(RSMP) 60 Rajd Polski !!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez golden » niedziela, 1 cze 2003, 19:03

hehe LIPciu??? czy ja powiedzialem ze go nienawidze??? nie wkladaj mi to w usta? jestm obiektywany bo sie po prostu interesuje "nie tylko kuzajem" i mam pojecie jakie wyniki osiagaja inni kierowcy z poza polski i na co ich stac... wiec nie spotkalem sie z takim "pysznym" zachowaniem w Europie jak u kuzaja - no chyba ze w MŚ - ale tam to zrozumiale bo oni maja "papiery" na takie zachowanie :wink: tak czy inaczej Campos Thiry i Gronholm razem wzieci sie tak nie "pompuja" jak sam Kuzi :)
golden
A6

Postprzez Baca » niedziela, 1 cze 2003, 19:14

Jeszcze moje wrażenie z tego rajdu:
Zwróciłem uwagę na zawodnika jadącego Astrą z numerem 55. To Zbigniew Staniszewski. Podczas Rajdu Agapit zajął 3 miejsce, jadąc Imprezą. Wówczas pokonał m.in Sołowowa, Lubiaka. Na trasach Rajdu Polski jechał strasznie agresywnie i otrzymywał oklaski od wielu osób.
Zaskoczeniem dla mnie była także postawa Jurczaka. Zupełnie inna jazda niż gdy w 2001 roku jeździł Punto. Teraz efektownie i efektywnie.
W ośce jednak monopolistą na zwycięstwa zdobywa(?) Grzyb. Trochę zaskoczyła mnie dyskwalifikacja. To niestety nie pierwszy zawodnik zdyskwalifikowany w momencie gdy zaczyna uciekać konkurencji. Czytając o tej dyskwalifikacji, pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy to "Sztuka i jego dyskwalifikacje w Lancerze". A rywalizacja w Super1600 będzie zapewne do końca sezonu pasjonująca.
Żałowałem gdy odpadł Paweł Dytko. Widok stojącego na Międzylesiu Lancera na podwórku obok przyczepy rolniczej był trochę dziwny.
Szkoda Gabrysia - pokazuje po raz drugi w tym sezonie, że stać go na walkę w N-ce. Znów jednak zawodzi sprzęt.
Gratulacje dla zwyciezców. Myślałem, że Campos i Thiry będą walczyć do samego końca i dopiero os 19 zadecyduje. Stało się jednak inaczej,ale zawodnicy ci decydowali o obliczu rajdu. Kiedyś będziemy wspominać 60 Rajd Polski jako pasjonującą walkę Camposa i Thiriego (oczywiście do oesu 17). Tą walkę warto było zobaczyć.
A przypominacie sobie Rajd Polski w którym całe podium było zajęte przez załogi zagraniczne?
Baca
A5

Postprzez TommiCrazy » poniedziałek, 2 cze 2003, 11:29

Wiem ze to Goldena wkurzy ale w ludzie z serwsu po powrocie do domu ( ci których znam bo są z okolic ) powiedzieli że Kuzi po tych 2 km miał 5 sekund przewagi nad Camposem!! :)

Wiem wiem Golden!!! tłumaczymy się , szkoda tylko ze ci moi znajomi też niesą fanami Kuziego !
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 2 cze 2003, 12:57

golden jak myslisz 2,5s na kilometrze to dużo czy mało???
wiecni mów że kuzaj nie potrafi jeżdzić samochodem!!
LIPciu
A5

Postprzez koval » poniedziałek, 2 cze 2003, 13:35

rajd to nie wyscig na 400 m - tempo trzeba utrzymac przez 300 km oesowych - Leszkowi nie udalo sie nawet przez 5, nie wiem co na ta dziure mieli powiedziec Czopik, Vasin o czolowce nie mowiac - reszta kierowcow jakos tam przejechala. Inna sprawa ze podstawowa zasada taktyki to wyczucie ile jedzie konkurecja a nie huuura od 1 kilometra - bład wielki ktorego tacy kierowcy jako Kulig czy Holek by nie popelnili - tego jestem pewien. I nie ciesze sie z jego porazki - szkoda mi bylo i tyle. Wiem jedno Kuzaj to polski McRae - szkoda ze tylko pod wzgledem "pedal to the metal"... :cry:
http://www.pwr.wroc.pl Obrazek
koval
N2

Postprzez KULAS Fan » poniedziałek, 2 cze 2003, 13:45

widzę, że fanatyczni fani Kuziego na wszystko znajdą usprawieliwienie, nowa teoria "Kuzi na 1/5 OS nr 1 był najszybszy"
KULAS Fan
N1

Postprzez TommiCrazy » poniedziałek, 2 cze 2003, 14:11

Kulas Fan , nieublizaj mi !!!!! powiedziałem ze KUZI miał lepszy miedzy czas co wpłyneło na ryzykowną jazde!! a roznica czasu wkazywała na dużą różnce tempa !!! KUZI NIEDOJECHAŁ TO KLAPA , TEGO NIETŁUMACZE !! tylko niemoge już słuchac debili którzy mowią ze kuzi nieumie jeździć szybko !!!! CO W TYM TRUDNEGO DO SKAPOWANIA?
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 2 cze 2003, 14:53

Nie jestem żadnym specjalnym fanem Kuzaja, ale cieszę się, że dzięki niemu można w Polsce zobaczyć TAKĄ Impreze. Śmieszy mnie jednak jego tłumaczenie: bo dziura była w drodze. Nie rozumiem czegoś. Inne mniej doświadczone załogi, gorszym sprzętem i z dziurą w której po każdym przejeździe było mniej żwiru(czy czegoś tam) mogły sobie z nią poradzić, a wielki MISZCZ nie. Buahaha
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez krzychd » poniedziałek, 2 cze 2003, 16:10

Z tym tłumaczeniem, to chyba Kuzaj jeszcze niczego nie powiedział, lecz szef Teamu. Tak więc na czekamy na wypowiedż zawodnika.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 2 cze 2003, 16:21

krzychd napisał(a):Z tym tłumaczeniem, to chyba Kuzaj jeszcze niczego nie powiedział, lecz szef Teamu. Tak więc na czekamy na wypowiedż zawodnika.

Ale szef teamu sam tego chyba nie wymyślił tylko KTOŚ mu musiał najpierw podać przyczynę wypadnięcia z drogi. Coś mi się wydaje, że nie będziemy mieli okazji doczekać się wypowiedzi zawodnika. Obym się mylił.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez golden » poniedziałek, 2 cze 2003, 16:43

hahaha

KULAS FAN: pozdrawiam :D

Ja mysle ze powinnismy zrobic MP na 1/4 mile albo MP na 2 km oesach :D :D :D

LIPciu: a swistak siedzi i zawija te 5 sekund na 2 kilometrach w sreberka :D :D :D

jeszcze jedno: teraz beda krazyc legendy za 10 lat nie jak to Campos z Bronkiem walczyli tyko ze Kuzaj na 2 km im klepnal 5 sekund?? a moze 8 sekund??? wierzcie tak dalej... :D :D :D :D :D argumnety macie nie z tej ziemi pamowie hahaha
golden
A6

Postprzez Gustaw » poniedziałek, 2 cze 2003, 20:14

Jako ze w tym topicu panuje duzy ruch to tu spytam.
W JAKIS SPOSÓB ZAPISAĆ SIE NA SERVIS SMSOWY GÓRSKIEGO ?
thx
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez maciekd » poniedziałek, 2 cze 2003, 21:17

TommiCrazy napisał(a): KUZI NIEDOJECHAŁ TO KLAPA , TEGO NIETŁUMACZE !! tylko niemoge już słuchac debili którzy mowią ze kuzi nieumie jeździć szybko !!!! CO W TYM TRUDNEGO DO SKAPOWANIA?

I o to wszystkim chodzi!!! Dlaczego ty golden nie mozesz tego zrozumieć?! Jak do ściany sie do ciebie mówi...
maciekd
A6

Postprzez Wilu » poniedziałek, 2 cze 2003, 21:51

Golden jest niereformowalny
Wilu
N4

Postprzez golden » poniedziałek, 2 cze 2003, 22:03

ludzie wyluzujcie bo zchodzicie na droge prostacka (TommiC) i zamiast argumentow wykrzykujecie bluznierstwa - pojde tropem maszego idiola - i was zaprosze kiedys na rajdzie w 4 oczy t osobie pogadamy... hahaha

Wilu: a co mam nagle skakac na jezyku jak widze idola kuzaja i lac w gacie??

wiece co robaczki wam powiem tak ze nie jest wstydem przegrac z Camposem czy Thirym czy Kulasem ale wstydem jest non stop sie wymigiwac od wszystkiego tak jak to robi kuzaj... proste

kuzaj niezle... zap.... ale sa od niego lepsi wiec pogodzcie sie z tym... bo on chyba nie moze sie pogodzic...
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum