(RSMP) Nadlatuje Kormoran !

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez WAPNO » niedziela, 29 cze 2003, 14:56

Ja za Kuzajem nie przepadam, ale mu gratuluję bo wygrał. Co do tego, że Kuchar i Hołek mieli problemy z samochodami to jest sprawa normalna, takie rzeczy dzieją się prawie na każdym rajdzie.
WAPNO
A6

Postprzez Kruk » niedziela, 29 cze 2003, 15:07

Gratulacje dla Paseckiego za zwycięstwo w RPP i dla Witasa za trzecie miejsce
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez Wilu » niedziela, 29 cze 2003, 15:15

widzisz a twierdziłeś że go nie dogoni. mało tego gdyby nie problem z blokami Witas zrobiłby rewelacyjny wynik.
rajdzik fenomenalny, dramatyczny i cekawią mnie teraz wypowiedzi porajdowe. ostatni oes szli chyba na 100% Tomek z Krzyśkiem ale jak widać młodzież górą. a Leszek co widać było na relacjach w TV szedł czysto, ładnym torem i cholernie szybko. Beben klasa oby się przełamał i teraz Frytka troszkę przytemperował, bo to wielki zawodnik. gratulacje dla Grzyba i Adamusa, który mimo braku sprzętu ładnie zapunktował. Szkoda Pelikana, Turkowskiego, Steca i Jurczaka. a Bełtowski dostał szansę i pogrzebał po raz kolejny w tym sezonie.
Wilu
N4

Postprzez :KuziFanJG: » niedziela, 29 cze 2003, 15:21

Brawo Leszek!!!
Najbardziej mi szkoda Szterlei jak zwykle swietnie jechal i jak zwykle nie ukonczyl :(
:KuziFanJG:
N1

Postprzez krzychd » niedziela, 29 cze 2003, 15:39

Ostatni odcinek Czopik jechał bez turbiny, Kuchar końcówkę na kapciu. - Informacje z wypowiedzi mp3 z rallyonline.pl
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez fly » niedziela, 29 cze 2003, 16:32

witam! gratulacje dla pana Leszka :D
wie moze ktos czy bedzie jakas relacja w tv??
fly

Postprzez Piotr » niedziela, 29 cze 2003, 20:26

Na Twoim miejscu nie spodziewał bym sie cudu, jak bedzie to na TV centrum najwyzej i moze bedzi ena płycie do kupienie , kupił moze ktos płyte z Polskiego , jesli tak to niech powie czy warto.
Kucharz
Piotr
N3

Postprzez fly » niedziela, 29 cze 2003, 21:43

na cud raczej nie licze ale... kto wie!!!! na tv centrum bedzie na pewno :) ale niestety nie obejze! :(
fly

Postprzez Wilu » niedziela, 29 cze 2003, 21:56

na Polsacie w informacjach zupełnie nieskromnie podali, że Kuchar walczył o zwycięstwo ale problemy z samochodem spowodowały, że był 2. pozakzali jego widowiskową jazdę (szczególnie jak wypadł bokiem na słup ) a potem Tomasz zapowiedział że wygra za rok. trzymam go za słowo. i wszystko by było pięknie gdyby nie ich brak wrodzonej skromności mnie zdegustował i fatalna mikrorelacja.
Wilu
N4

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 29 cze 2003, 21:57

Nic tylko pogratulować Kuziemu. Szkoda, że Kuchcio i Hołek mieli problemy z Fokami. Ciekawe jak by było jakby jechali sprawnymi autami? Ale nie ma co gdybać. Jest jak jest. Ja najbardziej cieszę się z jazdy Grzyba. Pokazał jaki jest szybki. Jeśli jego kariera dalej będzie się tak dobże układała to za rok może nie zobaczymy go w S1600, tylko w czymś mocniejszym. Może jakieś WRC :lol: ? Ehhhh mażenia 8)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Rallypl - Artur » niedziela, 29 cze 2003, 22:30

Brawa dla Kuzaja. Jakos w MP mu idzie, a ME nie... szkoda.
Brawa Dla Tomka, super walka o druga lokate.
Gratulacje dla Marcina Paseckiego, jednoczesnie szkoda Pelikana.
Na Grzyba nie ma lewara w tym sezonie :wink:
http://www.rallypl.com/forum/

http://www.rallypl.com/ Obrazek
Rallypl - Artur
N2

Postprzez żółtodziób » niedziela, 29 cze 2003, 22:42

na Grzyba jest lewar: zielony stolik kasa i układy...
żółtodziób
A8

Postprzez :KuziFanJG: » niedziela, 29 cze 2003, 23:09

żółtodziób: Ale z Ciebie malkontent!! Troszke więcej wiary w to że będzie lepiej :)
:KuziFanJG:
N1

Postprzez golden » poniedziałek, 30 cze 2003, 11:02

no witam - na rajdzie bylo jak zwykle uper (jak to w olsztynie zreszta)

nawiazujac to twojej wypowiedzi zoltodziob - bo koledzy ktorzy sa glosno i maja cos do powiedzenie to jezdza na rajdy a nie siedza przed kompem :D :lol: :lol: (a ty byles?? bo w koncu masz blisko do olsztyna :wink: )

gratuluje kuzjowi jechal bardzo szybko wykorzystujac samochod bardzo dobrze i czasy krecil niezle wiec JESZCZE RAZ MU GRATULUJE - mniejmy nadzieje ze moze po tym rajdzie cos zmieni sie w jego czynach i nie bedzie juz takim ... jakim byl
na mecie kuzi nie wiedzial co powiedziec az taki byl przejety :P - kibice go przyjeli dobrze lacznie z holkowymi wiec jestesmy wobec niego ok

nie wiem pewnie wiekszosc z was nie wie ale doszlo do nie milego incydentu jakies glupie patafinay - psudokibice (nota bene w koszuklach Subaru kuzi) na strefieczy pkcu po os 8 obrzucili holka czipsami i zaczeli cos wykrzykiwac niemilego :evil: i to jest wg. mnie skurwysynstwo - na pewno leszek takich rzeczy by nie popieral i bylby perzeciwny... ale uwazam ze to jest mala grupa takich idiotow - bo ja znam i bylem z paroma kuzajowcami ktoruch bardzo lubie :D i sa wporzadku :) ale tamci to przeszli wszystkie granice.... smutne ale prawdziwe

nie wiem, jesli chcecie wiecej rzeczy przeczytac na temat rajdu i przygood kierwocow to napiszcie - jest tu kilku ktorzy mnie nie lubia :lol: wiec nie wiem czy jest sens pisac bo oni i tak wiedza lepiej :D PzDr :D hehe

PS: bylo super - obaczylismy 6 oesow na luzaka i ze dwie strefy w dniu 1 wiec udana wycieczka :D nawet szampana od szumowskiego i jego pilota dostalismy :wink:
golden
A6

Postprzez Glitol » poniedziałek, 30 cze 2003, 11:15

golden: zazdroszcze Ci chłopie. My też mieliśmy pognać na najpiękniejszy rajd w Polsce ale qmplowi urodził się syn (jeszcze raz żyj nam 100 lat Kacperku :!: ) i po prostu za dużo było alkoholu i nie pojechaliśmy. Teraz to bardzo tego żałuje, ale cóż zrobić. Za rok będę na pewno.
Opisz, jakbyś mógł oczywiście, co widziałeś ciekawego.
Glitol
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum