Matthias Schmidt napisał(a):Relacje w IRC są imponujące, ale sam cykl umywa się przy WRC.
po to właśnie Eurosport stworzył sobie ten "serial", by go się fajnie oglądało i był dobrze relacjonowany

Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):Relacje w IRC są imponujące, ale sam cykl umywa się przy WRC.
Marcin Szopa napisał(a):(...) Nie można porównywać IRC do WRC to powinny być dwa cykle różniące się od siebie. (...)
Matthias Schmidt napisał(a):Ok, wygrywało pięciu kierowców. To nie jest źle, ale czy ilość zwycięzców według Ciebie określa formę danych mistrzostw?
Matthias Schmidt napisał(a):jaczylibodzio - przepraszam Cię najmocniej, czy "zwykły zjadacz chleba" wie co oznacza pojęcie IRC (Intercontinental Rally Challenge)?? Jeśli mamy to rozpatrywać w takich kategoriach to chyba łatwiej zrozumieć pojęcie Rajdowe Mistrzostwa Świata, prawda?
Matthias Schmidt napisał(a):OK, Eurosport robi niezłą robotę, a medialnie WRC musi jeszcze IRC gonić, ale to tylko tyle co uważam za lepsze w IRC. JA uważam, bo naturalnie każdy może mieć inne zdanie. A pamiętaj, że oprawa medialna to bardzo ważna sprawa, ale nie jedyna. A powoli nawet i promocja WRC zaczyna się polepszać, choćby poprzez relacje w Internecie.
...i tego się trzymajmyMatthias Schmidt napisał(a):Mam nadzieje że przyjdą tłuste lata dla WRC. A co dla mnie jest atrakcyjniejsze... no cóż...
JA uważam, bo naturalnie każdy może mieć inne zdanie.
kremer napisał(a):Ta punktacja moim zdaniem jest beznadziejna. Cały rok ktoś się stara ciuła punkty, a tu dwoma rajdami wszsytko się rozwala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość