(M.E.) Rally of Poland

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kisiel » środa, 7 cze 2006, 18:02

chodek napisał(a):pytanie do ludzi z okolic lub stałych bywalców rejonu rajdu:

Nie oriętujecie się gdzie są pola namiotowe/gospdarstwa blisko tras odcinków specjlanych, tzn gdzie się mozna rozbic zeby nie dojezdzac zbyt długo do osesów i ile taka zabawa kosztuje?

Chodek ja też planuje gdzieś sie rozbić z namiotem przy oesie, ale hmm zadnego pola namiotowego nie poszukuje. Wydaję mi się ze ludzie nie będą mieli jakiś sprzeciwów aby pobiwakować. A jeżeli już coś to rzuci sie z 20zł i chyba będzie OK.
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Tomi_OL » środa, 7 cze 2006, 19:35

Kisiel napisał(a):

Nie oriętujecie się gdzie są pola namiotowe/gospdarstwa blisko tras odcinków specjlanych, tzn gdzie się mozna rozbic zeby nie dojezdzac zbyt długo do osesów i ile taka zabawa kosztuje?

Chodek ja też planuje gdzieś sie rozbić z namiotem przy oesie, ale hmm zadnego pola namiotowego nie poszukuje. Wydaję mi się ze ludzie nie będą mieli jakiś sprzeciwów aby pobiwakować. A jeżeli już coś to rzuci sie z 20zł i chyba będzie OK.

i tak będzie najlepiej.
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez michuczy » środa, 7 cze 2006, 21:29

Tak jak piszesz w tamtym roku spaliśmy przy oesie który miał być pierwszy w niedziele, nie miał nikt sprzeciwów.
michuczy
N2

Postprzez skateman » środa, 7 cze 2006, 21:33

Illiev i Donchev nie jadą...Pierwszy ma problemy z EVO IX, a Donchev nie jedzie przez Kuzaja.... http://www.autoklub.pl/news-11826.php?
skateman
A6

Postprzez michuczy » środa, 7 cze 2006, 21:34

Stig napisał(a):Ja planuje obskoczyć w sumie 6 oesów - po 3 na każdy dzień. Na dwóch spokojnie będę mógł obejrzeć całą stawkę. Reszta będzie wymagała zebrania się po jakiejś godzince.

EDIT: Widzę rallyholic, że co do tego mamy podobne plany ;)

Mysle że to Twój plan jest najlepszy i najbardziej do zrealizowania ja też tak samo bede chciał zrobić ;-). Jedziewy w pięciu , będzie się działo !!
michuczy
N2

Postprzez Kostek » środa, 7 cze 2006, 21:39

UWAGA

mam takie pytanie do zorientowanych. Planuje objechac w sobote 1,3,4,6 i ile potrzeba czasu na przejechanie od Juchów do Miłek i w niedziele 7,9,10.12 i jaki czas przejazdu od Noytstu do Paprotek?? bo tak właściwie pierwszy raz jade na MP i nie wiem ile czasu sobie zostawic żeby nie dotrzec dopiero na Puchar Peugeota.

Ja wyjeżdzam dzisiaj w nocy wiec prosze nich ktos szybko mi odpowie

POZDR.
Kostek
N3

Postprzez chodek » środa, 7 cze 2006, 21:43

Tomi_OL napisał(a):
Kisiel napisał(a):

i tak będzie najlepiej.

tak własnie myslalem ze wymysli się cos na miejscu :wink:

swoją drogą mamy jeszcze z jedno miejsce w samochodzie, jesli jest ktos z polnocego mazowsza mozemy go zabrac(ciechanów,przasnysz i okolice)
chodek
A6

Postprzez oli » środa, 7 cze 2006, 22:15

Okolice rybnika woj slaskie , mamy 2 miejsca wyjazd pt wieczorem powrot nd
oli
N1

Postprzez Gucio » środa, 7 cze 2006, 22:20

Michał, ale przecież nie możemy miec pretensji do Kuzaja o to, że walnał dacha i Donchew nie jedzie...poprostu tak wyszło i auta nie zdążyli odbudowac pewnie:)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez skateman » środa, 7 cze 2006, 22:25

Wiem wiem, to taka mała prowokacja z mojej strony :)
skateman
A6

Postprzez =wojtas= » środa, 7 cze 2006, 22:32

Mam juz pakiet kibica A i B :D . Kumple wymiekli tak ze jade z kobitką.
Moze ktoś jedzie z wawy to zabiore. Wyjazd w sobote rano (bo piątek praca :( ) a powrót w niedziele wieczorem (zeby rano znowu do pracy :( ).
=wojtas=
N1

Postprzez Gucio » środa, 7 cze 2006, 22:34

Ale ty w ogóle jestes prowokator :P
Na gg miałes opis, że się pakujesz na rajd, a dobrze wiesz, że ja nie jade... :cry: :cry:
:lol: :lol:
Powodzenia wszystkim na rajdzie i prosimy tu wszyscy wszystkich o pokazanie się z jak najlepszej strony jeśli chodzi o kibiców i o kibicowanie z rozsądkiem, bo w końcu MY tez o coś walczymy,a jak wywalczymy dla siebie WRC to będzie poezja, a wtedy będzie ogromna kasa :)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez skateman » środa, 7 cze 2006, 22:52

Gucio napisał(a):Ale ty w ogóle jestes prowokator :P
Na gg miałes opis, że się pakujesz na rajd, a dobrze wiesz, że ja nie jade... :cry: :cry:
:lol: :lol:

Ej to wcale nie miało Ciebie sprowokować.... serio...

Pokazemy sie z jak najlepszej strony :) QHR OGNIA!!!

Wyjazd czwartek - 2 rano :]
Ostatnio edytowano środa, 7 cze 2006, 22:57 przez skateman, łącznie edytowano 1 raz
skateman
A6

Postprzez Stig » środa, 7 cze 2006, 22:52

Kostek napisał(a):UWAGA

mam takie pytanie do zorientowanych. Planuje objechac w sobote 1,3,4,6 i ile potrzeba czasu na przejechanie od Juchów do Miłek i w niedziele 7,9,10.12 i jaki czas przejazdu od Noytstu do Paprotek?? bo tak właściwie pierwszy raz jade na MP i nie wiem ile czasu sobie zostawic żeby nie dotrzec dopiero na Puchar Peugeota.

Wszystko zależy na jakie miejsce na oesie chcesz trafić i z jakiej strony się ono znajduje (innymi słowy - czy będziesz musiał "objeżdżać" OS). Najlepiej to weź mapę i linijkę, określ przybliżoną odległość między punktami, przyjmij średnią 60-70 km/h i oszacuj czas. Obawiam się jednak, że jeśli chcesz obskoczyć 8 oesów w systemie 1-3 to będziesz musiał znikać po ok. 40 załogach i nieźle gonić na dojazdówkach.

skateman napisał(a):Illiev i Donchev nie jadą...Pierwszy ma problemy z EVO IX, a Donchev nie jedzie przez Kuzaja....

Szkoda (nam ich startu, im wpisowego ;) - chyba, że organizator zwraca). Mam nadzieję, że oprócz tych dwóch załóg lista starotwa nie będzie znacznie różnić się od listy zgłoszeń :?
"Bo po to jest warto na polu tym stać | I moknąć w deszczu, i w słońcu się grzać, | Włazić w pokrzywy i przez błoto brnąć, | By ujrzeć na szutrze bok"
Stig
N2

Postprzez hairpin » środa, 7 cze 2006, 23:36

Illiev i Donchev nie jadą...Pierwszy ma problemy z EVO IX, a Donchev nie jedzie przez Kuzaja....

Ja bym powiedział, że to przez Adamusa chłopak nie jedzie, bo to przecież Adamus montuje klatki w Imprezach Kuzaja ;) Słaba musiała byc ta klatka bo dzwon podobno był przy małej prędkości (jak w Mexiko).
hairpin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum