przez Baca » piątek, 2 maja 2003, 11:47
Kilka wypowiedzi po odcinku testowym:
Tomasz Czopik (subaru impreza WRC): Trasa jest piękna, a jedyny jej mankament jest taki, że znamy ją od stu lat. Oesy są bardzo techniczne, nie tak szybkie, bardzo ładne.
Do rajdu przystępuję jednak w komfortowej sytuacji, bo mam nadzieję, że od enek się „opędzę”
Maciej Wisławski (mitsubishi lancer evo V): Konfiguracja trasy bardzo mi się podoba, poza tym bardzo ułatwia trening
Mam możliwość startowania przez cały sezon, w przeciwieństwie do dwóch lat ostatnich, które uważam za stracone.
Grzegorz Grzyb (peugeot 206 super 1600): Pierwszy raz w życiu jadę takim samochodem i choć staram się go prowadzić po torze, jest to jeszcze bardzo trudne. Tak naprawdę to pierwszy raz jadę prawdziwą rajdówką.
Zbigniew Gabryś (mitsubishi lancer Evo V): Na razie wszystko przebiega bez problemów, choć podczas testów poszło w moim lancerze sprzęgło i było trochę nerwowo. Wierzę, że podczas rajdu pójdzie jednak wszystko OK
Maciej Lubiak (mitsubishi lancer Evo V): Myślę, że takie jak ten dzisiaj odcinki testowe są doskonałym rozwiązaniem dla kierowców i powinny być organizowane na każdym rajdzie. Jadę nowym samochodem i właśnie tu jest doskonała okazja do pierwszych poważniejszych testów mojego auta