(RSMP) KUZI WYPAKOWL NA 1 OESIE I JUZ NIE JEDZIE...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez żółtodziób » czwartek, 12 cze 2003, 16:03

nikomu uszu nie natrze, wszyscy będziemy się cieszyć jeśli zacznie odnosićznaczące sukcesy, debatujemy o obecnym poziomie jego szans w konfrontacji z czołówką ME, co będzie za pół roku, za rok, czas pokaże...
żółtodziób
A8

Postprzez LIPciu » czwartek, 12 cze 2003, 16:12

teraz ja.
chore fazy sie tu porobiły i wiele osób mnie zawiodło. szacunek dla TommiCrazy za podięcie tej dyskusji. miesza wam sie chłopaki w głowach.
powiem tak :
-to jaki jest golden wiedziałem dużo wcześniej (teraz tylko strasznie pogrążył swoją sytuacje)
-żółtodziób przestan sie już wypowiadać w tej sprawie bo przestałes byc juz obiektywny (dlaczego ? wtajemniczenie wiedzą)
-nie mam zamiaru ciąć się wami na agrumenty (nie jesteście partnerami przede wszystkim golden)
NA KONIEC POWIEM TAK JEŚLI JAKAŚ ŁAJZA CHOĆ RAZ ZACZNIE MNIE STRASZYĆ BANEM TO GWARANTUJE ŻE SPRAWA SKOŃCZY SIE INACZJ NIZ MOZE SKONCZYC SIE TERAZ. dlatego apeluje o spokój i pohamowanie emocji.
jeszcze raz respect dla tc
LIPciu
A5

Postprzez pwrc » czwartek, 12 cze 2003, 17:38

małe problemy techniczne :wink:
Ostatnio edytowano czwartek, 12 cze 2003, 17:42 przez pwrc, łącznie edytowano 1 raz
pwrc
A5

Postprzez pwrc » czwartek, 12 cze 2003, 17:39

TommiCrazy napisał(a):I OBIECUJE WAM :)
KUZI WAM JESZCZE USZU NATRZE !! HIE HIE

hmm, a możesz podać jakis przyblizony termin kiedy to nastapi? ( :lol: )

pozdrawiam
pwrc
A5

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 12 cze 2003, 18:25

A usłysze od ciebie OFICJALNE " KUZI TO ZAJEBISTY GOŚĆ " jak to się stanie ?
:D
hie hie
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez żółtodziób » czwartek, 12 cze 2003, 19:02

-żółtodziób przestan sie już wypowiadać w tej sprawie bo przestałes byc juz obiektywny (dlaczego ? wtajemniczenie wiedzą)

Phyhy, obiektywny się odezwał... Dlatego jestem nieobiektywny bo kilka razy nie poparłem tezy że Kuzaj to absolutny debeściak? Będę sie wypowiadał ile razy mi się podoba, po to jest to forum, a ty mógłbyś nie dolewać oliwy do ognia. Wiesz dlaczego rozmawiam z goldenem mimo że wcześniej mocno się pożarliśmy? Bo zaczął traktować moje argumenty poważnie, bez kpin, ty z kolei podążasz w przeciwnym kierunku, nie przyjmujesz niczego co zawiera cień krytyki dla Kuzaja lub Juniora Kościuszki. Rozumiem że to dobrzy znajomi, ale to forum jest dla wszystkich a nie tylko dla znajomych. Rozczarwałeś mnie, już przestałeś pisać teksty o świstaku i sreberkach jak była mowa o Hołku, już przestasałeś jeździć bezpodstawnie po Bełtowskim i zacząłem cię traktować jak równorzędnego partnera do dyskusji, teraz nagle wyjeżdżasz z czymś takim... Poza tym niniejsza dyskusja jest w zasadzie zamknięta, na prawdę nikt nie potrzebuje takiego podsumowania jak zaserwowałeś...
żółtodziób
A8

Postprzez pwrc » czwartek, 12 cze 2003, 19:14

TommiCrazy napisał(a):A usłysze od ciebie OFICJALNE " KUZI TO ZAJEBISTY GOŚĆ " jak to się stanie ?
:D
hie hie

w takim przypadku bardziej by pasowało " zajebisty driver"
ale przejdzmy do konkretów, więc gdzie i kiedy Lechu ma zadziwic watpiących? :lol:
przyjade popatrzec! słowo
pwrc
A5

Postprzez LIPciu » czwartek, 12 cze 2003, 21:20

żółtodziób jesteś miekki. ty i ja to wiem. wiemy jak było.
LIPciu
A5

Postprzez żółtodziób » czwartek, 12 cze 2003, 22:46

Powiedzmy sobie szczerze: ty nic wiesz, tobie się wydaje że wiesz. Jakim wrednym i nieprzebłaganym potrafię być jak się wścieknę jedna osoba tutaj już zdązyła się przekonać. Jeśli zmieniam zdanie to dlatego że jestem przekonany, a nie dlatego że ktoś inny ma takie a nie inne poglądy. Jeśli dla ciebie bycie twardym oznacza obstawanie przy swoim niezależenie jak to "swoje" jest głupie i śmieszne to masz rację jestem miękki i wcale się tego nie wstydzę, tylko głupiec nigdy nie zmienia zdania... a jeszcze większy głupek wyciąga stare brudy jak wszyscy inni już sie zgadzają. Gratruluję samopoczucia LIPciu, prawdziwy z ciebie twardziel, niedługo będa drukować koszulki z twoją podobizną... (mój rozmówca miał rację, tylko ja naiwny myślałem że można z tobą normalnie dyskutować).
żółtodziób
A8

Postprzez maciekd » czwartek, 12 cze 2003, 23:00

Dajcie spokój chłopaki (LIPciu i dzóbek), nie cwaniakujcie - nikomu to nie imponuje...
maciekd
A6

Postprzez TommiCrazy » piątek, 13 cze 2003, 01:14

Uwazam ze przyszłość zweryfikuje twoje słowa Zoltodziob, ja juz daje spokuj , zobaczymy czy ci co żekomo się uspokoili bedą w tym wytrwali.
Poczekamy tylko do jakiś nowych rajdów gdzie pojawi się postać kuzaja .

Z drugiej strony Rozumiem LIPCIA , nie bedzie mi tu nikt wciskał wazeliniarstwa , nieznam go nawet( i wcale niezawsze się znim zgadzałem) ale stoje nadal po jego stronie,
wiesz tu troche trudno się uspokoić bo niekturzy nabruzgali i bezkarnie przestali , zamiast obiecać ze przestaną EWIDETNIE OBRAZAĆ ludzi powiedzieli jedynie ze WYRAŻALI jedynie swoj pogląd i bedą WYRAŻALI poprostu swoj pogląd.
Dlamnie znaczenie takich słow jest oczywiste

Jak już wspomniałem , zobaczymy jak bedą interpretowane w ich przyszłych postach te słowa!!!

Pozdrawiam
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez żółtodziób » sobota, 14 cze 2003, 19:35

jeśli się nie uspokoili to powrotem zacznę ich traktować jak dawniej, na razie widzę dobrą wolę w związku z czym nie mam powodu żeby na nich wsiadać, dlaczego zakładasz że zgody nie będzie?

maciekd: nie mam zamiaru nikomu imponować, mam to gdzieś...
żółtodziób
A8

Postprzez Baca » czwartek, 19 cze 2003, 22:12

Na stronie
http://www.kuzaj.com/news.php
znajduje się wypowiedź Leszka związana z wypadkiem jaki miał miejsce podczas Rajdu Polski. Dla mnie jest trochę dziwne, że coś takiego pojawiło się dopiero 18 czerwca, czyli prawie 3 tygodnie po rajdzie.
Przeczytać tam można m.in:

Mając idealnie ustawiony samochód i będąc w znakomitej formie mieliśmy wszelkie szanse na walkę o zwycięstwo i dostarczenie wszystkim kibicom wielu rajdowych emocji. Tym bardziej, że wyniki odcinka testowego napawały nas w pełni uzasadnionym optymizmem. Mam pełną świadomość tego, że ponoszę wyłączną odpowiedzialność za zaistniałą sytuację.
Baca
A5

Postprzez żółtodziób » czwartek, 19 cze 2003, 23:50

No, duży plus, nie ma że dziura winna, nie ma że auto jechalo do tyłu zamiast do przodu... Postawa godna sportowca. W przyszłym sezonie pewnie będzie po zawodach, nie będzie nikogo z wielkich, nie będzie się z kim ścigać. Taki mecz do jednej bramki. Dla mnie Kuzaj byłby większy gdyby wygrał Polaka z Camposem i Thirym zamiast całe mistrzostwa np. z Vasinem... No, ale tak się nie stanie, chyba że zaskoczy np. na Barumie w tym roku... Trzymam kciuki.
żółtodziób
A8

Postprzez pwrc » piątek, 20 cze 2003, 00:42

tak, czytałem to kilka dni temu i zastanawiam sie jak ta wypowiedz ma sie do poprzednich, np komunikatu p. Bafii
i dlaczego znajduje sie na niezbyt czesto odwiedzanej str internetowej a nie ukazała sie na popularnych portalach rajdowych
gdyby cos takiego pojawiło sie zaraz po rajdzie pierwszy bym schylił czoła
błedy popełnia nawet Gronholm
ale jak na Leszka to i tak spory postep

pozdrawiam
pwrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum