(M.Ś.) Kuzaj w MŚ(?)

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez kolo115 » wtorek, 8 lut 2005, 19:31

TommiCrazy napisał(a):a wyrażanie opinii to coś innego niż gnojenie jedynego polskiego kierowcy który kombinuje jak może by startować WRCem
Tommi jak mi pokazesz przyklad poparty cytatem ze ktos tu gnoil Leszka to bedziemy mogli wtedy podyskutowac... Ale wczesniej sie zastanow nad tym co i gdzie piszesz... To jest FORUM! Tutaj mozna wrazac swoje opine i to nietylko te pozytwyne. Wiec nierzucaj sie tak.
To co teraz napisze bylo juz napisalne wiele razy ale napisze to raz jeszcze... Ja tez bym wolal zeby Leszek wystartowal w pelnym cyklu PCWRC zamiast w WRC. Poniewaz z mojego punktu widzenia bylo by to bardziej "przyszlosciowe". Ale pamietam ze Leszek ma checi zeby wystartowac w ME wiec takie PC+ME to by chyba przeroslo jego moziwosci (finansowo oczywiscie). Wiec, jesli znalazl sponsora we Francji (bo watpie zeby Leszek za swoje chcial jezdzic) to tylko pogratulowac i zyczyc szerokiej drogi... Pamietajmy ze jak sam Leszek mowil jest kierowca WRC i teskni za nim wiec napewno zrobi wszysto by jeszcze modz (kurna niewiem jak sie to slowo pisze :P) Wurcem pojezdzic....
Koniec
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 8 lut 2005, 21:30

gdybyś chłopie był na tym forum przez ostatnie kilka sezonów to już miałbyś dość o tym słuchać, opinie "i tak się rozbije więc naco mu to" były powodem odchodzenia już z tego forum wielu osób, były tu już do niczego nieprowadzące spory ( np z goldenem ) i tym podobne, poszukasz w historii to bedziesz miał ciekawą czytanke, wszystko co można z brudów już było wyjęte i już niechce mi się tego czytać odnowa ! a co do Kuzaja kariery pasuje na przyszłość to już jego decyzja napewno poparta wczesniejszą analizą a nie wzięta z głupa!!
Kuzaj już juniorem niejest , pojeździ w PCWRC i zakonczy kariere, niech się nacieszy A grupą, Nkami całe życie w polsce jeździł jeszcze od czasu Galanta i pierwszych EVo , może pora by się niecofać, może on wie że juz wielkiej kariery niezrobi więc starty stały się dlaniego pasją, zreszta marzeniem każdego kierowcy w MŚ jest powalczyć z czołówką, ja jestem dobrej myśli.
AMEN
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez kolo115 » wtorek, 8 lut 2005, 22:40

Niesposob sie z Toba niezgodzic! Ja jestem na tym forum od niedawna i moze (a raczej wlasnie dlatego) na niektore rzeczy patrze pod innym katem... Jak sam napisales juz masz dosyc takich tekstow (ktorych nienaliczylem w tym temacie za duzo.. byly chyba 2, ale mniejsza o to) i moze dzieki temu ze napisales co Ci "lezy na watrobie", inni przestana takie rzeczy gadac :)
A co do Leszka to od poczatku tez mialem zdanie zeby wsciadl se wkoncu do swojego ukochanego WRC. Ale baaardzo ciekawilby mnie jego wystep w PC! U nas na podworku prawie nikt mu niepodskoczy, w Europie malo jest takich co by mu podkosczylo a na swiecie to chetnie bym zobaczyl.. :wink:
ps. bardzo chetnie sobie poczytam dawne posty i zobacze jak to kiedys bylo...
pozdrawiam!
Obrazek
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez tomi_kl » wtorek, 8 lut 2005, 23:11

kolo115 napisał(a): w Europie malo jest takich co by mu podkosczylo a na swiecie to chetnie bym zobaczyl.. :wink:
!

Wiesz co jestem kibicem Leszka , ale nie przesadzajmy. Jest ponad 20 kierowców w Europie , którzy Leszka zjedza na sniadanie w ME:

1.SJJ
2.Anderuci
3.Pedersoli
4.Travalia
5.Basso
6.Bruno T
7.Kresta
8.Kopecky
9.Pech
itd...
tomi_kl
A6

Postprzez integrale » środa, 9 lut 2005, 00:44

tomi_kl napisał(a):
kolo115 napisał(a): w Europie malo jest takich co by mu podkosczylo a na swiecie to chetnie bym zobaczyl.. :wink:
!

Wiesz co jestem kibicem Leszka , ale nie przesadzajmy. Jest ponad 20 kierowców w Europie , którzy Leszka zjedza na sniadanie w ME:

1.SJJ
2.Anderuci
3.Pedersoli
4.Travalia
5.Basso
6.Bruno T
7.Kresta
8.Kopecky
9.Pech
itd...

masz rację Tomku jest wielu dobrych kierowców w Europie, szybszych od Kuziego, ale niewielu znich ma taką kasę na starty jak Kuzaj! A duza kasa w rajdach to podstawa! Leszek o tym wie i jeśli tylko to wykorzysta to ma szansę na podium!
zresztą jego kasa i wolno mu robić co chce z nią, Warmbold ma jej jeszcze więcej i się wozi wurcem więc czemu Leszek nie moze sobie pojeździć tam gdzie chce i czym chce???
Ja osobiście myślę ze w Polsce Kuzaj juz zdobył wszystko więc nawet dobrze ze do MS się przymierza, Fajnie by było jakby cały sezon w PCWRC Imprezą pojechał.
Obrazek
integrale
N2

Postprzez TommiCrazy » środa, 9 lut 2005, 02:17

Ja uważam ze niem czegoś takiego jak LEPSZY KIEROWCA, kirowca lbo wtedy był lepszy albo gorszy, bo nieraz LESZEK wygrywał z tymi kierowcami OS ale i nieraz przegrał, WALCZYŁ i to się liczyło, kłucenie się kto jest lepszy niem sensu, liczy się wynik i wynik się ocenia, wtedy wygrał TEN innym razem ten.Podobna sytucj jest terz w BOXIE , Tyson , maszyna do zabijania przegrywa teraz jak z nut, jego karier dobiegła konca , ale swoje lat chwały wykożystał, musi przyjsc kole ja innych ! nigdy nikt niebedzie najepszy
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez kolo115 » środa, 9 lut 2005, 10:50

Ech.. wiedzialem ze sie ktos do tego przyczepi.... Chcialem tam dopisac ze to tak mowie baardzo ogolnikowo ale jakos wypadlo mi to z glowy. A zeby nie pisac 10 razy tego samego to tylko napisze ze sie w 100% zgadzam z TommiCrazy!
Obrazek
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez Cobra » środa, 9 lut 2005, 18:47

integrale napisał(a):masz rację Tomku jest wielu dobrych kierowców w Europie, szybszych od Kuziego, ale niewielu znich ma taką kasę na starty jak Kuzaj!
....
....
....
zresztą jego kasa i wolno mu robić co chce z nią, Warmbold ma jej jeszcze więcej i się wozi wurcem więc czemu Leszek nie moze sobie pojeździć tam gdzie chce i czym chce???

Sorki ale na tej liscie nie widze zadnego kierowcy ktory mialby mniejszy budzet niz Kuzi ale to nie jest istotne.

Kwestia druga, nie wiem czemu czesc z was sie czepila tej jego kasy jak rzep psiego ogona. Ze jego kasa, ze zrobi z nia co chce. No przeciez jest to tak oczywisty fakt jak zaden inny w tej calej dyskusji. Wiadomo ze zrobi z ta kasa co bedzie chcial i nie mamy na to zadnego wplywu , nie rozumiem tylko tego oburzenia o kase. Przeciez pare osob tylko wyrazilo swoja opinie po to do cholery jest to forum, zeby kazdy mogl wypowiedziec swoje zdanie, a nie zeby zaraz go ktos zjeb... ze to nie twoja kasa to co sie wtracasz. Czasem naprawde niektorzy sa tu strasznie dziwni, w sumie nie dziwie sie juz mojemu bratu ktory to forum od dluzszego czasu juz tylko czyta, szukajac jakis nowych informacjach o rajdach a woli sie nie wypowiadac.
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Łukasz » środa, 9 lut 2005, 19:03

Osoba Leszka Kuzaja zawsze była kontrowersyjna i wzbudzała całą masę emocji. Chorych i niezdrowych emocji, bo tylko spróbuj się wypowiedzieć negatywnie na temat Kuziego i jego planów a od razu jego kibice afere robią na całego.
Ostatnio edytowano środa, 9 lut 2005, 22:13 przez Łukasz, łącznie edytowano 1 raz
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez TommiCrazy » środa, 9 lut 2005, 20:55

jeszcze raz mowie, poco pisac posty "wzięte znikąd" o opłcalnosci jak nikt z was nigdy niemial rachunku za rajdy, kuzi ma fachowców którzy mu pomagają podjąć decyzje i on decyduje co zrobi, ja się nieżucam jak ktoś powie kuzaj był gorszy bo przegrł dany rajd, ja się bede żucać jak ktos powie ze kuzaj( czy ktokolwiek) ogolnie jest gorszy i np.niepowinien jechać, bo takich dyskusjii ( jeszcze raz powtarzam) od kilku lat było tu zatrzęsienie, niebede prowadził dyskusji z kimś kto zna rajdy tylko z internetu lub z punku widza, ani ja ani wy niemieliscie z tym wiele wspolnego wiec wielokrotnie wasze diagnozy niemają oparcia w rzeczywistosci, mozna podyskutowac o rajdzie "po fakcie" nie dzielić skóry na niedzwiedziu jak sie niemu ku temu podstaw!
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez integrale » środa, 9 lut 2005, 22:16

Cobra napisał(a):Kwestia druga, nie wiem czemu czesc z was sie czepila tej jego kasy jak rzep psiego ogona. Ze jego kasa, ze zrobi z nia co chce.

Naucz się czytać ze zrozumieniem, a jak nie potrafisz to mnie nie cytuj :!: :?

integrale napisał(a):jego kasa i wolno mu robić co chce z nią, Warmbold ma jej jeszcze więcej i się wozi wurcem więc czemu Leszek nie moze sobie pojeździć tam gdzie chce i czym chce???
Obrazek
integrale
N2

Postprzez Cobra » środa, 9 lut 2005, 23:23

integrale napisał(a):Naucz się czytać ze zrozumieniem, a jak nie potrafisz to mnie nie cytuj :!: :?

A czego to ja nie zrozumialem??? przeciez napisales ze jego kasa i moze z nia zrobic co chce, poza tym to ty chyba czegos nie zrozumiales bo co prawda zacytowalem kawalek twojej wypowiedzi ale wyraznie widac ze posluzylem sie nia tylko jako przykladem bo nie bede cytowac conajmniej kilku wczesniejszych do tego samego sie odnoszacych wypowiedzi. Inna rzecz ze zaznaczylem tam ze odnosze sie do grupy ludzi a nie do ciebie osobiscie
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 10 lut 2005, 03:08

Ja proponuje raz na zawsze skonczyc z krytykowaniem postaw naszych idoli, bo to się zaczesto powtarza, oceniajmy ich wyniki i nad nimi dyskutujmy, konczy sie to tym ze najfajniejsze osoby z tego forum juz dawno poznikały, ja rozumiem że najwięcej "rewolucji" wnoszą tu często osoby które dopiero co z rajdami zaczeły się interesować ale im szybciej zrozumią że rajdy są wspolną pasją a szukanie WAD kierowców wiąże się z powstawaniem podziałów które odbierają przyjemność z sledzenia wydażeń życia sportowego poprzez to forum.
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez krzychd » czwartek, 10 lut 2005, 16:23

Oj, jak ma ochotę to niech startuje gdzie chce, jego sprawa.

jak wystartuje w Polsce to dobrze, bo mu konkurencja szybko rośnie.

Jak w MS raz się przejedzie to też dobrze, pojeździ sobie WRC-em i będzie huppy 8)

Jak w PCWRC to też nie najgorzej, wiele się nauczy.

itd.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez !ADI! » czwartek, 10 lut 2005, 16:52

Tutaj nie ma złych rozwiązań :D:D
!ADI!
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum