(RSMP) KUZI WYPAKOWL NA 1 OESIE I JUZ NIE JEDZIE...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez krzychd » środa, 11 cze 2003, 12:23

TAAAAAAAA, argumenty, wybaczcie, ale połowa postów jest ironiczna i ociekająca jadem oraz nienawiścią. :cry:
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez TommiCrazy » środa, 11 cze 2003, 13:02

Oczywscie Golden doszliszcie do porozumienia z osobami które od początku stały po waszej stronie :)
Zoltodziob potwierdził wam kilka aspektów które i ja moge potwierdzić!!!
Ale NIE W SPRAWIE KUZAJA, ty nadal utrzymujesz ze kuzi to LESZCZ, FUKSIASZ, BEZNADZIEJNY KIEROWCA, ZERO TALENTU, WRÓG PUBLICZNY NR1, ZAWSZE GORSZY OD RESZTY POLSKIEJ CZOŁÓWKI .
wtym wypadku zoltodziob się z tobą niezgodził , a ja o tym mowie.
Jeżeli przestaniesz go traktować z szyderstwem, odgórną pogardą chodzby niewiem co to ja zakoncze dłubanie tej sprawy!!
NIEMOZESZ NAPISAĆ ZE KUZI TO JEDEN Z LEPSZYCH KIEROWCÓW?
Nieliczy się dla ciebie to ze zagranica z najlepszymi wygrywał na oesach?
nieliczy sie to ze różnice punktowe w MP zawsze były minimalne miedzy nim a resztą?
Przestań pisać ze ma fuxa, przestan pisać o nim tak jak o ostatnim i najgorszym debilu a zobaczysz ze nawet niewspomne wiecej o tym !!

Widzisz to co bede dalej pisał to zalezy tylko od twojego stosunku do tej sprawy.

A Dave nadal uważa kibiców kuzaja jak jedną wielką kupe, i dlatego te moja dyskusja nietraci temperatury, przestan traktować tak ogół , jak zobacze ze napiszesz ze rzeczywiscie "są debile w srod fanów kuzaja ale i wsród fanów całej reszty co nieznaczy ze są tacy wszyscy " to też skoncze dyskusje z tobą.

ostatnio spotkałem takiego kolesia który pewnym twierdzeniem uważał ze jak ktoś ma długie włosy i słucha metalu to napewno jest to cpun i debil, i to jest dziwne tak samo jak postrzeganie dave'a o kibicach Kuzaja.

albo ze jak ktoś ma tatoaze to jest to napewno pedał!! wiele ludzi ma klapki na oczach ale najwysza pora się obudzić!!!

POZDRAWIAM
KUZI JEST JEDNYM Z NAJLEPSZYCH I NIKT MI TEGO NIEODBIERZE
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez żółtodziób » środa, 11 cze 2003, 13:48

TommiCrazy: W ostatnich postach goldena nie doszukałem się żadnego szyderstwa, wrzuć trochę też na luz to moze raz na zawsze zażegnamy te bezsensowne kłótnie...

krzychd: prawdziwy jad to fruwał poza tym forum, ale mimo wszystko przekonałem się że można sobie z każdym sensownie podyskutowac jeśli tylko jest wola po obu stronach. Taka wola u większości jest, więc może nie wracajmy do tego co było przedtem, nie musimy się kochać, ale szanujmy siebie nawzajem...
żółtodziób
A8

Postprzez golden » środa, 11 cze 2003, 14:22

zawzięty jesteś jak cholera :shock:

proponuje drodzy forumowicze przejsc do tematu Rajd Bulgarii... bo tutaj spokoju nie bedzie :roll: :? :evil:
golden
A6

Postprzez TommiCrazy » środa, 11 cze 2003, 14:23

masz ostatni post Goldena z innego tematu :
"szkoda jednak bo Kulas zapowiadal start przy braku konkurencji (kuzaja to raczej do konkurencji nie zalczam... Kulas to inny poziom jednak) by spokojnie to wygral...
"
to jest dlamnie szydercze i znieważające podejscie .
Golden gada tak jakby chciał przestać się kłucić ale gdzieś zawsze wcisnie jakiś element swoich racji, co poprostu wkuża i powoduje ze opadaja ręce.
Niech przestanie tak robić !!!

CYTAT GOLDENA Z INNEGO TEMATU:
"prosze zarzuccie cytatami oki te wypowiedzi w ktorzy DOSŁOWNIE ? obrazam Leszkhaaa"
NO COMENTS, chyba ze mogą być te NIEDOSŁOWNIE to polecam przegląd mojego poprzedniego długiego postu.
PEACE
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez golden » środa, 11 cze 2003, 14:35

jest problem? zapraszam na gg 2538856 bądz mejl golden@rajdy.gery.pl
golden
A6

Postprzez TommiCrazy » środa, 11 cze 2003, 15:42

Facet czy ja mowie że chce z tobą korespondować? mam mail z zeszłej barburki, ja chce zebyś przestał nawijać w ten sposób o kuzim i ogólnie szufladkować jego kibiców !!! TYLE, WIĘCEJ NIEMAM W TEJ SPRAWIE DO GADANIA
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez żółtodziób » środa, 11 cze 2003, 15:50

"szkoda jednak bo Kulas zapowiadal start przy braku konkurencji (kuzaja to raczej do konkurencji nie zalczam... Kulas to inny poziom jednak) by spokojnie to wygral...
"
to jest dlamnie szydercze i znieważające podejscie .

a dla mnie to fakt.Jeszcze dwa lata temu Kuzaj był konkurencją dla Kuliga, ale gołym okiem widac kto więcej wyniósł z lekcji pt. Mistrzostwa Europy 2002, teraz startująć w PCWRC Kulig nadal robi postępy, a Kuzaj drze koty z Jolly Clubem. Skłonny jetem twierdzić że to JC zawalił sprawę, ale efekt tego jest taki że w tym roku Kuzi pojechał tylko jeden cały rajd i to dodatku taki w którym nie bardzo miał się z kim ścigać.
żółtodziób
A8

Postprzez TommiCrazy » środa, 11 cze 2003, 16:02

Wiesz , ja nietwierdze ze Janusz niezrobił postępów!! ale jakbym chciał napisać coś takiego tu użył bym raczej opisu w stylu!!
-sądze ze janusz w tym roku jest w lepszej formie od leszka i leszkowi mogło by być trudno nawiązać z nim walke!!!
wtedy to inanczej wygląda !!
i ja wtedy bym napisal tak , uważam że Kulig w tym roku jeździ fantastycznie.

ale słowa typu "(kuzaja to raczej do konkurencji nie zalczam... Kulas to inny poziom jednak) by spokojnie to wygral...
" to poprostu pokaz stosunku do osoby Kuzaja. Jak mozna neizaliczać kogoś do konkuręta jesli wygrawa z toba oesy, a spokojnie to on moze wygrać z N grupą , ale z leszkiem zawsze moze mieć problemy!!

To tylko kwestia dobierania słów !! można to zrobić normalnei ale mozna do tego dożucić jeszcze troszeczke podsępu
Obrazek
TommiCrazy
A6

Postprzez golden » środa, 11 cze 2003, 17:19

o kuzaju mam swoje prywatne zdanie i mam prawo do tego
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

to sie nazywa "nie prowokowanie" i zdrowa sytuacja?????????
golden
A6

Postprzez krzychd » środa, 11 cze 2003, 17:59

A inni mają mają swoje zdania i należy ich szanować.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez żółtodziób » środa, 11 cze 2003, 21:25

cholera , znowu się zaczyna, może w takim układzie skończmy w ogóle tą dyskusję...
żółtodziób
A8

Postprzez :KuziFanJG: » środa, 11 cze 2003, 23:44

Panowie!! Zastanowcie sie nad sensem tej klotni!! Kuzi jest tak kontrowersyjna postacia, ze jezeli ktos go nie lubi to napewno go nie polubi, a jezeli ktos go lubi to bez wzgledu na wszystko bezie go lubil dalej. Szanujcie róznice zdan jakie sa miedzy wami!!!
:KuziFanJG:
N1

Postprzez żółtodziób » czwartek, 12 cze 2003, 03:24

Nie, problem nie leży tu w tym czy ktoś "lubi" czy "nie lubi" ale czy sobie z niego szydzi czy nie. Zaczynamy przypominać Komisję Śledczą która miała problemy z ustaleniem co jest mataczeniem a co nie jest (heh, teraz już wiem jaka jest interpretacja zdarzeń przez sądy które uniewinniają wielkich aferzystów a usrywają tych którzy na sumieniu mają małe, nieistotne wykroczenia). My mamy problemy z ustaleniem co jest szyderstwem a co nie jest. A tak na prawdę to myślę ze Tommiemu brakuje trochę chęci pozytywnego spojrzenia na sprawę, stary, lubię cię, ale Twój ostatni postulat żeby nie pisać że Kuzaj niejest żadną konkurencją dla Kuliga tylko
-sądze ze janusz w tym roku jest w lepszej formie od leszka i leszkowi mogło by być trudno nawiązać z nim walke!!!
to już nic innego niż czysta forma poprawności politycznej... Moim zdaniem trzeba używać przede wszystkim przejrzystych określeń żeby nie było nieporozumień, taka jest niestety prawda że jeśli Kulig i Kuzaj w ostatnim czasie mieli okazję zmierzyć się na porównywalnym sprzęcie to zawsze wygrywał Kulig i to ze sporą przewagą, więc po co owijać w bawełnę. Obraźliwe jest wyciąganie starych brudów, podkreślanie w każdym zdaniu niechęci, nieobiektywna, nie poparta niezbitymi dowodami bardzo stanowcza i negatywna ocena. Tutaj tego nie ma, więc może Tommi odpuśc też troszkę. Weź pod uwagę że podkreślanie w co drugm zdaniu jaki to ktoś jest wielki, nieobiektywne nie poparte jednoznacznymi dowodami bardzo stanowcze i hurraoptymistyczne wręcz ocenianie to wazeliniarstwo...
żółtodziób
A8

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 12 cze 2003, 15:31

PEACE HŁOPKAKI

JA I TAK WAS WSZYTKICH LUBIE BO MACIE TE SAME ZAINTERESOWANIE

I OBIECUJE WAM :)

KUZI WAM JESZCZE USZU NATRZE !! HIE HIE
:D
GOOOOOOOOOOO
Obrazek
TommiCrazy