Dinn VS Żółtodziób

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Re: Dinn VS Żółtodziób

Postprzez SebaSTI » wtorek, 10 gru 2013, 14:06

Pisałem do ekipy o zmiany na forum, napisali że przekażą info do informatyka, ale widocznie informatyk ma to gdzieś za przeproszeniem....ja sam jako moderator mam tylko minimum uprawnienia, jedyne wyjście to napisanie do ekipy przez samych użytkowników.
SebaSTI
A6

Postprzez dinn » wtorek, 10 gru 2013, 21:34

SebaSTI napisał(a):Małe wyjaśnienie w zasadzie nie powinienem się tłumaczyć, ale zrobię to....

Byłem na delegacji z pracy od środy nie miałem dostępu do PC na dodatek pracowałem po 10-15 h dziennie...., więc nie wiem do kogo macie pretensje ja sam zgłosiłem sie na moda i nie jest prosta sprawa wywalać i codziennie poprawiać posty, formalnie na takim forum powinno być MINIMUM 3 stałych moderatorów, co do sprawy Dinn VS Żółtodziób nerwy zrobiły swoje, ale Żółtodziób jest za długo na forum, żeby takie błedy popełniać , a Dinn tyle nazbierał ostrzeżeń że niebawem myślę że pożegna się z nami...tyle w temacie

Jestem pelen podziwu, ze poswiecasz Swoj prywatny czas na forum Autoklubu. Mam nadzieje, ze Twoje zycie rodzinne na tym nie cierpi. Ja nie wypowiadam sie na forum w czasie prywatnym. Jezeli jednak brakuje tutaj "rak do pracy" w charakterze moderatora, chetnie pomoge w miare mozliwosci czasowych. Posiadam w tej kwestii spore doswiadczenie. Odpisz na PW, czy jestes zainteresowany.
PS: Nie. To nie jest zart.
"Nikt nic nie czy­ta, a jeśli czy­ta, to nic nie ro­zumie, a jeśli na­wet ro­zumie, to nic nie pamięta."
dinn
N3

Postprzez Agrest » wtorek, 10 gru 2013, 22:31

To dopiero będzie cenzura wtedy.
Mam nadzieje że do tego nie dojdzie. Jak dinn był modem na Rallyonline to dopiero cyrk odchodził. Zrobił tam swoja prywatę mam nadzieje że tutaj jednak nikt go nie dopuści do takiej funkcji , bo wtedy i to forum padnie.
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ,
KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!! :)
Agrest
A5

Postprzez dinn » wtorek, 10 gru 2013, 22:44

Agrest napisał(a):To dopiero będzie cenzura wtedy.
Mam nadzieje że do tego nie dojdzie. Jak dinn był modem na Rallyonline to dopiero cyrk odchodził. Zrobił tam swoja prywatę mam nadzieje że tutaj jednak nikt go nie dopuści do takiej funkcji , bo wtedy i to forum padnie.

Nie jestes obiektywny, bo "hatowales" na RO, a teraz masz pretensje. Zreszta jak pewno pamietasz, nigdy nie usuwalem postow, tylko ich wulgarne / obrazliwe czesci. Prosze zachowaj swoja prywatna opinie, powiazana z osobistymi urazami dla siebie. Dziekuje bardzo 8)

EDIT:

Prosze Cie zmien wreszcie swoj podpis pod wszystkimi postami. Nie mam pojecia kto to jest ten "DIRVER", ale mam (pewno sluszne) przeczucie, ze chciales napisac "kierowca" w obcym Ci jezyku. Potraktuj to jako pomoc, oczywiscie slowa "dziekuje" z Twojej strony sie nie spodziewam.
"Nikt nic nie czy­ta, a jeśli czy­ta, to nic nie ro­zumie, a jeśli na­wet ro­zumie, to nic nie pamięta."
dinn
N3

Postprzez Agrest » wtorek, 10 gru 2013, 22:56

Żeby tylko na RO były usuwane wulgaryzmy to ok ale były usuwane całe posty które były sprzeczne z Twoim tokiem myślenia
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ,
KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!! :)
Agrest
A5

Postprzez bercik » wtorek, 10 gru 2013, 23:32

Agrest, sam widzisz że to nie ma z kim gadać...
bercik
A5

Postprzez SebaSTI » środa, 11 gru 2013, 00:01

jak się już wszyscy wyżyli to temat pójdzie do kosza
SebaSTI
A6

Postprzez Motulski » środa, 11 gru 2013, 00:06

1 post w tym temacie

Człowiek który roz.....a te w miarę funkcjonujące do tej pory forum, który wywołują konflikty i ogólny chaos pcha się na moderatora tego forum ? :lol: Czy my mamy do czynienia z kimś poważnym ?! To tyle, dziękuje ! SebaSTI trzymam kciuki za ogarnięcie tej sytuacji ! Forum autoklubu wróć...
http://oesrecords.pl/rajdy/
Motulski
A5

Postprzez dinn » środa, 11 gru 2013, 00:17

SebaSTI napisał(a):jak się już wszyscy wyżyli to temat pójdzie do kosza

Poczekaj na "zoltego dziubka" jeszcze, byc moze ma cos "ciekawego" do dodania.

Motulski - nie pcham sie, tylko zlozylem ciekawa, aczkolwiek kontrowersyjna propozycje. Jest pytanie, powinna byc odpowiedz. Czyz nie? Twoje zarzuty sa bezpodstawne. Spojrz na sprawe obiektywniej. Odpowiadajac na posty moich adwersarzy jestem tak samo winni jak oni. 8)
dinn
N3

Postprzez Anbarra » środa, 11 gru 2013, 08:52

To jakby dac Merkelowa na prezydenta Polski :D
Anbarra
A5

Postprzez jarexcc » środa, 11 gru 2013, 09:37

dinn napisał(a):Motulski - nie pcham sie, tylko zlozylem ciekawa, aczkolwiek kontrowersyjna propozycje. Jest pytanie, powinna byc odpowiedz. Czyz nie? Twoje zarzuty sa bezpodstawne. Spojrz na sprawe obiektywniej. Odpowiadajac na posty moich adwersarzy jestem tak samo winni jak oni.

tylko Ci oni jak napisałeś.... nie pchają się na moderatora jak Ty.... widzę że w Tobie nie ma za grosz skromności....
jarexcc
A5

Postprzez dinn » środa, 11 gru 2013, 10:22

jarexcc napisał(a):
dinn napisał(a):Motulski - nie pcham sie, tylko zlozylem ciekawa, aczkolwiek kontrowersyjna propozycje. Jest pytanie, powinna byc odpowiedz. Czyz nie? Twoje zarzuty sa bezpodstawne. Spojrz na sprawe obiektywniej. Odpowiadajac na posty moich adwersarzy jestem tak samo winni jak oni.

tylko Ci oni jak napisałeś.... nie pchają się na moderatora jak Ty.... widzę że w Tobie nie ma za grosz skromności....

Nigdzie sie nie pcham. Jestem chetny, aby pomoc. Przeczytaj jeszcze raz, co zacytowales. Skonfrontuj swoja wypowiedz z cytatem Lema pod moimi postami.

Anbarra napisał(a):To jakby dac Merkelowa na prezydenta Polski :D

:lol: Dobre :D Lubie to.
dinn
N3

Postprzez jarexcc » środa, 11 gru 2013, 11:03

dinn napisał(a):Nigdzie sie nie pcham. Jestem chetny, aby pomoc. Przeczytaj jeszcze raz, co zacytowales. Skonfrontuj swoja wypowiedz z cytatem Lema pod moimi postami.

to mam nadzieje że Twoja propozycja (moderatora) zostanie rozpatrzona rzetelnie.... :lol:

SebaSTI napisał(a): Dinn tyle nazbierał ostrzeżeń że niebawem myślę że pożegna się z nami...tyle w temacie

:lol:

powodzenia i tyle w tym temacie z mojej strony...

jak mówią trzeba wiedzieć kiedy odejść.... ten temat od teraz omijam
jarexcc
A5

Postprzez Mad Max » środa, 11 gru 2013, 11:18

dinn napisał(a):Jezeli jednak brakuje tutaj "rak do pracy" w charakterze moderatora, chetnie pomoge w miare mozliwosci czasowych.

Macierewicz to TY ????
Widzę że na lekcji o czytaniu ze zrozumieniem miałeś nieobecność

SebaSTI napisał(a):......a Dinn tyle nazbierał ostrzeżeń że niebawem myślę że pożegna się z nami...tyle w temacie

a Ty się jeszcze na mode pchasz ???? :lol: :lol: :lol:

dinn napisał(a):Posiadam w tej kwestii spore doswiadczenie.Odpisz na PW, czy jestes zainteresowany.

już kilku kolegów powyżej opisało Twoje doświadczenie i powyższy cytat Seby chyba jest już odpowiedzią

dinn napisał(a):PS: Nie. To nie jest zart.

Jasne że to nie żart bo nikt się nie śmieje... patrząc na powyższe to jest żałosne stwierdzenie

dinn napisał(a):Przeczytaj jeszcze raz, co zacytowales. Skonfrontuj swoja wypowiedz z cytatem Lema pod moimi postami.

Sam przeczytaj to co napisałeś, bo używasz cytatów których sam nie rozumiesz - może zamiast tego taniego zagrania wymyślisz coś mądrego samemu.

Poza tym chciałem Ci pogratulować !!! Jesteś pierwszym forumowiczem którego pamiętam wzbudzającym taką niechęć i pogardę wśród kolegów... dawno nie widziałem takiej jednomyślności !!!

SebaSTI jeśli możesz to nie zamykaj tego tematu... zobaczymy jakie kwiatki jeszcze wyjdą.
Ostatnio edytowano środa, 11 gru 2013, 12:34 przez Mad Max, łącznie edytowano 3 razy
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez rypley » środa, 11 gru 2013, 11:23

No lol, może nie będą śmiecić w tematach.
A Dinn jako mod?! HAHAHAHAH
rypley
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum