Tommi jak mi pokazesz przyklad poparty cytatem ze ktos tu gnoil Leszka to bedziemy mogli wtedy podyskutowac... Ale wczesniej sie zastanow nad tym co i gdzie piszesz... To jest FORUM! Tutaj mozna wrazac swoje opine i to nietylko te pozytwyne. Wiec nierzucaj sie tak.TommiCrazy napisał(a):a wyrażanie opinii to coś innego niż gnojenie jedynego polskiego kierowcy który kombinuje jak może by startować WRCem
To co teraz napisze bylo juz napisalne wiele razy ale napisze to raz jeszcze... Ja tez bym wolal zeby Leszek wystartowal w pelnym cyklu PCWRC zamiast w WRC. Poniewaz z mojego punktu widzenia bylo by to bardziej "przyszlosciowe". Ale pamietam ze Leszek ma checi zeby wystartowac w ME wiec takie PC+ME to by chyba przeroslo jego moziwosci (finansowo oczywiscie). Wiec, jesli znalazl sponsora we Francji (bo watpie zeby Leszek za swoje chcial jezdzic) to tylko pogratulowac i zyczyc szerokiej drogi... Pamietajmy ze jak sam Leszek mowil jest kierowca WRC i teskni za nim wiec napewno zrobi wszysto by jeszcze modz (kurna niewiem jak sie to slowo pisze

Koniec