Moderator: SebaSTI
!ADI! napisał(a):Byłem na drugiej pętli w miejscu gdzie wypakowaliście. Co z autem, planujecie odbudować go i kontynuować sezon?
GUTi napisał(a):Ale ja też twierdze ze ten golf jechał słabo !!
MuchaFans napisał(a): Nie porownoj 106 maxi do samochodow S1600 bo to takie porownanie jak by porownywac malucha z ferari!!
dany napisał(a):czy aż tak trudno wejść na stronę rajdu lub PZM żeby sprawdzić czy dojechał...jeśli tak to Ci powiem że dojechał,na dziewiątym w generalce
Szambelan napisał(a):Nie chcesz polemizować to nie. Nie namawiam. Nadal jestem ciekaw czy pojechałbyś szybciej niż ten zawodnik.
Mariusz Antonow napisał(a):Witam.Gdyby ktoś mial jakies ujecia naszego czerwonego cienkasa w akcji na Krakowskim nr 67,bylbym bardzo wdzieczny za udostepnienie.Wilekie dzieki.pozdrawiam Mariusz Antonow
byłem na OS1 , gdy manicin pięknie i na szczęście niegroznie zjechał do głębokiego potoku. zrobiło się zamieszanie , ludzie na drodze i w parowie, krzyk jedynego rozsądnego z kamizelką straży . mancin wyszedł natychmiast , pilot miał kłopoty. jedyny (!) w okolicy policjant zaczął wzywać karetkę na trasę - mówię do człowieka , sprawdz bo wyglądało to efektownie ale niegraznie ! NIE , wzywa a 10 sek pózniej wszyscy klaszczą bo pilot (i kierowca) bez żadnych uszczerbków są na jezdni i pilot z tabliczkami O.K. dla następnych załóg !!! to PAN POLICJANT zadecydował o rozpiep... OS1 i pózniejszych konsekwencjach w wynikach, opóznieniu , nerwach . JEDEN człowiek , a tak pięknie dowalił . nadmieniam, że auto Mancina stało głęboko i niewidocznie w parowie , tak że kolejne załogi nie wiedziały co się dzieje ! TAK BYŁO i rozsądny Pan Strażak , po fakcie "zrugał" policmajstra, ale już była nikomu niepotrzebna karetka, wóz rajdu i bałagan .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość