mototom: ty ignorancie, widać że sam nie masz pojęcia ile kosztuje profesjonalnie przygotowany gokart, potrafisz tylko kontrować i bez sensu... Pewnie że można gokarta zbudować kosztem kilku tysięcy złotych, ale malucha do RC też można już za tyle zbudować. Jednak TAKI GOKART KTÓRYM MOŻNA COŚ WYGRAĆ kosztować może nawet 100 000 PLN, widać że w tej materii twoja wiedza nie nadąża za mniemaniem o sobie... Lepiej się puknij w czoło, co z tego że jesteś stary, ja mam od ciebie i tak LEPIEJ ROZWINIĘTY UMYSŁ... Czep się słupa i nie odzywaj sięwięcej do mnie bo dla mnie jesteś ZEREM

Mam nadzieję że teraz ci się zrobiło na prawdę przykro, bo ty starasz się od dłuższego czasu żeby mnie upokorzyć...
A tak na marginesie wytłumacz mi jakiej wiedzy potrzeba oprócz kilku zasłyszanych opinii żeby stwierdzić czy ten sport jest drogi czy tani? Jakiej wiedzy potrzeba żeby ocenić liczbę kibiców na widowni? No, może dla ciebie to jest nieosiągalna wiedza skoro to co było w toruniu nazywasz tłumami, no, może jak na RC to była spora widownia, ale tak w ogóle to mało ludzi było...
Drodzy forumowicze, przepraszam za moje zachowanie, ale ten gość już od dłuższego czasu robi wszystko żeby mnie wkurzyć , mam nadzieję że teraz się wreszcie zamknie, ja w każdym razie pierwszy nie będę zaczynać...
Glitol: w RC jak mocno wypakujesz to fakt, jest droga naprawa, ale pogięte blachy to sięprostuje samemu, albo nawet nie prostuje się ich wcale...