(RSMP) Nadlatuje Kormoran !

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez tomas » środa, 2 lip 2003, 10:18

powoli nadrabiam zaległości :|
żałuję, że nie mogłem być na trasie rajdu :(
nie znam dokładnie przyczyny trzeciego miejsca Hołka, czytałem coś o awariach... wielkie gratulacje należą się Leszkowi. pomimo iż podchodzę do tej osoby troszkę sceptycznie to muszę przyznać, że naprawde jechał bardzo szybko i efektywnie. gratulacje! dobrze, że w tym roku Kormoran odbył się bez incydentów podobnych do tych z zeszłego roku.
pzdr
tomas
A5

Postprzez Hultay WRC » środa, 2 lip 2003, 11:46

Podzielam twój los tomas. Szkoda, bo mnie też tam nie było :( No ale za rok to się postaram. :roll: Na razie pozostaje mi tylko oglądanie zdjęć i filmów z tej pięknej imprezy :| .

Chłopaki, jak będą jakieś ładne zdjątka lub teledyski z tego rajdu, to dajcie cynk OK? Z góry THX :)

Pozdrawiam
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Hultay WRC » środa, 2 lip 2003, 11:49

A i jeszcze jedno
golden, wielkie dzięki za bardzo obszerną relację z Kormorana. Dobrze, że jest ktoś, kto zawsze może podzielić się wrażeniami z tymi ,którzy nie byli na rajdzie. :D
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Dave » środa, 2 lip 2003, 12:38

Fajnie Golden opisales caly rajd, ja tez byłem na całym, bo akurat rodzina ma domek letniskowy w Cerkiewniku :) Ale zwierzeń pisać mi się nie chce :) Chciałem tylko napisać, że na odcinku nr 8 Bębenkowie zgubili zderzak od swojego Evo, który wpadł w moje ręcę i w tej chwili leży w moim garażu :) Jest nienaruszony i pozostawiłem na nim kormoranowe błoto. Dla chcących zobaczyć oto link

http://restorbis.home.pl/ast/zderzak.jpg

Jak sie nim nacieszę to oddam go jakiemuś kolekcjonerowi lub Bębenom.
W rajdu rajdowym nie mówili, że go szukają.
Dave

Postprzez golden » środa, 2 lip 2003, 12:53

zaraz zaraz niech no pomysle - jedna zerowka to byl niejaki pan Mydlo z Olsztyna subarakiem starszym GT (niebieski), inna zerowka to byl Subarak WRX model 01 (bez Face Liftingu) - z tego co mowili to chyba Poletyło??, na A B i C jechały fajne terenowe samochody Land Rovery :) ...a trzecia zerowka to Subarak GT Staniszewskiego (srebrny/siwy) - ale za sterami ktos inny - w kazdym badz razie na Polskim ciekawsze te zerowki byly :) No i oczywiscie delgat PZM ds. zabezpieczenia jechal Subaru GT - czarny - znany jako MOTOR LIFE - czyli na kazdym rajdzie to jest :)
golden
A6

Postprzez Glitol » środa, 2 lip 2003, 13:07

delegat w MOTOLIFIE to standard :D
Glitol
A5

Postprzez Baca » środa, 2 lip 2003, 16:54

Znalazłem coś takiego;

Tydzień po Kormoranie odbędzie się Rajd Libanu, impreza, która w przyszłym roku także chce się ubiegać o status rundy Rajdowych Mistrzostw Świata. Na liście zgłoszeń znalazły się cztery załogi w autach WRC, łączna długość oesów wynosi ponad 280 kilometrów.

Na przedrajdowej konferencji prasowej, która odbyła się w zeszłą środę, zjawił się między innymi libański minister młodzieży i sportu, który podkreślił wsparcie rządu Libanu dla wszystkich imprez motoryzacyjnych w tym kraju oraz wysiłek i profesjonalizm organizatorów

Wśród zgłoszonych jest m.in Abdullah Bakhashab z Bobbym Willisem, którzy startowali w 2001 roku na Karkonoskim. Tym razem pojadą 206 WRC.
Wsparcie rządu... To prawie tak jak u nas :wink: Przecież premier też miał honorowy patronat nad Polskim.
Baca
A5

Postprzez GregHGT » środa, 2 lip 2003, 20:47

golden napisał(a):
...a trzecia zerowka to Subarak GT Staniszewskiego (srebrny/siwy) - ale za sterami ktos inny

Golden, jestes pewny, ze to bylo auto Staniszewskiego? Na Agapicie jechal Staniszewski Subaru swoim (ojjj, jak on wtedy jechal, szok! :D ), a jako zerowka smigalo inne srebrne Subaru na olsztynskich blachach. Chlopaki tez ostro zapitalali, miejscami lepiej od Holka i Staniszewskiego!

pzdr
GregHGT
N2

Postprzez Alien » środa, 2 lip 2003, 22:17

Ej. Nie zapominajcie o Wlochach ktorzy swoja Lancia z zerami pomykali po kilku osach. Szlo im niezle :wink:
Alien
A5

Postprzez żółtodziób » środa, 2 lip 2003, 23:22

Baca: nasz premier wspiera rajdy i wogóle całą gospodarkę :evil: ... zobaczysz jak się będzie przechwalał przed wyborami czego to nie dokonał, ale głupi naród znów go wybierze i będziemy mieli w sumie 8 chudych lat pod rząd... Tępaki myślą że wrócą tkie czasy jak za Gierka kiedy to można było nic nie robić a wyjątkowo w sklepach czasem można było dostać parę sztuk owoców cytrusowych, taniego wina i piwa o smaku siuśków było pod dostatkiem... no cóż, kazdy naród ma taki rząd jaki sobie wybrał, jak tak dalej pójdzie to ja zmieniam narodowość, będę albo Herr Shmidt, albo Mr. Smith :evil: ...
żółtodziób
A8

Postprzez LIPciu » czwartek, 3 lip 2003, 05:27

oj żółtodzióbku nie moge sie z tobą zgodzić :P
miller nie wygra następnych wyborów ponieważ zrobi to samoobrona i zacznie rządzić z LPR a wtedy wyjeżdzam z tego kraju na drugi koniec świata.
oby tylko nasze kochane społeczeństwo zmądrzało i wybrało normalnych ludzi...
LIPciu
A5

Postprzez fly » czwartek, 3 lip 2003, 21:13

jak samoobrona dojdzie do wladzy to uciekam z tego kraju poniewaz jako Polska inteligencja nie chce byc przesladowany :)
fly

Postprzez żółtodziób » czwartek, 3 lip 2003, 21:46

dla mnie miller to podobny poziom jak lepper i giertych i jeszcze rydzyk, trochę lepiej wygląda i lepiej porafi się wypowiedziec, ale ogólnie tak samo głupi, morał taki że gorzej już być nie może...
żółtodziób
A8

Postprzez Wilu » czwartek, 3 lip 2003, 22:51

potrafisz krytykować, a czasami jak byś się znalazł w sytuacji, która wymagała by od Ciebie sporej dawki działania w stresie, ciekawe czy Byś się na krytyke nie załapał. nie chcę niczego Tobie zarzucać, ani nawet nie mam zamiaru, ale takie kurka niskobudżetowe karykatury krytyki politycznej to cholerka chłopaki troszeczku byście opuścili. formum to o Rajdach. (poniekąd polityczne). troszki fasonu. pozdro.
Wilu
N4

Postprzez !ADI! » piątek, 4 lip 2003, 00:48

Wilu napisał(a):potrafisz krytykować, a czasami jak byś się znalazł w sytuacji, która wymagała by od Ciebie sporej dawki działania w stresie, ciekawe czy Byś się na krytyke nie załapał. nie chcę niczego Tobie zarzucać, ani nawet nie mam zamiaru, ale takie kurka niskobudżetowe karykatury krytyki politycznej to cholerka chłopaki troszeczku byście opuścili. formum to o Rajdach. (poniekąd polityczne). troszki fasonu. pozdro.

Mądre słowa
!ADI!
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum