(RSMP) 31 Rajd Elmot

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez LIPciu » czwartek, 1 maja 2003, 16:42

no dobra rav pozwolimy mu bo sie jeszcze chłopak obrazi :P
LIPciu
A5

Postprzez WAPNO » czwartek, 1 maja 2003, 17:10

To ja po kolegów zadzwoni i może wszyscy przyjdzimy :lol:. No dobra koniec żartów bo się co niektórzy powkurzają :)
WAPNO
A6

Postprzez marcin » czwartek, 1 maja 2003, 19:16

Właśnie wróciłem z testowego i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony. Wurce śmigały co kilkanaście minut, miśków było dosyć dużo i w ogóle super atmosfera dużo ludzi no i Kuzaj w swojej Subarynce :D :D :D :D :D
Kto nie był niech żałuje :P
marcin
A5

Postprzez Wilu » czwartek, 1 maja 2003, 20:07

a ja w serwisie sportowym po wiadomościach pooglądałem przejazdy jakieś, co mogę pwoeidzieć rewelacja. tylko spiker powiedział: że na pierwszego "oesa" zaprasza jutro. toż to kurka matoł klasowy, nie odmienia przez przypadki. ale skoro się tak interesują i pokazują to może relacyjke też jakąś pomyślą.
Wilu
N4

Postprzez Rafał » czwartek, 1 maja 2003, 20:16

Zaczerpnięte od konkurencji:
Woźniczko dachował, nikomu nic się nie stało. Samochód jest dość mocno uszkodzony ale znajduje się już w rękach mechaników i prawdopodobnie pojawi się na starcie.
Rafał
N2

Postprzez LIPciu » czwartek, 1 maja 2003, 20:25

Rafał napisał(a):Zaczerpnięte od konkurencji:
Woźniczko dachował, nikomu nic się nie stało. Samochód jest dość mocno uszkodzony ale znajduje się już w rękach mechaników i prawdopodobnie pojawi się na starcie.

ładny niefart
LIPciu
A5

Postprzez rav » czwartek, 1 maja 2003, 23:06

Tak naprawdę to dla niektórych rajd zaczyna się 2 tygodnie przed startem. Nie można marnować ani jednej chwili, anie jednej okazji żeby potrenować.
rav
A6

Postprzez JaCK » czwartek, 1 maja 2003, 23:46

ktos sie orientuje jak bedzie z relacja z rajdu (tvp ?)
JaCK
N2

Postprzez rav » piątek, 2 maja 2003, 10:15

W wiadomościach będzie 1 minuta. I to wszystko. Nikt nie kupił praw więc nikt nie będzie transmitował. Kożystajmy więc z okazji i przychodźmy na rajdy jak nawczęściej. Za jakiś czas kiedy będą relacje live a na OS-y nikt nie będzie przychodził będziemy opowiadać naszym wnukom jak to było za naszych czasów. Te tłumy na karowej, te korki przy każdym dojeździe, te ponadgodzinne oczekiwania na 10stopniowym mrozie. To jest prawdziwy klimat rajdowy, a nie wylegiwanie się przed telewizorem.
rav
A6

Postprzez Baca » piątek, 2 maja 2003, 11:47

Kilka wypowiedzi po odcinku testowym:
Tomasz Czopik (subaru impreza WRC): Trasa jest piękna, a jedyny jej mankament jest taki, że znamy ją od stu lat. Oesy są bardzo techniczne, nie tak szybkie, bardzo ładne.
Do rajdu przystępuję jednak w komfortowej sytuacji, bo mam nadzieję, że od enek się „opędzę”

Maciej Wisławski (mitsubishi lancer evo V): Konfiguracja trasy bardzo mi się podoba, poza tym bardzo ułatwia trening
Mam możliwość startowania przez cały sezon, w przeciwieństwie do dwóch lat ostatnich, które uważam za stracone.

Grzegorz Grzyb (peugeot 206 super 1600): Pierwszy raz w życiu jadę takim samochodem i choć staram się go prowadzić po torze, jest to jeszcze bardzo trudne. Tak naprawdę to pierwszy raz jadę prawdziwą rajdówką.

Zbigniew Gabryś (mitsubishi lancer Evo V): Na razie wszystko przebiega bez problemów, choć podczas testów poszło w moim lancerze sprzęgło i było trochę nerwowo. Wierzę, że podczas rajdu pójdzie jednak wszystko OK

Maciej Lubiak (mitsubishi lancer Evo V): Myślę, że takie jak ten dzisiaj odcinki testowe są doskonałym rozwiązaniem dla kierowców i powinny być organizowane na każdym rajdzie. Jadę nowym samochodem i właśnie tu jest doskonała okazja do pierwszych poważniejszych testów mojego auta
Baca
A5

Postprzez **FanKuzaja** » piątek, 2 maja 2003, 12:12

Co moge powiedzieć na temat tego postu to to że jestem troszke w plecki z nowinkami rajdowymi i jak widze zaczyna się dziać ciekawie jeśli Kuzaja Pilotka jest Magdalena Lukas znana bardzo dobrze z zespołu Karotka Rally Team.

Widać że Tomek Czopik Przeskoczył o pułeczke wyżej i zasiądzie za prawdziwym samochodzie klasy WRC.

Raczej śledzić relacji niebędę mugł ale mogę się założyć że będzie walka do ostatniego Os.

A i widział ktoś już fotki tej 206 Super 1600 Grzegorza Grzyba. :?: :?: :?: :?: :?:
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Wilu » piątek, 2 maja 2003, 12:13

a i pojawiła się wypowiedź Leszka jak to niebędzie odpuszczał, max atak od początku, bo w Turcji nie będzie taryfy ulgowej, więc to jedyny sposób aby potrenować, ciągle napierdzielać, ciekawe ile Czopik w plecy dostanie?
a i Magda już ochłoneła po przejaźdżkach bo jak stwierdziła, nie miała pojęcia, że tak szybko można jeździć.
Wilu
N4

Postprzez rav » piątek, 2 maja 2003, 14:09

Kurcze. Jak tak dalej pójdzie to Kuzaj wydzwoni i przegram wódkę. Szkoda że Czopik nie ma konkurencji. Najlepszy byłby Dytko bo na Warszawskim naprawdę ścigali się o sekundy.
rav
A6

Postprzez żółtodziób » piątek, 2 maja 2003, 14:14

ja widziałem autko Grzyba przez moment w TVP... Wygląda podobnie jak zeszłoroczny fabryczny Pug WRC, oczywiście z grubsza, zbyt dokładnie ni dało rady się przyjrzeć przez te 5, może 10 sekund jak go pokazywali. Ale to że srebrny z czerwonymi ozdobami to się rzuciło w oczy.
żółtodziób
A8

Postprzez Baca » piątek, 2 maja 2003, 14:39

Pojawiło się za to mnóstwo kibiców, którzy są najwyraźniej bardzo stęsknieni rajdowych emocji. Trudno się temu dziwić, wszak przerwa między sezonami była bardzo długa. Według szacunków na trasie jest około 150 tysięcy widzów
Baca
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum