Moderator: SebaSTI
Paj@k napisał(a):Witam
Jest jedna sprawa którą chciał bym poruszyć bo normalnie już nie mogę...
Wszystkie filmu typu "Wrocławska Liga Time Attack" czy też np. "ARS Żory", "KJS Supercar.pl" i tym podobne.
Moim zdaniem nie nadają się do kategorii filmów "Ciekawych"
Serce mi się kraja jak je oglądam, bardziej pasują do kategorii "Jak nie jeździć"
W każdym jest to samo prosta prosta hamowanie i dupa... Żal po prostu oglądać
Owszem zdążają się w nich jakieś ciekawe akcje ale to nie przesądza o całym filmie.
Mam nadzieję że ograniczycie rozprzestrzenianie ich w tym temacie.
Pozdrawiam
206-XS napisał(a):Też mi się wydaje, że daleko tym filmom do ciekawych. Nie chodzi tu oczywiście o twórców bo same w sobie filmy są jak najbardziej okej. Ale jak odpalam film i nie mogę wytrzymać 30s bo tak kaleczą no to to się chyba mija z celem. To jest tak jak z cudowną produkcją pod tytułem Pamiętniki z Wakacji, też się tego nie da oglądać więcej niż 30 sekund, a poziom kierowców z tych KJS-ow, myślę, że nie wiele odbiega od poziomu aktorskiego wyżej wymienionego cuda kinematografii.... Fajnie, że się obracają, że trzymają nogę w podłodze cały czas, ale to chyba nie do końca o to chodzi. Bo to bardziej przypomina zlot na Cargo niż jazdę na czas na rajdzie.
Pzdr
MSG Racing napisał(a):Paj@k napisał(a):Witam
Wszystkie filmu typu "Wrocławska Liga Time Attack" czy też np. "ARS Żory", "KJS Supercar.pl" i tym podobne.
Serce mi się kraja jak je oglądam, bardziej pasują do kategorii "Jak nie jeździć"
Owszem zdążają się w nich jakieś ciekawe akcje ale to nie przesądza o całym filmie.
Pozdrawiam206-XS napisał(a):Też mi się wydaje, że daleko tym filmom do ciekawych. Nie chodzi tu oczywiście o twórców bo same w sobie filmy są jak najbardziej okej. Ale jak odpalam film i nie mogę wytrzymać 30s bo tak kaleczą no to to się chyba mija z celem. To jest tak jak z cudowną produkcją pod tytułem Pamiętniki z Wakacji, też się tego nie da oglądać więcej niż 30 sekund, a poziom kierowców z tych KJS-ow, myślę, że nie wiele odbiega od poziomu aktorskiego wyżej wymienionego cuda kinematografii.... Fajnie, że się obracają, że trzymają nogę w podłodze cały czas, ale to chyba nie do końca o to chodzi. Bo to bardziej przypomina zlot na Cargo niż jazdę na czas na rajdzie.
Pzdr
Panowie powoli. A Wy jak jeździcie? Może pokażecie swój poziom jazdy hm?
W tym kraju ok 70-80% zawodników RPP i RSMP kaleczy jazdę więc czego chcecie po amaorce, której nikt nie chce uczyć.
Inna sprawa, że jak się nie podoba to nie oglądajcie i po sprawie.
Ale jedna rację muszę przyznać, ponieważ mam wrażenie, że jeszcze 5-6-7lat temu było więcej wyobraźni i polotu u kierowców niż jest teraz.
PS.
Co do OES'a to przyznaje, że moglibyście pokazać też czystą, techniczna, szybką jazdę a nie tylko boki, ratowania, dzwony itp. Trochę to takie robi się, hm... prostackie?
Paj@k napisał(a):MSG Racing napisał(a):Paj@k napisał(a):Witam
Pozdrawiam206-XS napisał(a):Też mi się wydaje, że daleko tym filmom do ciekawych. Nie chodzi tu oczywiście o twórców bo same w sobie filmy są jak najbardziej okej. Ale jak odpalam film i nie mogę wytrzymać 30s bo tak kaleczą no to to się chyba mija z celem. To jest tak jak z cudowną produkcją pod tytułem Pamiętniki z Wakacji, też się tego nie da oglądać więcej niż 30 sekund, a poziom kierowców z tych KJS-ow, myślę, że nie wiele odbiega od poziomu aktorskiego wyżej wymienionego cuda kinematografii.... Fajnie, że się obracają, że trzymają nogę w podłodze cały czas, ale to chyba nie do końca o to chodzi. Bo to bardziej przypomina zlot na Cargo niż jazdę na czas na rajdzie.
Pzdr
Panowie powoli. A Wy jak jeździcie? Może pokażecie swój poziom jazdy hm?
W tym kraju ok 70-80% zawodników RPP i RSMP kaleczy jazdę więc czego chcecie po amaorce, której nikt nie chce uczyć.
Inna sprawa, że jak się nie podoba to nie oglądajcie i po sprawie.
Ale jedna rację muszę przyznać, ponieważ mam wrażenie, że jeszcze 5-6-7lat temu było więcej wyobraźni i polotu u kierowców niż jest teraz.
PS.
Co do OES'a to przyznaje, że moglibyście pokazać też czystą, techniczna, szybką jazdę a nie tylko boki, ratowania, dzwony itp. Trochę to takie robi się, hm... prostackie?
No to kolego zdecyduj się to dobre te filmy czy nie bo w ostatnim zdaniu zgadzam się w stu procentach. Mogę wstawić swój onboard ale według panujących tu kryteriów nie jest to"Ciekaw Film"po prostu u nas na Słomczynie walka jest na sekundy wiec wszyscy walczą o to żeby były czyste i szybkie przejazdy nie pamiętam tak spektakularnych akcji widocznie mniej ludzi niesie fantazja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości