(M.Ś.) Rajd Szwecji

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez **FanKuzaja** » sobota, 15 lut 2003, 12:44

Nio Wiesz WAPNO już siedze w rajdach ponad rok i z samego początku Kibicowałem Leszkowi Kuzajowi.

Lecz prawdziwy kibic ,kibicuje Każdemu Kierowcy czy to w klasie WRC czy w N-ce lub S1600 , Puchar Peugeota 206. Nie rozumiem ludzi co sie uwarzajom Kibicami ale gdy przejadą WRC-ki to już się zbierajom z Os .

A co z Resztą Klas przecież Kierowcy w tych Klasach prowadzą zaciętą walek do Osatatnigo Os . Tylko mi PRAWDZIWI kibice potrafimy to dostrzeć a inni to są Lalijki Rajdowe.

A co do Posta Grandmastera to chyba była bujda na resorach.

A WAPNO prawdę Muwi jak by tak byłoto by każdy serwis rajdowy trombił o tym i Pewnie w TV by też coś o tym powiedzieli.
**FanKuzaja**
A6

Postprzez TommiCrazy » sobota, 15 lut 2003, 14:37

Ale niepomine faktu ze nienawiść kibiców rajdowych w strone Kuliga niewystepuje tak często jak ma to miejsce w strone Qzaja, ja np toleruje wszystkich kierowców poza Gryczyńskim. ale słowa kibiców którzy uważają ze Kuzaj jest leszczem i Sztuka jeździ od niego szybciej , pozostawia wiele do życzeinia. ( nieujmując oczywiscie nic talentu Sztuki )
RESPECTA
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez thompson40 » sobota, 15 lut 2003, 15:11

co innego być fanem jakiegoś kierowcy a co innego bluzgać na innych, często lepszych. tak jest np. z piłką nożną. wielu debili z szalikami na szyjach i kamieniami w rękach uważają się za prawdziwych kibiców, bo przecież "ich" drużyna jest najlepsza i kibiców innych drużyn trzeba pozabijać. niestety czasami też tak jest z rajdami. fani Kuzaja, Kuliga, Hołka i innych kierowców powinni się wymieniać doświadczeniami, dyskutować na temat jazdy swych ulubieńców a nie obrzucać ich wyzwiskami. "szacunek to wszystko"!!! ja bardzo lubię Hołka, Colina i Petera Solberga , ale kibicuję wszystkim i szanuję to że ktoś najbardziej lubi np. Kuzaja czy Kuliga.
pzdr
...jk1dL......................................
...cky.pl.2kx.pm..........................
thompson40
N3

Postprzez Wilu » sobota, 15 lut 2003, 15:31

owszem powinniśmy swoje poglady szanować wszak szacunek oznaką naszej inteligencji. jednak poglądy te powinny mieć jakieś uzasadnienie, wynikać z wiedzy na temat np. zawodnika.
pozdrawiam wszystkich, którzy rajdami interesują się od niedawna, bo ten sport jest tego warty, jego dużą zaletą jest to, że ma naprawdę zajebis..... kibiców, którzy jednak powinni starać się aby ich stan wiedzy był jak największy. nie ma nic gorszego niż człowiek opowiadający bzdury swoim znajomym laikom. a takich niestety zbyt jeszcze wielu. cieszy mnie również fakt, że można się spotykać na tym czy innym forum, aby pewne sprawy zkomentować. o to chodzi.
Wilu
N4

Postprzez WAPNO » sobota, 15 lut 2003, 18:00

Ja kibicuję Jankowi, ale toleruję innych driverów. A co do oglądania na rajdach to staram się zostać jak najdłużej to też zależy od napiętości planu.
WAPNO
A6

njus

Postprzez grandmaster » sobota, 15 lut 2003, 19:18

Co do njus'a to jesli sie (niedaj Bog sprawdzi powiem Wam skad go mam) i nie jest to jakas bujda wymyslona przeze mnie.

Jesli chodzi o szacunek dla kierowcow...to moze tez nie zawsze kibicowalem Januszowi ale zawsze podobal mi sie jego styl jazdy: plynny, praktycznie bezbledny- jednym slowem czysty, natomiast co do Leszka to bylem troche zflustrowany jego jazda i od czasu do czasu wymykaly mi sie nie cenzuralne slowa o nim...ale z biegiem czasu uswiadomilem sobie ze mimo wszystko jaki jest czy nie jest Leszek (prywatnie) zaczalem go szanowac, bo wkoncu jest jednym z tych ktorych podziwiam, czyli rajdowcem. I Bog zaplac im za to jacy sa, bo dostarczaja nam wielu wrazen i nie wazne czy maja czyste sumienie czy tez nie, czy wystepuja w glupich reklamach czy tez nie sa gosciami ktorzy wsiadaja do swoich potworow i jada na leb na szyje z predkoscia powyzej 150 km/h pomiedzy drzewami, rowami i innymi cudami. Wielki RESPECT za to co robia.
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez Midgardsorm » środa, 19 lut 2003, 15:30

i co jaies oficjalne info jest ? czy dalej nikt nic nie wie !?!?!?!?
"Najważniejsze to być na mecie, a tam zawsze znajdzie sie jakieś miejsce"
Midgardsorm

Postprzez Tomisny » środa, 19 lut 2003, 17:39

No wlasnie... swietne pytanie. Mieli to szybko zalatwic, a tu juz 1,5 tygodnia i nic nadal nie wiadomo... Cos to podejrzane sie robi.
Tomisny
N3

Postprzez Wilu » środa, 19 lut 2003, 20:42

a oni dyskwalifikują dopiero auto z Monte to może się okazać, że o Januszu dowiemy się dopiero pod koniec sezonu, ale to naprawdę dziwne, co oni tam takiego robią, że na tak ważne pytanie nie mogą dać jednoznacznej odpowiedzi przez 2 tygodnie, niewiem.
Wilu
N4

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 20 lut 2003, 10:08

Stwierdzą wkoncu że przewody zasilające były o mniejeszej rezystancji niż dopuszczalne i silnik miał zadużo Amperów :evil:
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez marcin » piątek, 21 lut 2003, 00:21

No to jest bardzo podejżane !!!!!
Przecież sprawdzenie jakiejś tam częsci nie powinno zająć więcej niż kilka dni. Niestety coś źle to widzę..
marcin
A5

Postprzez !ADI! » piątek, 21 lut 2003, 19:04

I stało się. W tym j$#@&*^ FIA same kałmuki siedzą. na hodze napisali, że Quliga zdyskwalifikowali, bo niby polerowanie zwiększyło wytrzymałość koła zamachowego.
@$@#$#@@#$@#$@#$@#$@#$@#$@#$%@#%% :evil: :evil: :evil:
!ADI!
S1600

Postprzez thompson40 » piątek, 21 lut 2003, 19:09

to było do przewidzenia... :( szkoda, ale i tak dla wielu zwycięzcą jest Janusz!!! Janusz nie łam się, nadrobisz sttraty w nastepnym rajdzie :)

pzdr
thompson40
N3

Postprzez Kubus » piątek, 21 lut 2003, 19:58

Ja oczywiscie kibicuje Januszowi i wszystkim innym kierowcą ale zastanawiam sie nad jednym:
-Kulig kupił koło w rallyarcie ma fakture.

-Komisja Fia stwierdza ze kolo było polerowane.

Pytanie brzmi:
Przeciez kolo samo sie niewypolerowało?!

-Jesli Kulig nie grzebał przy nim to niech poda rallyart do sądu.

-Jesli jednak grzebał to z ciezkim sercem stwierdzam ze jego dyskfalifikacja jest w 100% słuszna.

A to juz taka moja osobista refleksja:Gdybym był na miejscu Janusza i miałbym czyste sumienie to zrobiłbym taka rozpierduche ze szok...Janusz milczy...
Napiszcie co myslicie.Pozdrawiam
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez thompson40 » piątek, 21 lut 2003, 20:17

masz racje. Janusz milcz. po rajdzie podobno powiedziałem Stigowi [był drugi] że w razie dyskwalifikacji prześle puchar, czyli Janusz miał obawy że go zdyskwalifikują. Jeśli koło zostało "zmodernizowane" ;) to jednak kara jest słuszna, niestety :(
pzdr
thompson40
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum