Wrocilem z rajdu - bylo OK.
Barborka to zawsze musza byc jakies skandale i problemy pogodowe - pierwsza petle calkowice zabily opady sniegu.
Tak w zwiazku z wypadkiem Herbana - to musze powiedzec ze w miejscach ktorych bylem rajd byl swietnie zabezpieczony, sluzby porzadkowe stanowcze, i uzywajace gwizdkow;)
Zobaczylem 5OS i servis wiec troche tego bylo.
1.Poczatek - klasycznie - Iskrzyczyn i spoznienie - przyjechalem po Lancerach

. Slisko nudno, zimno, a dodatkowo jakies leszcze mnie skasowaly 5PLN za parkowanie na poboczu twierdzac ze to gminia debowiec takie cos wymyslila. Na bilecie zreszta uzyta byla nazwa rajdu - nie wiem co o tym myslec i nie wiem czy to bylo za zgoda organizatora.Ktos jeszcze placil?
2.Konczyce - p90, l90 na szuter. Jeszcze cholernie slisko, ale sytuacja sie poprawia. Lubiak i Belt przestrzelili zakret. Pelikan, Kajtek swietnie.
3. OS4 feralny Iskrzyczyn kawalek za nawrotami w iskrzyczynie, prawy na takim niemilym podbiciu. Pelikan i Kajtek bomba i gosciu w Swifcie mial goraco ale sie wybronil.
4.Konczyce - koncowka OSu kolo zamku - jak sie okazalo najlepsza dzisiejsza miejscowka - swietne mijsce, ale sporo ludzi. Tradycyjnie Kajtek(tu naprawde pokzal klase) i Pelikan bomba i Pasek tez.
5. Servis - jakas atmosfera dziwna
6. Znow konczyce wyjscie z szutru jedynie Pelikan ostro reszta zachowawczo sporo aut na kapciu.
Podsumowanie:
Stanik - szczyty nieprofesjonalizmu - no ale to w koncu amator.
Pelikan - dla mnie bomba
Grzybek - nie wiem jakim cudem osiagal czasy jak pelikan, przy tak spokojnej jezdzie
Kajtek - u siebie bardzo sie chcial popisac
Frycz - spokojna jazda dobre czasy
Malinski - fajny reflektor mu zalozyli po dzwonie
Guzek, Duda - wycofali sie przed startem chlopaki nie lubia tej zabawy chyba
Ruta, Meresinski, Oleks, Belt - takie fury zoobowiazuja do lepszych wynikow
ogolnie - jazda po mokrym tylko dla najlepszych, rajdy sprzyjaja powstawaniu plotek.
Sory za dlugiego posta;)
ps: wie ktos jak gosciowi z '0' udalo sie wybic tylna szyba?