu powstawało 307 WRC? Ba i jeszcze te dwa lata okazały sie zbyt krótkim okresem! Zawieszenie startów wyraźnie wyszło Skodzie na dobre, już auto jest konkurencyjne wzgledem czołowych niefabrycznych wozów, już zdobywa punkty, żaden sukces jednak nie rodzi sie w pięć minut...
Zgadzam się i mam małe pytanko: dlaczego Skoda nie zatrudniła Kresty?
Pamiętam wypowiedzi Kresty, ze Skoda rządzą Niemcy i dlatego nie ma tam dla niego miejsca.
Osobiście uważam, ze chłopak będzie odkryciem sezonu, jeśli można tak powiedzieć Miewa, co prawda wypadki, ale jest szybki, widziałem go na Braum i myślę, ze ma potencjał.
ale nareszcie mitsu bedzie miec lepszą pozycje, rovanperra należy do kieorwców którzy wygrywają Oesy.
Co innego za rrok, wtedy będzie nowe "rozdanie" konkurencja będzie msiała powywalać ze swoich wózków elektroniczne zabawki, wtedy też może się okazać że auto, które obecnie jest w stanie punktować będzie wygrywać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość