(M.Ś.) Wales Rally GB 2003

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez tomas » poniedziałek, 3 lis 2003, 20:33

współczuję Richardowi. tak jak koledzy nie przepadam za Burnsem, ale złego nikomu nie życzę. na pewno byłoby ciekawiej gdyby wystartował. w tej chwili już "tylko" trzech kierowców ma szansce na tytuł.
pozdrawiam.
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez *fly* » poniedziałek, 3 lis 2003, 21:00

szkoda i to wielka! gdyby ktos mnie wczoraj spytal kogo bym najchetniej widzial jako mistrza to bym powiedzial, ze kazego byle nie Ryska! chcialbym by mistrzostwo mial Loeb bo nikt nawet nie myslal ze typowy asfaltowy kierowca moze liczyc sie w walce o tytul i nikt w niego nie wierzyl, Sainz... bo to moze byc to dla niego ostatniaszansa, a z reszta nalezy mu sie tytul za caloksztalt, Solberg... bo najbardziej lubie go z calej tej stawki! A Burns... poprostu uwazam ze mu sie tytul nie nalezy chociaz by dlatego ze od 2 sezonow nie wygral rajdu! ale teraz mysle ze wolalbym by to Burns zdobyl tytul po pieknej walce w Walii niz ktokolwiek inny gdyby tej walki mialo nie byc! to tyle na ten temat :(
*fly*
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 3 lis 2003, 22:29

Ja powiem tylko tyle, ze szkoda ze w taki przykry sposob zakonczyla sie przygoda Ryska z Peugeotem :(
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez raffael » poniedziałek, 3 lis 2003, 22:34

Troche namieszalo to Peugeot'owi w szykach bedzie ciezko (i tak bylo ciezko) powalczyc o najwyzsze pudlo
raffael
N1

Postprzez Baca » poniedziałek, 3 lis 2003, 22:37

Przeanalizujcie - niemal każdy zawodnik z czołówki śwatowej miał w tym roku jakieś kłopoty zdrowotne. Nieodpowiednie przygotowanie? Stare urazy? Ja skłaniałbym się do stwierdzenia, że nie wytrzymują już trudów sezonu. Nawet nie chce myśleć co może być w przyszłym sezonie, kiedy będzie jeszcze więcej eliminacji. Szkoda słów. Podobno nie ma nic cenniejszego niż zdrowie. Chyba FIA myśli innymi kategoriami. Przecież tygodniowy odstęp między Korsyką a Katalonią zapewnił Martinowi rehabilitację w samochodzie.

Co do Anglii - ciekawie zapowiada się pojedynek rodziny McRae. Ojciec i synowie :wink:
Jestem ciekaw jak zaprezentuje się jadący z numerem 107 - Pentti Arikkala (rocznik 1942!). To zwycięzca RAC z 1989 roku - jechał wówczas Galantem. Drugi wtedy był Sainz.
Baca
A5

Postprzez Wilu » poniedziałek, 3 lis 2003, 23:37

no nie poradzą sobie jeśli będzie im pisane, nawet bez Ryśka. nie mniej trudno się z taką sytuacją pogodzić. szczególnie Tym którzy stawiali na Rudego. mnie bardzo cieszy szansa dla Loixa. i to nie jest tak, że on szans nie ma. myślę że właśnie w Pugu rozbłyśnie jego talent. aha no i jak Armin będzie znowu w skodzie, to dla mnie kulminacja wszelkich rajdowych wyobrażeń.
Wilu
N4

Postprzez Psycholog_Rajdowy » poniedziałek, 3 lis 2003, 23:53

Carlos SAINZ zostanie Rajdowym Samochodowym Mistrzem Świata sezonu 2003 (69 pkt.). Wicemistrzem będzie LOEB (68 pkt.), a trzecie miejsce zajmie SOLBERG (62 oczka). A oto wyniki rajdu Walii.
1. Makinen
2. Gronholm
3. Sainz
4. Loeb
5. Gardemaister
6. McRae
7. Duval
8. Martin.
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez maciekd » wtorek, 4 lis 2003, 00:13

Jak ten scenariusz sie sprawdzi to pójde w ślady Marcusa Gronholma i deklaruje, że zjem swoją czapke!
maciekd
A6

Postprzez Kuba M. » wtorek, 4 lis 2003, 00:27

Psycholog_Rajdowy napisał(a):6. McRae

Pozwolisz Psycholog, że na temat tego pana będę miał inne zdanie. Colin zapowiadał, że pojedzie na 110%, że będzie walczył jak nigdy. Jak pojedzie tak jak mówi to albo skończy na pudle albo w rowie/na drzewie. McRae napewno gdzieś w środku stawki się nie uplasuje, oj nie...
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Wilu » wtorek, 4 lis 2003, 00:36

a mi się typy podobają. szczególnie skoda na piątej pozycji. właśnie dobrze kombinujesz. jeżeli będzie ślisko to moc auta już tak roli nie gra. a jednak mocy im brakuje, wystarczyło spojrzeć na porównanie podczas relacji z kataloni. widać że fordy mają zdecydowanie największy power.
Wilu
N4

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 4 lis 2003, 02:56

wobec nieobecnosci rudek jeszcze bardziej stawiam na colina, tylko groenholm tam moze zawojowac w czołówce!!!
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez czarekusa » wtorek, 4 lis 2003, 07:55

ojj psycholog cos zle kombinujesz, Mak pierwszy??? NIe to sie nie stanie. GArdemaister 5??? tez watpie ale najbardziej to juz nie widze Martina na 8 miejscu. NO chyba ze sie mu filter powitrza blotem zalepi :D :D
to ja tez robie publiczna deklaracje : jezeli Mak bedzie pierwszy w GB to obiecuje ze....... a nie wiem sami wybierzcie :P
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez Matador » wtorek, 4 lis 2003, 09:45

Bardzo fajnie zapowiadający się rajd. Fajny pomysł z ostatnim oesem na żywo. Szkoda że bez Burnsa, przykre pożegnanie z Peugeotem. Trzymam kciuki za Tomka!!!
Matador
A5

Postprzez marcin » wtorek, 4 lis 2003, 13:34

Emocje coraz większe. Już nie mogę się doczekać :P Wyobrażam sobie jaką presję teraz czują Loeb, Sainz i Solberg. No i w niedzielę ostatni OS w TV na żywca :D Już dawno na to czekałem. Zapowiada się baaardzo emocjonujący weekend :wink:
marcin
A5

Postprzez mototom » wtorek, 4 lis 2003, 16:06

Hehe marcin Sainz miał juz pare razy taką presje, powinien sie przyzwyczaic. Liczę, że to właśnie on zostanie Mistrzem Świata co mnie będzie bardzo cieszyć.
mototom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum