(RSMP) 60 Rajd Polski !!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 31 maja 2003, 13:07

krzychd napisał(a):Frycz musi się wziąść do roboty, bo już Rusek go objechał.
Go Frycz GO:)

Nie chodzi Ci czasem o Czopika???
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez krzychd » sobota, 31 maja 2003, 13:09

No tak pomyliłem się, mam dzisiaj sporo roboty na kompie i co jakiś czas zerkam na wyniki.
A tu na 12 OS czopik dostał 12s od Vasina.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 31 maja 2003, 13:32

Co się dzieje z Adamusem? Nie widzę go na liście :shock: ? Kto to jest załoga 67?

Widzę, że Junior sobie nieźle radzi :!: . Bardzo się cieszę z tego powodu. :D :D
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 31 maja 2003, 14:02

Jednak Adamus się pojawił. To pewnie przez te kłopoty z łącznością nie było go na liście.

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez :alfan: » sobota, 31 maja 2003, 15:55

Grzesiek Grzyb objechał wszystkie Nki na OS 17 :shock: Respect :!:
Czopik musi ostro przycisnąc Vasina na tych ostanich dwoch oesach,byle tylko nie przegiął :?
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 31 maja 2003, 17:08

Grzesio to kierowca pierwsza klasa :D :!: . Zapowiadała sie walka o pierwsze miejsce do ostatniego OS-u, a tu widze u Thirego awaria :( . Szkoda.

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Tomisny » sobota, 31 maja 2003, 17:18

No to mamy koniec rajdu! Lidzerzy klas na ostatnim odcinku pojechali spokojnie...
Skonczylo sie wczesniej niz mialo...alez pech Thiriego. Campos jest niesamowity...znowu skonczyl, trzymal cisnienie.

Czopik slabiutko dzisiaj...ogolnie stracil prawie minute. Myslalem ze bardziej powalczy... znowu blizej Nek niz WRC.

Pozytywna niespodzianka to postawa Lubiaka...dobrze tez pojechal Jurczak.

Czy ktos ma jakies namiary na fotki albo filmy z rajdu?
Wiadomo czy bedzie relacja w TVP?
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez Psycholog_Rajdowy » sobota, 31 maja 2003, 18:27

Gratulacje dla Camposa i Thiry'ego :!: Campos udowodnił, że jest świetnym kierowcą. Thiry do momentu awarii ciął się z nim na sekundy. Pokazał, że mimo lat wciąż jest jednym z najlepszych driver'ów Starego Kontynentu. Należą im się wielkie podziękowania za tę wyjątkowo emocjonującą walkę na oesach :!: Mam nadzieję, iż fakt zajęcia w tym rajdzie całego pudła przez obcokrajowców sprawi, że w przyszłym roku pojawi się jeszcze więcej zagranicznych załóg.
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez tomas » sobota, 31 maja 2003, 18:40

bardzo emocjonująca walka do ostatniego odcinak, prawie do ostatniego. wielkie brawa dla Camposa i Thiry'ego za przepiękne widowisko, za walkę, za emocje. szkoda Kuzaja, szkoda, że odpadl na pierwszym odcinku. naprawdę żałuję, że nie mogłem oglądać tego rajdu na żywo, bo była na co patrzeć.
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez marcin » sobota, 31 maja 2003, 19:08

Właśnie wróciłem z OS-ów i nie mogę się powstrzymać : SUPER RAJD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Ludzie normalnie Campos i Thiry non stop OGIEŃ !! :P :D :D
Na ostatnim odcinku na prostej w Sokolcu poprostu miodzik z orzeszkami. Większość aut jechała na maxymalnej prędkości i w ogóle było super. Czopik sprawiał wrażenie bardzo "pojętnego" ucznia który z każdym OS-em jechał coraz lepiej. Vasin mnie bardzo ale to bardzo miło zaskoczył. To jest naprawdę wyśmienity kierowca który jeździ szybko a zarazem rozważnie i niesamowicie widowiskowo. Takiego rajdu dawno nie było w Polsce. Kto nie był niech żałuje :!: :!: . Szkoda mi tylko Kuzaja bo walka mogła być jeszcze bardziej zacięta i ekscytująca, ale cóż to jest sport raz ma się szczyt formy raz totalny dołek, raz sie ma pecha a raz szczęście. Ja tam dalej kibicuje Kuzajowi co by sie nie działo :D
KUZI OGNIAA !!!!!!!!!! :D :D :twisted:
marcin
A5

Postprzez WAPNO » sobota, 31 maja 2003, 20:37

Na www.milko.foto.pl są już dostępne zdjęcia z rajdu Polski. Serdecznie zapraszam! :)http://www.milko.foto.pl
WAPNO
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 31 maja 2003, 20:50

Masakryczny rajd:). Szkoda, że nie było dane mi tam być. Szkoda tylko, że odpadło z walki tylu świetnych kierowców jak Dytko czy Gabryś. Bałem się już, że i Grzybek odpadnie ale na szczęście to się nie stało.

Miejmy nadzieję, że i za rok nie zabraknie takich emocji :!: :D :!:

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Tomisny » sobota, 31 maja 2003, 21:20

Nic mi nie mow Marcin... Ja bardzo zaluje, ze nie moglo mnie tam byc... i nie ma co dodawac niczego wiecej... Obecnosc byla obowiazkowa! :(
Ale co zrobic...
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez tomas » niedziela, 1 cze 2003, 00:48

wykluczyli Grzyba.... to jest chore :evil: po rajdzie, po odcinkach, nie ma żadnego wpływu na wynik sportowy, a jednak wykluczyli go :evil: przepisy są przepisami, ale uważam, że w tym momencie przepisy są złe, a raczej chore :evil:
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez Gustaw » niedziela, 1 cze 2003, 00:53

Grzybek nie odpadl to go sami wywalili. No za co pojebany dziennikarz zakablowal!? Taki ladny wynik byl, drugie zwyciestwo w klasie poszlo sie pasc. Szkoda mi go , szczegolnie po tym wyniku na 17 odcinku. Ciekawe jak bedzie wygladac rywalizacja na szutrach, bo w tym momencie cala jazda w 1600 zaczyna sie od nowa, a w zeszlym roku Korsarze dali sobie spokoj, ale mysle ze teraz jest ciecie ze wszyscy pojada i na szybko beda to ustawiac jako tako.
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum