Moderator: SebaSTI
**Only Rajdy** napisał(a):http://fotoreportaz.ox.pl/?p=fotoreportazShow&iReportId=72#
KRAJOBRAZ PO BITWIE!!!!![]()
Mam nieodparte wrażenie, że zarówno z pisma Pana Michała, jak i zwłaszcza komentarzy kibiców, wyziera obraz sędziów i organizatorów -"oszołomów”, „betonów”
narazić na niebezpieczeństwo
podstawową rolą sędziego imprezy motorowej jest pryncypialne egzekwowanie prawa
W trakcie zawodów nie ma mowy o "naginaniu" przepisów wedle aktualnych życzeń uczestników
Brak zgody na użycie opon okolcowanych wynika z jednej strony z powodów sportowych - wyrównanie szans uczestników.
Szanowny Panie Działaczu. Gdzie byli ci sedziowie, których obowiązkiem jest egzekwowanie prawa podczas dwóch tygodni poprzedzajacych rajd? Bardzo mnie to ciekawi w świetle informacji, że po trasach oesów strach było jeździć (szczególnie pod prąd). Dlaczego, skoro egzekwowanie prawa jest tak ogromnie ważne (z czym się zgadzam) nie walczycie z nielegalnym zapoznaniem, które jest o wiele bardziej szkodliwe niż jazda na kolcach. Bo kolec zniszczy asfalt-zapoznanie może zniszczyć życie
sumo napisał(a):do dyskusji o kolcach sie juz nie bede wtrącał bo naprawde - nie mam pojecia co o tym myslec....
z innej beczki :Szanowny Panie Działaczu. Gdzie byli ci sedziowie, których obowiązkiem jest egzekwowanie prawa podczas dwóch tygodni poprzedzajacych rajd? Bardzo mnie to ciekawi w świetle informacji, że po trasach oesów strach było jeździć (szczególnie pod prąd). Dlaczego, skoro egzekwowanie prawa jest tak ogromnie ważne (z czym się zgadzam) nie walczycie z nielegalnym zapoznaniem, które jest o wiele bardziej szkodliwe niż jazda na kolcach. Bo kolec zniszczy asfalt-zapoznanie może zniszczyć życie
Skad masz takie info .. ze bylo strach jezdzic pod prad? Ja bylem na oesach raz.. hm w sumie to nawet 2 razy - spotkalem tylko auto organizatora ktore jezdzilo - czyzby pilnowali ?
Wilu napisał(a):Panowie postanowili wystartować na kolcach już dużo przed rajdem i pokazali, że rywalizację sportową to mają oni gdzieś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość