przez darekH » poniedziałek, 15 gru 2003, 15:00
No nie wiem czy oszczedzanie na Colinie to dobry pomysl, Ford moze i poszedl w kierunku mlodych, ale jakich, to ze Markko nie bierze duzej kasy to nie znaczy ze byl kiepskim kierowca, on przed przyjsciem do Forda juz byl szybki, mial duze doswiadczenie, z kolei Duval, ma o wiele lepsze zadatki na kierowce niz Hirvonen, ale zobaczymy, szkoda Colina,mowi sie ze za duzo chcial kasy, ale ja mysle ze Colin jest sam w sobie produktem marketingowym, i to zawsze ma jakas wartosc, jako prosty przyklad podam chocby marke subaru (w rankingu ulubionych samochodow na wyspach brytyjskich w ktoryms roku zwyciezyl model Subaru Impreza Mcrae Edition, czy serie gier video CMR , to jest legenda, ale zywa legenda, ja jednak mam nadzieje na powrot w 2005 Colina i Rycha, Subaru powinno zrobic postep w samochodzie dzieki zaoszczedzonej kasie, jak to zrobil Ford, tworzac pojazd bedacy o krok naprzod od konkurencji, ale awaryjny, zobaczymy jak ten sezon bedzie sie ukladal, ale to juz nie bedzie to samo, bez Colina to jednak inne rajdy, pozostaj jedynie nadzieja na 2005 rok!
gg:3048339