Intercontinental Rally Challenge

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Raven » poniedziałek, 26 sty 2009, 23:14

Tomek K, a dlaczego nigdy nie byłeś na zawodach brydża sportowego?
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez Tomek K » poniedziałek, 26 sty 2009, 23:45

Argumentami mnie po prostu rozłożyłeś...Moze jeszcze wciągniemy w to łyżwiarstwo. Otoz nie wiem czy zauwazyłes ale rozmawiamy o JEDNEJ dyscyplinie sportu i to dokładnie sprecyzowanej. Mniemam ze pasjonujesz sie rajdami, wiec chyba obracamy sie w tej samej płaszczyźnie. Ale powracając do Twojego przykładu choc bedzie ciezko bo dyscyplina karkołomna bo nie ma roznych kart ale sprobujmy - w takim razie czemu jeden cykl brydża w ktorym biora udział najlepsi na swiecie, w dodatku ktory rozgrywany jest w pieknych sceneriach, jest gorszy od grania w innych miejscach (jak mowilem ciezki przykład dałes, bo ciezko grac mniej widowiskowymi kartami)
Pociagnalem po prostu dyskusje, która sie narodziła. Bo taka krytyka, jest poprostu śmieszna. Zwłaszcza, że oparta jak widzę na poważnych argumentach...
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez Raven » wtorek, 27 sty 2009, 11:33

Skracając i waląc prosto z mostu, bo widać nie jesteś w stanie tego ogarnąć! Nie interesują mnie MS, co więcej, jak już włączę w tv czy necie, to mnie to nudzi. Po jakiego grzyba mam się tam pchać i wydawać kupę kasy... na kupę? :roll:

Koniec i bez odbioru.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez Loeb1987 » wtorek, 27 sty 2009, 16:04

To jakie serie rajdowe Cię interesują?
Loeb1987
A6

Postprzez Tomek K » wtorek, 27 sty 2009, 16:29

Czyli nie bo nie:) Tak jak myślałem. Mnie to rybka, dla mnie możesz nawet mieć przekonanie, że WRC to cykl dla amatorów (takie większe kręcioły :) ale zaintrygowałeś mnie, bo widzę głosisz się na wielkiego przeciwnika MS i ciekaw bylem argumentów... Bo jak się jest takim wielkim orędownikiem, to wypada innych oświecić czemu WRC są takie bee. A już na pewno wypadałoby poznac ten cykl troche wiecej niz przez wyniki online na autoklubie.
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez Cendra » środa, 28 sty 2009, 10:45

Może dlatego, że Loeb i Ogier mają spokojny charakter, tak "łatwo" wygrywają :?: Są skoncentrowani, spokojni, rozważni i dzięki temu tak skuteczni...
Cendra
A6

Postprzez kremer » środa, 28 sty 2009, 11:44

charakter to jest jedna z wielu skladowych sukcesow przeciez makinen to taki anemiczny gosc - grohnolm tez bardzo spokojny... Mało kto jest takim nerwusem jakim byl Sainz :)
Ogier to Ogier nieokrzesany dajmu mu 2 sezony, zeby pokazal czy jest nastepnym Sordem czy czyms wiecej...
kremer
S2000

Postprzez Loeb1987 » wtorek, 24 lut 2009, 10:59

Patrze na liste zgłoszeń i z tego co widze to 5 jedzie z tych którzy planują więcej niż dwa starty ;) coś ta świetna serie nie jest wcale taka popularna.
Loeb1987
A6

Postprzez Karol » wtorek, 24 lut 2009, 11:09

A teraz przypadkiem nie do Brazylii ich targają?
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Krzysiek_WrC » wtorek, 24 lut 2009, 12:07

Tak,teraz jest Brazylia wiec ni jako by tłumaczyło słaba frekwencję.
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez gabrally » czwartek, 12 mar 2009, 22:11

Proton w IRC! Z Wilksem, powinno być ciekawie :D

Apropo, prawie sobie język połamałem:
- IRC zapewnia idealny format dla producentów, chcących zaprezentować swoje produkty na całym świecie - stwierdził dyrektor wykonawczy Protona, Datuk Syed Zainal Abidin Syed Mohamed Tahir.
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez corados » piątek, 20 mar 2009, 15:59

Wg Rajdowego Kalendarium magazynu WRC następnym rundą IRC jest Rajd Safarii :roll: a przecież dawno było już wiadomo,że ten rajd nie odbędzie się.
corados
A6

Postprzez schwepes » piątek, 20 mar 2009, 16:19

corados napisał(a):Wg Rajdowego Kalendarium magazynu WRC następnym rundą IRC jest Rajd Safarii :roll: a przecież dawno było już wiadomo,że ten rajd nie odbędzie się.

Bardzo dawno tzn. w styczniu zeszłego roku i ta informacja dotyczyła zeszłorocznej edycji ;). W tym sezonie Safari jest w kalendarzu i nie ma na razie oficjalnej informacji o jakiś problemach.
schwepes
A6

Postprzez corados » sobota, 9 maja 2009, 18:52

Colin miał nosa,biorąc Krisa pod swoje skrzydła :wink: Na pewno nie jest to na rękę takim tuzom jak Loix, Vouilloz czy Basso,że taki koleś który w tym sezonie po raz pierwszy wsiadł do S-2000 sprawia im tęgie lanie. Szkoda,że Hanninen nie trzyma ciśnienia, bo myślę,że on jest również bardzo szybkii i dotrzymywał by kroku Brytyjczykowi
corados
A6

Postprzez corados » sobota, 20 cze 2009, 20:26

Sorry za post pod postem,ale to co robi ten Kris Meeke na Ypres to jest naprawdę poezja, koleś startuje tam pierwszy raz i walczy jak równy z równym z Loixem, który zna ten rajd na pamięc. To co mi się podoba w IRC to właśnie ta rywalizacja w podobnej klasy sprzęcie. Tu widac kto ma jaja i potrafi cisnąc, może się mylę, ale myślę, że Kris miałby potencjał by gryźc się z Loebem, oczywiście, nie od razu ale gdyby miał topowe WRC i odpowiednią ilośc testów, to myślę,że dawałby radę w MŚ, Citroen zachwycił się Ogierem, ale Colin miał chyba lepszego nosa :roll: i to nie był przypadek co ten koleś wyprawiał C2-R2 na Rajdzie Polski.
corados
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum