Miko napisał(a):moze mi ktos powiedziec czy jeden karnet wystarczy na jeden samochod czy kazda osoba musi miec osobny?z gory dzieki
Każda osoba musi mieć karnet lub bilet wstępu
Moderator: SebaSTI
Miko napisał(a):moze mi ktos powiedziec czy jeden karnet wystarczy na jeden samochod czy kazda osoba musi miec osobny?z gory dzieki
oli napisał(a):Orientuje sie ktos ile km jest z katowic do Mikolajek ??
karcin napisał(a):oli napisał(a):Orientuje sie ktos ile km jest z katowic do Mikolajek ??
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... directions
Myśle, że ta mapa Ci sie przydaPokazuje dokładnie ile jest km
*fly* napisał(a):a teraz przyznajcie sie po ile oesow kazdego dnia chcecie zobaczyc?
ja najpierw chcialem latac pomiedzy oesami ale doszedlem do wniosku ze bierzemy grilla i bedzie piknik mieli miedzy przejazdami. Sobota 2 oesy, niedziela to samo, no i testowy. Jest wogole szansa by bez stresu obejzec wiecej niz 2 przejazdy kazdego dnia (przynajmnie pierwszych 45 zalog)?
Jeszcze tylko opony w samochodzie zmienie z zimowek na letnie i jestem gotowy do drogi,... odliczam godziny
rallyholic napisał(a):Pewnie masz na myśli 2 oesy po dwa przejazdy, czyli 4![]()
Jest to do zrobienia, bez stresu. Osobiście zalicze 6 przejazdów - po 3 dziennie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość