Moderator: SebaSTI
SebaSTI napisał(a):Małe wyjaśnienie w zasadzie nie powinienem się tłumaczyć, ale zrobię to....
Byłem na delegacji z pracy od środy nie miałem dostępu do PC na dodatek pracowałem po 10-15 h dziennie...., więc nie wiem do kogo macie pretensje ja sam zgłosiłem sie na moda i nie jest prosta sprawa wywalać i codziennie poprawiać posty, formalnie na takim forum powinno być MINIMUM 3 stałych moderatorów, co do sprawy Dinn VS Żółtodziób nerwy zrobiły swoje, ale Żółtodziób jest za długo na forum, żeby takie błedy popełniać , a Dinn tyle nazbierał ostrzeżeń że niebawem myślę że pożegna się z nami...tyle w temacie
Agrest napisał(a):To dopiero będzie cenzura wtedy.
Mam nadzieje że do tego nie dojdzie. Jak dinn był modem na Rallyonline to dopiero cyrk odchodził. Zrobił tam swoja prywatę mam nadzieje że tutaj jednak nikt go nie dopuści do takiej funkcji , bo wtedy i to forum padnie.
SebaSTI napisał(a):jak się już wszyscy wyżyli to temat pójdzie do kosza
dinn napisał(a):Motulski - nie pcham sie, tylko zlozylem ciekawa, aczkolwiek kontrowersyjna propozycje. Jest pytanie, powinna byc odpowiedz. Czyz nie? Twoje zarzuty sa bezpodstawne. Spojrz na sprawe obiektywniej. Odpowiadajac na posty moich adwersarzy jestem tak samo winni jak oni.
jarexcc napisał(a):dinn napisał(a):Motulski - nie pcham sie, tylko zlozylem ciekawa, aczkolwiek kontrowersyjna propozycje. Jest pytanie, powinna byc odpowiedz. Czyz nie? Twoje zarzuty sa bezpodstawne. Spojrz na sprawe obiektywniej. Odpowiadajac na posty moich adwersarzy jestem tak samo winni jak oni.
tylko Ci oni jak napisałeś.... nie pchają się na moderatora jak Ty.... widzę że w Tobie nie ma za grosz skromności....
Anbarra napisał(a):To jakby dac Merkelowa na prezydenta Polski
dinn napisał(a):Nigdzie sie nie pcham. Jestem chetny, aby pomoc. Przeczytaj jeszcze raz, co zacytowales. Skonfrontuj swoja wypowiedz z cytatem Lema pod moimi postami.
SebaSTI napisał(a): Dinn tyle nazbierał ostrzeżeń że niebawem myślę że pożegna się z nami...tyle w temacie
dinn napisał(a):Jezeli jednak brakuje tutaj "rak do pracy" w charakterze moderatora, chetnie pomoge w miare mozliwosci czasowych.
SebaSTI napisał(a):......a Dinn tyle nazbierał ostrzeżeń że niebawem myślę że pożegna się z nami...tyle w temacie
dinn napisał(a):Posiadam w tej kwestii spore doswiadczenie.Odpisz na PW, czy jestes zainteresowany.
dinn napisał(a):PS: Nie. To nie jest zart.
dinn napisał(a):Przeczytaj jeszcze raz, co zacytowales. Skonfrontuj swoja wypowiedz z cytatem Lema pod moimi postami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość