Moderator: SebaSTI
xander napisał(a):Jak na debiutanta Krzysztof Hołowczyc ma na swoim koncie też spore sukcesy na poszczególnych odcinkach specjalnych, m.in. ósme miejsce na 15. etapie Rajdu Dakar. Hołowczyc ustanowił tym samym polski rekord Dakaru w kategorii samochodów.
peteroz napisał(a):Sory że odgrzewam trochę starszą wypowiedź
xander pisze:
nie przypominam sobie żeby tak Hołek mówił chyba że masz na myśli innego Hołka
Był nawet taki news na autoklubie.pl
Oczywiście, moje marzenie to dojechać do mety, ale jestem sportowcem i dla mnie najbardziej liczy się wynik. Jadę ten rajd wygrać - na pewno nie w tym roku, lecz takie jest założenie i wierzę, że mnie na to stać - powiedział Krzysztof Hołowczyc
Cobra napisał(a):Dla mnie holo tego rajdu nie ukonczyl, on zostal przecigniety przez mete, a wczesniej braklo mu benzyny. [...] Komus braklo paliwa a inny zawodnik mu nie uzyczyl, przykro mi ale powinien zostac na pustyni. [...] czy gosciu ktorego tzreba bylo sciagac z pustyni wysylac po niego cysterne naprawde go ukonczyl czy moze stanac [...]
Cobra napisał(a):. Dla mnie holo tego rajdu nie ukonczyl, on zostal przecigniety przez mete, a wczesniej braklo mu benzyny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości