żółtodziób napisał(a):grandmaster: bardzo dobrze że tobie się podoba twój styl, ale tak samo jak ty miałeś prawo sie wypowiedzie na temat mojego stylu tak samo ja mam prawo się wypowiedzieć na temat twojego stylu z czego chętnie z nieukrywaną satysfakcją skorzystałem. A jeśli chodzi o kosę i kamien to gwarantuję ci że potrafię być kamieniem na którym wyszczerbi się każda kosa... To że taki nie jestem wynika z tego że wszyscy do tej pory szanują moje poglądy nawet jeśli się z nimi nie zgadzają... Poza tym nie chcę robić takiego syfu jak był w komentarzach, gdybyśmy się spotkali na realu za tę ignorancję walnąłbym ci taki tekst że z pewnością by ci uszy zwiędły (nie takim już więdły). Nie zyczę sobie więcej takich stwierdzeń, jeśli coś ci się nie podoba to napisz co konkretnie, to forum jest po to żeby dyskutować a nie żeby siebie opluwać nawzajem.
Cóż ja mogę powiedzieć...najlepiej nic, bo brak komentarza będzie tu bardzo na miejscu. Odwołam się jedynie do tych uszu...mam je akurat spore więc naprawdę musiałbyś się postarać żeby mi zwiędły (jest to nie realne), a nawiązując do realizmu... będę na Polskim więc jeśli będziesz miał ochotę to wpadnij i wtedy sprawdzisz czy jesteś kamyczkiem czy wielkim głazem.