ale nie chce sie w zaden sposob zegnac, jesli chodzi o rajdy to po prostu zaluje krakowskiego bo kocham ten sport a w iluś tam procentach to mogl byc ostatni rajd w moim zyciu..
Andreas jeszce raz powiesz coś takiego co powiedziałeś że kraków to ostatni rajd w zyciu to znajde Cię i skopie Cię po dupie rozumiesz!! Nie mów tak... Nawet nie powinieneś tak mysleć!!
heh Kris nie no tak naprawde to o tym nie mysle, nikt mi nie pozwala poza tym mam za duzo do stracenia i pasowaloby jeszcze zrobic jakis klipek pod koniec roku
wow dzięki że mi taką kariere przewidujesz ja mam nadzieje ze jak juz zostane tym redaktorem to kiedys bede mogl na okladce zamiescic takie wielkie zdjecie twojego wurca na hopie
Lewar trzymam kciuki jak zobaczysz kolesia skaczącego i krzyczącego na OS-ie to będe ja;) szerokiej drogi i gumowych drzew.Za ciebie też andreas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!rajdowcy wszystkich krajów łączcie się!!!!!
gg5227231 e-mail mahomet2@o2.pl
Andreas bedzie dobrze ! ! ! ! Wszyscy z forum 3mamy kciuki, a ja mam nadzieje ze sie spotkamy na jakims z rajdów, a moze nawet porywalizujemy !
A klipy bedziesz robil w nieskonczonosc:)
No, są już nawet numery startowe na stronie rajdu.
Ale KICHA!!! - Jade trzeci od końca ))))))))))))
Wtedy już kibiców nawet nie ma Jak zobacze jakiegoś kibica na trasie to będe przynajmniej wiedział, że albo z rodziny, albo z forum
Dzięki bardzo za wsparcie i że we mnie wierzycie, wiara jest mi teraz chyba najbardziej potrzebna, ale spoko jeszcze przynajmniej z tydzień będe tu zaglądał. Lewar trzymam kciuki - Imielin należy do Was pozdr.
Dzięki bardzo za wsparcie i że we mnie wierzycie, wiara jest mi teraz chyba najbardziej potrzebna, ale spoko jeszcze przynajmniej z tydzień będe tu zaglądał. Lewar trzymam kciuki - Imielin należy do Was pozdr.