(RSMP) 60 Rajd Polski !!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez krzychd » poniedziałek, 2 cze 2003, 22:51

Kuzaj powiedziła dzisiaj, że to był jego błąd, a więc przyznał sie do winy.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez Barski Adam » poniedziałek, 2 cze 2003, 23:08

Być może się mylę, ale pozwolę sobie wyrazić pogląd (tzw. zdanie odrębne), że Leszek nie miał żadnego wypadku, a szef teamu po prostu "ściemnia".
adam z krakowa
Barski Adam

Postprzez Glitol » wtorek, 3 cze 2003, 07:24

A może Panowie Lesiu nie wytrzymał psychicznie. Nie wiem, czy czytaliście wczorajszą Wyborczą ale jest tam artykuł o rajdzie. Autor napisał, że Lesia przed startem pozytywnie motywował Jan Blecharz (ten sam co Adasia Małysza). Tłumaczył Lesiowi, żeby nie szedł mocno od startu. Ale ostatnie słowa Lesia przed odjazdem na trase mówiły coś o "walce na 100% od początku". Moim zdaniem (jest to taka spiskowa teoria dziejów) Lesiu po prostu nie wytrzymał ciśnienia. Zdawał sobie sprawę, że nie jest w stanie utrzymać bardzo szybkiego tempa przez cały rajd a przegrać u siebie w równej walce nie jest w stanie znieść. I to wg mnie było przyczyną takiego kretyńskiego zakończenia rajdu.
A teraz pytanie dla kibiców Leszka: podajcie mi choć 1 rajd w którym Leszek jechał przez całą trasę równo i bez przygód.
Glitol
A5

Postprzez Glitol » wtorek, 3 cze 2003, 07:31

A tak na marginesie i na inny temat to sposób w jaki jechał ten Węgier Miśkiem trójką z nr 7 to śmiech na sali. Na każdym zakręcie na jakim gościa widziałem miał problemy z utrzymaniem się w torze jazdy.
A na Kormoranie stawiam na zwycięstwo w N-3 i wysokie miejsce w generalce Zbyszka Staniszewskiego.
Glitol
A5

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 3 cze 2003, 09:01

Goldfinger widzisz!!! sam niewiesz co pstrykasz w tą klawiature!! teraz napisałes ze Kuzi nieźle zapie****lał a wczesniej pisałeś że nieumie szybko jechać!!!!
KUZI TO DEMON SZYBKOSCI!!! TRUDNO ŻE NIEDOJEŻDZA ALE ZATO JAK WYGRYWA TO Z POLSKIEJ CZOŁÓWKI Z NAJWIĘKSZYMI RÓŻNICAMI CZASOWYMI !!
Pewnie ze są lepsi od Kuzaja!! a kto tu mowi ze on jest najlepszy?
niema czegoś takiego jak najlepszy zawodnik !!! najlepszy zawodnik wygrywał by cały czas!! mogą być conajwyzewj Czołowi zawodnicy!!
Jesli Kuzi jest wg was Kiepski to znaczy ze my w Polsce niemamy wogóle dobrych zawodników!!! Nigdy niebyło ewidentnego MISTRZA POLSKI w punktacji!!! wiec wcale nikt się ponad reszte niewybił!!! Nielicząc samotnego tytułu Kuzaja i Hołka
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez pwrc » wtorek, 3 cze 2003, 10:32

tak sie zastanawiam, co jeszcze musi zrobić Kuzi (czyt. jak bardzo musi dać ciała), zeby jego wierni fani napisali: no tak, tym razem Lechu to nie ma usprawiedliwienia
jak pokazuje przykład Janusza Kuliga, mozna jezdzic tak szybko jak Kuzi, a przy okazji skutecznie, prawda? :?: :!:

pozdr 8)
pwrc
A5

Postprzez kirloy » wtorek, 3 cze 2003, 11:33

Kilka uwag o rajdzie z mojej strony, moze i troche spoznione, ale przedtem nie mialem sieci.
Otoz bylem widzialem.
Swietna, powtarzam swietna jazda S1600 i to wszystkich zalog, naprawde milo bylo na to popatrzec no i ten dzwiek charakterystyczny (kto slyszal wie o czym mowie) Jedyny minus tp slabsza postawa Adamusa swoja droga ciekawe gdzie lewy przod urwal.
W innych klasach tez niby ciekawie, ale.... Wszystkie eNki na maxa na okraglo, nawet Stec nie widzialem zeby cos dla kibicow zrobil. I wydaj sie ze to jezdzenie na okraglo Stecowi nie przynosi lepszych czasow a ujmuje mu sympatii kibicow. Zal mi tu ze nie przyjechal Sztuka choc chetniej cala czolowke widzialbym w S1600 bylaby to ciekawa i zacieta walka.
WRCe milo sie patrzylo na jazde Thiriego i Camposa, ale to Campos jechal agresywniej tam gdzie ja stalem przynajmniej.
Czopika nie komentuje bo ja nie widzialem nic ciekwego w jego wykonaniu, oprocz tasmowego podpisywania autografow.
Pelikanski genialnie widzac jego jazde mialo sie wrazenie ze to tez S1600 tak daje

No i tyle.
Jeszcze do niektorych fanow Kuzaja dziekuje za posty na tym forum jest sie z czego posmiac. Skoro mial te 5s na 3km widocznie jechal zbyt szybko. Przypominam ze hamowanie to tez wazny element jazdy. Na OS1 zakret 6km od startu tona zwiru na skrzyzowaniu jak kuliki z lozyska co robia WRCe - prawie ze stoja po co ryzykowac. Jedynie rusek zaryzykowal i z 10s stracil na nawracaniu. Kuziemu zycze powodzenia nastpnym razem i mam zal do niego ze nie zobaaczylem tej subaryny.
kirloy
N3

Postprzez TomekW » wtorek, 3 cze 2003, 11:50

Swietna, powtarzam swietna jazda S1600 i to wszystkich zalog, naprawde milo bylo na to popatrzec no i ten dzwiek charakterystyczny (kto slyszal wie o czym mowie) Jedyny minus tp slabsza postawa Adamusa swoja droga ciekawe gdzie lewy przod urwal.

W Jugowie (os 12 Srebrna Góra) był objazd wysepki koło przystanku, dużo śmeci, wyleciał przodem na krawężnik. Chwilę postał ale odjechał. Zdjęcia z tego miejsca są na mojej stronie www.rajdykrakow.prv.pl
Ja jestem pod wrazeniem jazdy Grzyba w p206 1600, super autko i jazda.
pozdrawiam
------------------------------------
TomekW
http://www.rajdykrakow.strefa.pl
TomekW
N1

Postprzez TomekW » wtorek, 3 cze 2003, 11:52

TomekW napisał(a):Swietna, powtarzam swietna jazda S1600 i to wszystkich zalog, naprawde milo bylo na to popatrzec no i ten dzwiek charakterystyczny (kto slyszal wie o czym mowie) Jedyny minus tp slabsza postawa Adamusa swoja droga ciekawe gdzie lewy przod urwal.

W Jugowie (os 12 Srebrna Góra) był objazd wysepki koło przystanku, dużo śmeci, wyleciał przodem na krawężnik. Chwilę postał ale odjechał. Zdjęcia z tego miejsca są na mojej stronie www.rajdykrakow.prv.pl
Ja jestem pod wrazeniem jazdy Grzyba w p206 1600, super autko i jazda.

sorry, oes 12 Kamionki-Ludwikowice
pozdrawiam
TomekW
http://www.rajdykrakow.strefa.pl
TomekW
N1

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 3 cze 2003, 13:53

PWRC Niedoczekanie twoje co do fanów Kuzaja !!! ja niedaje Du*y tak jak wy fani co roku innego kierowcy!!!! na dobre i na złe jest się ze swoim ulubiencem!!!!
Kuzi,Czopik
w Mś Makinen i Rovanperra
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez Tomisny » wtorek, 3 cze 2003, 14:23

Wy wszyscy co tak nielubicie Kuziego za jego napuszenie powiedzcie mi skad takie poglady??? Ja jakos nigdy nie zauwazylem, zeby Kuzi jakos szczegolnie sie pompowal... Powtarzam jeszcze raz: Na rajdzie wisly 2001 utkwila mi w pamieci jego wypowiedz: "sorry moj blad. Kierowca nawalil..." Czy slyszeliscie kiedys taka wypowiedz z ust Holka? Bo ja nie... Juz nie mowie o wieprzu Maciejewskim...

Nie jestem specjalnym fanem Kuzaja, ale go szanuje za to ze robi to co uwielbiam ogladac, i ze robi to na bardzo wyskokim poziomie. To ze nie dojezdza czesto to fakt. Ale wedlug mnie nie zmienia to faktu, ze kierowca jest swietnym i wcale sie, nie wiedomo jak,nie pompuje...

takie jest moje zdanie
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 3 cze 2003, 14:47

A najdziewniejsze jest to ze Do fanów Kuzaja kieruje sie ciągle oskarzenia o ATAK na fanów i na innych kierowców !! a jak narazie to o dłuższego czasu taki atak jest prowadzony non stop pod tym samym pretekstem w naszą strone!!! Dziwną opinie zrobili kłutliwi fani z starego forum !!! i wam się wydaje ze paru małolatów to reprezentatywna grupa całości!!!
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez tomas » wtorek, 3 cze 2003, 14:48

Tomisny napisał(a):Na rajdzie wisly 2001 utkwila mi w pamieci jego wypowiedz: "sorry moj blad. Kierowca nawalil..." Czy slyszeliscie kiedys taka wypowiedz z ust Holka? Bo ja nie... Juz nie mowie o wieprzu Maciejewskim...

a ja pamiętam takie słowa z ust Hołka. bodajże na rajdzie Polski w którymś roku, roku świetności Hołka. bodajże było to w tym samym miejscu w którym rok temu Kuzi zakończyl swój udział w rajdzie [udezył w coś i doczołgał się do serwisu, w serwisie wycofał się] nie jestem pewien czy to był rajd Polski, a tym bardziej nie pamiętam w którym to było roku, ale Hołek powiedział wtedy, że to był tylko i wyłącznie jego błąd i że tym razem zawinił kierowca. nie chcę sie z nikim kłucić, ale starajmy sie wszyscy być obiektywni. Tomisny: widze, że nie lubisz jesli ktoś wytyka Kuzajowi same jego wpadki, a sam robisz cos podobnego, tylko że względem innego zawodnika. nie ma co się kłucić. są zwolennicy Kuzaja i ludzie którzy nie lubią jego osoby. i jedni i drudzy mają rację i nie. argumenty obu stron są dobre, ale nie wszystkie. nie ma się sprzeczać. jedno jest pewne, przynajmniej dla mnie, mimo wszystko, Kuzajowi nalezy się szacunek, ale opowieści, że na 2km Kuzi "klepał" wszystkich o 5s to nie dla mnie...... wybaczcie.
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez marcin » wtorek, 3 cze 2003, 14:57

TommiCrazy napisał(a):A najdziewniejsze jest to ze Do fanów Kuzaja kieruje sie ciągle oskarzenia o ATAK na fanów i na innych kierowców !! a jak narazie to o dłuższego czasu taki atak jest prowadzony non stop pod tym samym pretekstem w naszą strone!!! Dziwną opinie zrobili kłutliwi fani z starego forum !!! i wam się wydaje ze paru małolatów to reprezentatywna grupa całości!!!

popieram w 100% !!!!!!
marcin
A5

Postprzez golden » wtorek, 3 cze 2003, 15:04

po co sie zapieracie rekoma i nogami ??

Tomisny: wyluzuj kolego? co tu ma holek do tego??? rozmawaimy o kuzaju a nie o kibicach wiec wyluzuj... prosze

Tommi: o co chodzi??? bo niezrozumialem??? ja kibicuje wszystkim i szanuje wszystkich kierowocow... a twoje gadanie to generalnie jest smieszne :lol: prosze argumentacje rzeczowa a nie ataki presnolane i wyssane z palca gadki...

Tomas was obiektywnie podsumoal wiec przylaczam sie do jego wypowiedzi..
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum