(PPZM) Rajd Snieżki ???

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez :KuziFanJG: » sobota, 27 wrz 2003, 01:18

Dzieki Maniacy :)
Z przyczyn ode mnie niezaleznych bede w tamtych rejonach. wiec popatrze na opisane przez Ciebie miejsca.
Do zobaczenia na OSach.
:KuziFanJG:
N1

Postprzez Wilu » sobota, 27 wrz 2003, 18:01

oto wyniki raczej nieoficjalne ale zawsze jak by cos można poprawić:

1 1 Ł.SZTERLEJA / Ł.WŁOCH Mitsubishi Lacer EVO V N/4 30:08,1
2 19 B.GRZYBEK / A.GRABOWSKA OPEL ASTRA GSi N/3 33:10,2 +3:02,1
3 14 W.BĄK / M.LASZCZAK Peugeot 205 GTI A/6 33:12,0 +3:03,9
4 24 P.MARCINIAK / T.MARCINIAK Opel Kadet 2,0 N/3 33:20,7 +3:12,6
5 11 U.MIROWSKI / A.MIROWSKA Peugeot 206 XS A/6 33:20,8 +3:12,7
6 21 M.DOMASZEWICZ / I.TRYBALSKA Peugeot 306 N/3 33:22,3 +3:14,2
7 10 K.SKÓRA / M.KACZMAREK Peugeot 206 A/6 33:30,7 +3:22,6
8 34 M.MUCHA / P.BOSEK Peugeot 106 N/2 33:44,2 +3:36,1
9 22 M.GAGACKI / M.BILSKI Opel Astra Gsi N/3 33:49,2 +3:41,1
10 7 M.MANKIEWICZ / J.SZEWCZYK Fiat Punto A/7 34:31,9 +4:23,8

stawiałem na załogę Mucha/Bosek i zanotowali wspaniały wynik. szkoda Witasa, gość ma destrukcyjny styl jazdy ale jest widowiskowy, agresywny i cholernie szybki, szkoda że żadko na mecie.
Wilu
N4

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » sobota, 27 wrz 2003, 19:08

Taaaaak..........i po rajdziku.......POPŁUCZYNY PO KARKONOSKIM :!: :!: :!: Oto parę plusów i minusów:Po pierwsze ludkowie z SAFETY.....jak zwykle nie przygotowani......na pierwszym os-ie czyli na Kromnowie zmieniono konfigurację trasy na słynnym "trójkącie" zerówki miały trochę problemów.......a komentarz pani z organizacji: Może żeczywiscie oni powinni jechać według strzałek-(strzałki -namalowane na asfalcie na Tour De Pologne) :shock: :P Druga i najważniejsza sprawa to blokowanie dojazdów od mety os-ów przez POLICJĘ.......takiego drałowania na Borowice nie pamiętają najstarsi rajdowcy :wink: Tak więc komentarz na mecie rajdu typu"Dziękujemy za wspaniałą organizację rajdu słynnej rodzinie Kisielów" jest nie na miejscu....w szczególności że Klub nie potrafił zebrać kasy na KARKONOSKI.....a plusy...........jak zwykle ofensywna jazda wielu zawodników(NIVETTE)....i rajdowy klimat..........na mecie pan przy mikrofonie oznajmił wszystkim że rampe wjeżdża NEWEJTTE..... :!:
Maniacy rajdowi w liczbie
N1

Postprzez balon » sobota, 27 wrz 2003, 23:16

Zrob komputerowy teoretyku sam cos a pozniej pisz bzdury znajdz kase a pozniej sie tym chwal. A gdyby nie ta rodzina to gowno nie rajdy bys widzial. Czy cos podobalo ci sie na tym rajdzie bo o tuningowcach juz slyszalem najlepiej dawac komentarze siedzac w bamboszach przed kompem SMIESZYSZ MNIE. Jak chcesz to mozemy polemizowac na meile.
balon

Postprzez Jucek » niedziela, 28 wrz 2003, 14:33

a mi sniezka sie podobala i to jak cholera. OS Kromnów- przed metą lewy 90 troche prostej i szeroki zawęzający sie nawrót, wszystko by bylo OK tylko ze tego lewego nie bylo wogule widac i na zewnetrznej byla skarpa taka 15 moze 20 metrów, w sumie 4 samochody poleciały w tą skarpe a jeden sej sie wyratowal i udezyl w drzewo,w sumie wylecialy 3 seje,kadett i swift :shock: (nieciekawie to wyglądalo moja siostra juz myslala ze bedą ofiary i prawie płakała :) ), pozniej OS Borowice, spokojnie przejazdy przez mostek, OS Gruszków, 200 metrow za startem lewy 90 i duuuuuuuuuzo syfu, prawie kazdy zapinał boooka, Szterleja przejezdzając przez ten zakret strasznie suszył zeby :D,no i chyba 2 samochody wylecialy za droge.Jedyne co mi sie nie podobało to dresy na OS i ich tuby :evil:
Jucek
N3

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » niedziela, 28 wrz 2003, 19:45

balon napisał(a):Zrob komputerowy teoretyku sam cos a pozniej pisz bzdury znajdz kase a pozniej sie tym chwal. A gdyby nie ta rodzina to gowno nie rajdy bys widzial. Czy cos podobalo ci sie na tym rajdzie bo o tuningowcach juz slyszalem najlepiej dawac komentarze siedzac w bamboszach przed kompem SMIESZYSZ MNIE. Jak chcesz to mozemy polemizowac na meile.
Myślisz że kibicom tak bardzo zależy na takich 3-cio ligowych rajdach......może wreszcie zrozumiesz że rajd bardzo nam się podobał, co nie znaczy że widzimy tu jakąś wielką zasługę Automobilklubu....taki jest ich obowiązek-żeby organizować rajdy....dostają za to pieniądze.A to że nie zdołali zebrać pieniędzy na Karkonoski potwierdza tylko ich nieudolność......na czele z Krakowem..........Organizatorzy rajdu MUSZĄ wreszcie zrozumieć że nic nie będzie się kręciło bez przyciągnięcia na rajd jak największej liczby kibiców........Najgorsze co można w Polsce zrobić dla rajdu to..........nie przyjść na niego!!!!!!!!!...my lecimy teraz na San Remo i wydaje nam się że lepiej wydać raz na rok takie pieniądze niż oglądać to co ma do zaoferowania Automobilklub Karkonoski i inne rajdy.........TAKA JEST niestety smutna prawda........więc powtarzamy:rajd nam się podobał......a to za sprawą samych zawodników i ich pięknej jazdy........a gdybyś chciał jeszcze pogadać to....żółte Capri z napisem z tyłu KANKKUNEN......aby zawsze i wszędzie sławić imię NAJWIĘKSZEGO :!:
N1

Postprzez balon » niedziela, 28 wrz 2003, 20:14

Mowisz "Myślisz że kibicom tak bardzo zależy na takich 3-cio ligowych rajdach..."

Czasami sie zastanawiam czy wogole na czyms "kibicom" zalezy robisz rajd zle nie robisz tez zle.A organizator wybiera trase by byla atrakcyjna dla zawodnikow i kibicow,czyli to ze rajd Ci sie podobal to zasluga organizatora, a ze to obowiazek ak to sie mylisz bo jest mnostwo klubow ktore jedyne co robia to 3 kjs w roku albo nic.
Ale juz tekst ze bierzemy za to kase to pomysl jaka? czlowieku ten rajd ma wedlog wstepnej oceny od 10-15 tys deficytu a wyobraz sobie ze ludzie stojac na oesach jako sedziowie poswiecaja swoj czas i to czasem marznac i moknac co z tego maja - 1000 zl do podzialu na 16 osob obslugi oesowej majac auto jezdzisz na wlasnym paliwie i to tez kosztuje, a ze akurat robilem ten rajd wiec wiem jakie sa to kwoty juz nie wspomne o rachunkach za komorke co do ktorego dostalem informacje w piatek 659 zl myslisz ze ktos mi zwroci za to NIE bo z czego. Wiec nie mow mi o obowiazkach i o kasie jaka za to sie bierze bo nie wiesz o czym piszesz i to jest nie fer. AK robi 10 eliminacji KJS w roku zrob jedna i wtedy mow o obowiazkach organizatora i zobaczysz w skali mikro co to jest zrobic cos.
Sory czytajac takie posty nie chce sie nic robic bo po co naszczescie licza sie dla mnie tez oceny zawodnikow i te byly bardzo dobre wrecz niektorzy twierdzili ze jest to drugi rajd PPZM po Nikonie jesli chodzi o poziom organizacyjny. I to daje checi do dalych dzialan.
balon

Postprzez balon » niedziela, 28 wrz 2003, 20:18

A na San Remo tez jade i sie nie chwale :D :D :D
Ale nie przeszkadza mi to cieszyc sie z rajdow w polsce i ich ogladania :)
balon

Postprzez Jucek » niedziela, 28 wrz 2003, 20:55

człowieku najpierw troche pomysl zanim cos napiszesz.Rok temu Karkonoskiego mialo nie byc ledwo co zapieli budzet i juz rok temu mowili ze mają ogromne problemy z pozyskaniem sponsorow i nie wiadomo co bedzie za rok.U mnie w miescie tez jest automobilklub tylko ludzie w nim pracujący wogule nie wiedzą co to jest rajd, tam sie nic nie dzieje, a miasto wcale nie jest male bo ma ponad 100 tys mieszkanców i lezy na dolnym śląsku.
Jucek
N3

Postprzez Maciek.J » niedziela, 28 wrz 2003, 21:03

Ty " Maniacy Rajdowi W Liczbie " Ściągnij sobie lepiej rekordy z szyby w Capri bo to siara jak nie wiem....!!!!!! Buhahaha...
FLOKOWANIE - deski boczki itp oraz naprawa desek po wystrzale AIRBAG
SPAWANIE PLASTIKU - naprawa zderzaków itp

608362284 lub rs.wrc@interia.pl
Maciek.J
N3

Postprzez !ADI! » niedziela, 28 wrz 2003, 21:37

Ktoś taki jak ty[wy] powinien mieć na szybie napis "SANJO" albo "PJONIER". Bo to twój[wasz] poziom

PS: I ktoś taki jak ty[wy] czepia się tuningu, a podejmuje się chyba najprostszej i najgorszej jego formy czyli NALEPA NA SZYBIE

Buhahaha...

Buhahaha...

Buhahaha...
!ADI!
S1600

Postprzez golden » poniedziałek, 29 wrz 2003, 00:03

hehe hehehe
golden
A6

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 29 wrz 2003, 01:14

PS Czy wiesz[wiecie] co oznacza Kankkunen?
!ADI!
S1600

Postprzez mada » poniedziałek, 29 wrz 2003, 11:51

Panowie!
Pozwólcie, że zaapeluję o obniżenie temperatury sporu :lol:
Bądźcie gentelmanami!
mada

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » wtorek, 30 wrz 2003, 17:00

Właśnie! O tym Balon że robicie rajdy za swoje nie wiedzieliśmy.......Ok Szacuneczek :!: Tylko na litość boską zróbcie coś z tą POLICJĄ na następny rok!!! To że blokują drogę w odległości 1,0 km od mety to bardzo źle :!: Szczególnie że i tak jest bardzo mało samochodów kibiców....analizując to 80 procent tych którzy przyjeżdżają na taki rajd to prawdziwi kibice....reszta to okoliczna ludność ( nie znająca nawet czasem jak rajd się nazywa)...tak więc kibice chcą oglądnąć najczęściej czołówkę i w miarę sprawnie przemieścić się na następny odcinek......Dojście 1 km do autka wydaje się więc bez sensu skoro na takich Borowicach lub Pakoszowie można było zablokować drogę 100 metrów od mety , a i tak te 10 aut kibiców bez problemu by się zmieściło :!: .........Co do pozostałych postów proponujemy żeby wszelkie wątpliwości kierować bezpośrednio do nas nie zaśmiecając forum pierdołami 8) Pozdrowionka dla wszystkich mających tutaj NADCIŚNIENIE :!:
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum