-żółtodziób przestan sie już wypowiadać w tej sprawie bo przestałes byc juz obiektywny (dlaczego ? wtajemniczenie wiedzą)
Phyhy, obiektywny się odezwał... Dlatego jestem nieobiektywny bo kilka razy nie poparłem tezy że Kuzaj to absolutny debeściak? Będę sie wypowiadał ile razy mi się podoba, po to jest to forum, a ty mógłbyś nie dolewać oliwy do ognia. Wiesz dlaczego rozmawiam z
goldenem mimo że wcześniej mocno się pożarliśmy? Bo zaczął traktować moje argumenty poważnie, bez kpin, ty z kolei podążasz w przeciwnym kierunku, nie przyjmujesz niczego co zawiera cień krytyki dla Kuzaja lub Juniora Kościuszki. Rozumiem że to dobrzy znajomi, ale to forum jest dla wszystkich a nie tylko dla znajomych. Rozczarwałeś mnie, już przestałeś pisać teksty o świstaku i sreberkach jak była mowa o Hołku, już przestasałeś jeździć bezpodstawnie po Bełtowskim i zacząłem cię traktować jak równorzędnego partnera do dyskusji, teraz nagle wyjeżdżasz z czymś takim... Poza tym niniejsza dyskusja jest w zasadzie zamknięta, na prawdę nikt nie potrzebuje takiego podsumowania jak zaserwowałeś...