Moderator: SebaSTI
TomekW napisał(a):Swietna, powtarzam swietna jazda S1600 i to wszystkich zalog, naprawde milo bylo na to popatrzec no i ten dzwiek charakterystyczny (kto slyszal wie o czym mowie) Jedyny minus tp slabsza postawa Adamusa swoja droga ciekawe gdzie lewy przod urwal.
W Jugowie (os 12 Srebrna Góra) był objazd wysepki koło przystanku, dużo śmeci, wyleciał przodem na krawężnik. Chwilę postał ale odjechał. Zdjęcia z tego miejsca są na mojej stronie www.rajdykrakow.prv.pl
Ja jestem pod wrazeniem jazdy Grzyba w p206 1600, super autko i jazda.
Tomisny napisał(a):Na rajdzie wisly 2001 utkwila mi w pamieci jego wypowiedz: "sorry moj blad. Kierowca nawalil..." Czy slyszeliscie kiedys taka wypowiedz z ust Holka? Bo ja nie... Juz nie mowie o wieprzu Maciejewskim...
TommiCrazy napisał(a):A najdziewniejsze jest to ze Do fanów Kuzaja kieruje sie ciągle oskarzenia o ATAK na fanów i na innych kierowców !! a jak narazie to o dłuższego czasu taki atak jest prowadzony non stop pod tym samym pretekstem w naszą strone!!! Dziwną opinie zrobili kłutliwi fani z starego forum !!! i wam się wydaje ze paru małolatów to reprezentatywna grupa całości!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości