gregortest napisał(a):Co do Solberga, to to był po prostu pech.
Coś za dużo tego pecha od jakiegoś czasu. Przy całym moim szacunku i sympatii dla niego coraz mniej wierzę, że jeszcze osiągnie cokolwiek w wrc

Moderator: SebaSTI
gregortest napisał(a):Co do Solberga, to to był po prostu pech.
ToMi napisał(a):Osobiście dałbym mu jeszcze jedną szansę
Aktualnie w rajdzie jest czwarty i wcale nie dlatego ze nie chce naciskac na Loeba. Gdzie jest Loeb a gdzie Hirvo? Miedzy nimi jest dwoch zawodnikow ktorzy sa od Mikko szybsi.
Matthias Schmidt napisał(a):
viper - ano moze byc najblizej Loeba. Popatrz sobie na jego czasy w wielu rajdach. Najczesciej to Latvala jest najszybszy zaraz za Sebem. Z to, ze czesto konczy sie to dzwonem to juz inna sytuacja. Gdy to pisalem chodzilo mi tylko o szybkosc, i mam wrazenie ze napisalem to jasno. Co do tego kto jest najlepszy, owszem zgadzam sie z Toba, ze po samej szybkosci nie da sie stwierdzic, ze dany kierowca jest najszybszy.
Nie zgadzam sie, ze Mikko nie ma potrzeby jechac szybciej bo to nielogiczne. Aktualnie w rajdzie jest czwarty i wcale nie dlatego ze nie chce naciskac na Loeba. Gdzie jest Loeb a gdzie Hirvo? Miedzy nimi jest dwoch zawodnikow ktorzy sa od Mikko szybsi. A tak w ogole to od rajdu Sardynii Loeb ma tytul, wiec Hirvonen ma wolna reke.
Przy 16 rajdach to nie jest przypadek, ze hirvo jest przed Latvala.
Hirvonen nie musi udowadniać , ze jest lepszy o Loeba, bo i tak nie udowodni, a swoje robi
Zobacz co robi dzisiaj Ostberg czy tanak. Jeszcze nie dawno nie mieli podejścia do czołówki, a dzisiaj potrafią trafić do 3 , a różnice są minimalne. Znaczy, ze chłopaki sie uczą. Zobacz nawet Latvala pojednicze odcinki z nimi przekrywa co nie dawno było marzeniem, a wielu z nich sie śmiało
Latvala jak przejdzie do vw to te chłopaki w cale mnie nie zdziwi jak bedą z nim wygraywac, moze nie systematycznie , ale na pewno moze sie ich obawiać z czystym sumieniem
Każdy zawodnik ma swoje 5 minut, a Latvala już je wykorzystał i nie zmadrzał. On ma tylko przebłyski, a to nie jest argument ma MŚ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości