(RSMP) 60 Rajd Polski !!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez grandmaster » niedziela, 18 maja 2003, 10:34

żółtodziób napisał(a):grandmaster: bardzo dobrze że tobie się podoba twój styl, ale tak samo jak ty miałeś prawo sie wypowiedzie na temat mojego stylu tak samo ja mam prawo się wypowiedzieć na temat twojego stylu z czego chętnie z nieukrywaną satysfakcją skorzystałem. A jeśli chodzi o kosę i kamien to gwarantuję ci że potrafię być kamieniem na którym wyszczerbi się każda kosa... To że taki nie jestem wynika z tego że wszyscy do tej pory szanują moje poglądy nawet jeśli się z nimi nie zgadzają... Poza tym nie chcę robić takiego syfu jak był w komentarzach, gdybyśmy się spotkali na realu za tę ignorancję walnąłbym ci taki tekst że z pewnością by ci uszy zwiędły (nie takim już więdły). Nie zyczę sobie więcej takich stwierdzeń, jeśli coś ci się nie podoba to napisz co konkretnie, to forum jest po to żeby dyskutować a nie żeby siebie opluwać nawzajem.

Cóż ja mogę powiedzieć...najlepiej nic, bo brak komentarza będzie tu bardzo na miejscu. Odwołam się jedynie do tych uszu...mam je akurat spore więc naprawdę musiałbyś się postarać żeby mi zwiędły (jest to nie realne), a nawiązując do realizmu... będę na Polskim więc jeśli będziesz miał ochotę to wpadnij i wtedy sprawdzisz czy jesteś kamyczkiem czy wielkim głazem.
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez żółtodziób » niedziela, 18 maja 2003, 12:01

nie chce mi sie z tobą gadać... tym bardziej na Polskim, jadę tam oglądać rajd a nie pyskować jakiemuś dzieciakowi...
żółtodziób
A8

Postprzez lukas » niedziela, 18 maja 2003, 13:39

ejjj chlopaki :!: :evil: dajcie na luz, bo zaczyna sie robić powoli zła atmosfera. Przecież nie jesteśmy kibole ze stadionu........
lukas
N2

Postprzez grandmaster » niedziela, 18 maja 2003, 17:30

Luzik guzik "lucas"...nic się nie dzieje. Pozdrawiam...ja jadę pracować na Polskim i nie jako SAFETY :lol: .
rally's are not a crime
grandmaster
N3

Postprzez maciekd » niedziela, 18 maja 2003, 17:35

Wczoraj zamknięta została lista zgłoszeń do Rajdu Polski, ale o dziwo nie ma żadnych publikacji, ani, co jeszcze dziwniejsze, żadnych sensacyjnych przecieków. A może jednak, wie ktoś coś o tym?
maciekd
A6

Postprzez golden » niedziela, 18 maja 2003, 18:52

w rajdzie polski zgloszenia wysłali z WRCów: Kuzaj, Czopik, Thiry, Campos, Vasin, Kopecky

są 2 łady oraz kila zagranicznych w miśkach oraz Herba :wink:

więcej nie wiem: Na pewno nie pojedzie Hołek ani Kulig...
golden
A6

Postprzez żółtodziób » niedziela, 18 maja 2003, 19:19

Wiadomo skąd Kuzi będzie miał Subarynę? Z Jolly Clubu czy bezpośrednio z prodrive'u? Kogo obstrawiacie na zwycięzcę? Ja obstawiam pierwszą trójkę tak

1.Thiry
2.Kuzaj (z tradycyjną uwagą: o ile ukończy)
3.Campos

Drugi znak zapytania to Czoper, da radę Kopecky'emu i Vasinowi czy nie?
żółtodziób
A8

Postprzez Wilu » niedziela, 18 maja 2003, 19:43

no jak to z kąd z Prodrive przecież ma, Jolly Club tylko raz przy niej majstrował w Czechach. Ciekaw jestem co się stało z WRC Tercjaka, a tak się strasznie miał pokazać, ale oficjalnych infosów jeszcze nie ma. A ta oficjalna stronka wygląda blado, już wolałem tą z Elmotu (skoda), ale byle by podobnych jaj nie było jak z listą zgłoszeń 1 eliminacji.

no a obsada jak na Polskę całkiem całkiem, jeszcze jak będzie ponad dziesięć miśków i te łady s1600 +nasze to się całkiem przyjemnie będzie te zawody oglądać.
Kopecky jest jeszcze młody i raczej u nas Czopikowi nie da rady, ani Vasin, natomiast co do kolejności pierwszej trójki jeśli dojadą trzej to bym ostrożnie się raczej wypowiadał, dla mnie faworytem jest Leszek i jemu jadę kibicować w walce, bo to nie przelewki.
Wilu
N4

Postprzez grandmaster » niedziela, 18 maja 2003, 19:53

Całkiem możliwe, że pojawią się Węgrzy...to nieoficjałka ale całkiem prawdopodobna. A typ...Campos złoi Kuzaja :lol:
rally's are not a crime
grandmaster
N3

Postprzez pwrc » niedziela, 18 maja 2003, 21:02

Ja bym sie zbytnio nie martwił o wynik Kuzaja, pod jedym, ale poważnym warunkiem: mianowicie czy wytrzyma psychicznie.
Juz pisałem o tym, to z reszta nic odkrywczego, ze Campos i Thiry narzuca ostre tempo od poczatku i o zadym wożeniu sie nie ma mowy, a Polski to badz co badz 300 km oesowych, wiec jest gdzie zadzwonic czy jak to mawia Leszek, miec pecha. :wink:
Moim zdaniem wygra Thiry, z kilku wzgledów. Po pierwsze jechał ten rajd i wiele sie od tego czasu nie zmieniło ( moze przybyło dziur i kolein :lol: )
2.Campos to cwaniaczek który chłodno kalkuluje ryzyko, wie, ze jesli nie ukonczy rajdu straci cała przewage, wiec bedzie wolał dojechac nawet jako 3 ale dojechac
3.Moim zdaniem Thiry jest szybszy od Campinosa i Kuzaja.

Kopecky, Vasin i Czoper beda raczej stanowili tło dla w/wym trójki
Jedno jest pewne, bedzie ciekawie :lol: 8) :lol:

pozdr 8)
pwrc
A5

Postprzez LIPciu » niedziela, 18 maja 2003, 21:07

grandmaster:pesymista!!!!! :)

dla mnie jest rzeczą oczywistą że w czystej walce (bez kapci dzwonów itp.) tempo dyktować bedzie kuzi :P nie ma nic do stracenia!!!
ciekaw jestem co sie działo bedzie s1600 powalczy ktoś z naszymi??? bo w enkach chyba chłopaki nie oddadzą podium gością
LIPciu
A5

Postprzez golden » niedziela, 18 maja 2003, 21:11

:) :)

Moje typy:

1)Campos/Thiry
2)Thiry/Campos
3)Kopecky
4)Frycz
:P
golden
A6

Postprzez Wilu » niedziela, 18 maja 2003, 21:15

Lipciu zobacz sobie na stronce http://www.ladamotorsport.ru/ w dziale mpeg co robią te fabryczne łady. Ciekawe czy jedzie Andreucci ten jak widać nawet w Palio s1600 rozwala szybkich turków na własnych oesach. Ja berdzo bym chciał aby te autka biły się na sekundy, a nie było gościa, który odrazu odskoczy.
Wilu
N4

Postprzez LIPciu » niedziela, 18 maja 2003, 22:35

dzieki za linki :)
no musze przyznać że nietylko cześi i słowacy bawią się lepiej niż my!! sąsiedzi za wschodniej granicy też są chyba lepsi od nas :(
fajne mają tam imprezy
a co do tych ład to nie taki diabeł straszny... :)
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez marcin » niedziela, 18 maja 2003, 23:08

Zgadzam się z Lipciem Kuzi nie ma nic do stracenia i o ile dojedzie to powinien wygrać :D Moje typy:
1) Kuzaj 8)
2) Thiry
3) Campos
4) Kopecky

Kuzi Ogniaaaa !!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
marcin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum