no witam - na rajdzie bylo jak zwykle uper (jak to w olsztynie zreszta)
nawiazujac to twojej wypowiedzi zoltodziob - bo koledzy ktorzy sa glosno i maja cos do powiedzenie to jezdza na rajdy a nie siedza przed kompem

(a ty byles?? bo w koncu masz blisko do olsztyna

)
gratuluje kuzjowi jechal bardzo szybko wykorzystujac samochod bardzo dobrze i czasy krecil niezle wiec JESZCZE RAZ MU GRATULUJE - mniejmy nadzieje ze moze po tym rajdzie cos zmieni sie w jego czynach i nie bedzie juz takim ... jakim byl
na mecie kuzi nie wiedzial co powiedziec az taki byl przejety

- kibice go przyjeli dobrze lacznie z holkowymi wiec jestesmy wobec niego ok
nie wiem pewnie wiekszosc z was nie wie ale doszlo do nie milego incydentu jakies glupie patafinay - psudokibice (nota bene w koszuklach Subaru kuzi) na strefieczy pkcu po os 8 obrzucili holka czipsami i zaczeli cos wykrzykiwac niemilego

i to jest wg. mnie skurwysynstwo - na pewno leszek takich rzeczy by nie popieral i bylby perzeciwny... ale uwazam ze to jest mala grupa takich idiotow - bo ja znam i bylem z paroma kuzajowcami ktoruch bardzo lubie

i sa wporzadku

ale tamci to przeszli wszystkie granice.... smutne ale prawdziwe
nie wiem, jesli chcecie wiecej rzeczy przeczytac na temat rajdu i przygood kierwocow to napiszcie - jest tu kilku ktorzy mnie nie lubia

wiec nie wiem czy jest sens pisac bo oni i tak wiedza lepiej

PzDr

hehe
PS: bylo super - obaczylismy 6 oesow na luzaka i ze dwie strefy w dniu 1 wiec udana wycieczka

nawet szampana od szumowskiego i jego pilota dostalismy