(PPZM) Rajd Snieżki ???

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez RallyDriver » środa, 17 wrz 2003, 00:08

Hej, PAKA ! ;)

Hihihihi, widzisz, wszystkim trzeba zapier.. ;)
Co do białego Paździocha to zapewne jechał nim Damianos, główny mechanik PAKI :)

Bo ja tam takimi mocnymi autami boję się jeździć hehehe ;)
Pozdrowienia, RC
------------------------------
[ TUNIT - make it unique ]
RallyDriver
N2

Postprzez luks » środa, 17 wrz 2003, 00:33

tak czy siak wasz klip jest zaisty..kawał dobrej roboty i ładnych slajdów hehe
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez WAPNO » sobota, 20 wrz 2003, 09:19

Juz tydzien do rajdu, a listy zgloszen dalej nie ma :(. Ktos ma jakies informacje?
WAPNO
A6

Postprzez balon » sobota, 20 wrz 2003, 13:18

Juz tydzien do rajdu a listy dalej nie ma. Nie ma bo 19.09 minal termin zgloszen biorac poprawke na opieszalosc poczty wiec w poniedzialek moze jeszcze cos przyjsc i to jest powod ze listy nie ma. Mysle ze lista bedzie na Poniedzialek wieczor badz Wtorek. Ale chyba bedzie to prawdziwy puchar PZM bo raczej nikogo z "gwiazd" nie bedzie, chocby dlatego ze Warszawski jest po szutrze i kazdy zmienil zawieszenie na szutrowe i tylko po to by sobie pojezdzic to nie bedzie popadal w koszty. A druga sprawa to w niedziele po Śniezce jest kryterium asow w Chorzowie i np. Kuzaj pozycza swojego lancera bo kasa jest wazniejsza. Tak to niestety jest :(
balon

Postprzez :KuziFanJG: » poniedziałek, 22 wrz 2003, 23:03

Jest juz lista zgloszen:
http://www.ak-karkonoski.com/zgloszenia_sniezka.php

Dobrze ze chociaz Lukasz pojedzie (mam nadzieje) i to Lancerem.
Po przejzeniu listy zgloszen nasowa mi sie tylko jedna mysl:
Rajdy w Kotlinie Jeleniogórskiej umierają!!! :(
:KuziFanJG:
N1

Postprzez balon » wtorek, 23 wrz 2003, 00:59

A skad masz taka mysl ?? na stronce jest wytlumaczenie dlaczego nie ma czolowki i co na to mialo wplyw, zreszta wyzej tez juz wspominalem. Coz jezeli rajd robi sie praktycznie tylko z wpisowego to nie stac na zaproszenie zawodnikow z czolowki RSMP a nie oszukujmy sie termin tez nie jest sprzyjajacy by wystartowac w sniezce tak o dla treningu majac zawieszenie szutrowe na Warszawski juz wsadzone do auta. Nie wiem czasami mi sie wydaje ze nie ktorzy nie zdaja sobie sprawy jaki jest koszt organizacji nawet PPZM owszem Mazowiecki mial budzet okolo 100 000 (takie mialem informacje) i jak wielu zawodnikow z czolowki RSMP tam startowalo?? Ten rajd jak latwo obliczyc ma budzet +- 67x600=40200 jezeli wszyscy wplaca wpisowe z tych co sie zglosili + 5 tys od sponsorow. A nie bede zanudzal co ile kosztuje i ciesze ze Lukasz wystartuje (mam nadzieje ze zbierze brakujace siano na wynajem auta). Wiec nie tylko rajdy w Jeleniej umieraja ta sytuacja dosiegla wiekszy region niz kotline. Coz tez nie wszyscy wiedza z jakimi trudnosciami borykaja sie dotychczasowi organizatorzy rajdow i z jakimi dlugami zakonczyli bilans organizacji tych ze. Moze tak jak AK Karkonoski lepiej sobie cos odpuscic niz porywac sie z motyka na slonce tak jak w zeszlym roku i zamknac rajd kwota - 80 000 tys. Coz pozdrawiam i wiecej optymizmu moze bedzie lepiej.
balon

Postprzez Wilu » wtorek, 23 wrz 2003, 14:02

szkoda, że lista jest tak uboga w samochody z wyższej półki nie mniej mnie cieszą dwa zgłoszenia Witasa i "młodgo" Muchy. chłopakom pokibicuję.
Wilu
N4

Postprzez maniacy rajdowi ? buehehe » wtorek, 23 wrz 2003, 18:23

balon napisał(a): Coz pozdrawiam i wiecej optymizmu moze bedzie lepiej.

Ja jestem pełen podziwu dla ciebie ze jeszcze tego wszystkiego nie rzuciłeś w cholerę
:!:
maniacy rajdowi ? buehehe

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » wtorek, 23 wrz 2003, 19:44

Szterleja Lancerem?????Aha! To już wiemy kto trenował na odcinku Karpniki-Kowary.........I po co zapewnienia zawodników że nie dokonują nielegalnego rekonesansu..........Wstyd Łukasz........Aha! Jak byś przypadkiem to przeczytał.....to teraz ja posiedzę sobie na masce twojego Lancera....pasuje?????
Maniacy rajdowi w liczbie
N1

Postprzez Jucek » środa, 24 wrz 2003, 14:11

hmmm nidgy nie byłem na tych OSach,pamietam tylko ze kiedys na karkonoskim byl OS Wojanow - Kowary i ok 2km za startem byla szykana kolo krzyza, ale chyba na sniezce tego nie bedzie.Zna ktos jakies ciekawe miejsca na OSach Kromnów - Piechowice, Podgórzyn - Borowice, Karpniki - Kowary ????
Jucek
N3

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » środa, 24 wrz 2003, 20:48

Os Kromnów-spójrz na mapkę- skrzyżowanie w krztałcie trójkąta, dalej w kierunku Piechowic za szczytem ciekawe spadanie w dół zakończone lewym ciasnym i prawą i lewą patelnią........oes Borowice- od mety tego oesu idzie droga w kierunku środka oesu - wjazd z szerokiej drogi od Podgórzyna na wąską na początku Borowic,100metrów dalej lewy przez mostek i 2 podwójne prawe wynoszące......os Kowary - ciekawy wyskok w prawo z wąskiej drogi na skrzyżowaniu w Gruszkowie i na zjeździe do Kowar z 200 metrów przed metą bardzo ciekawa, ekstremalnie szybka naturalna szykana.......opisaliśmy miejsca w których my będziemy. pozdro :!:
N1

Postprzez :KuziFanJG: » piątek, 26 wrz 2003, 13:08

Znacie moze jakies fajne miejsca niedaleko startu w podgorzynie??
:KuziFanJG:
N1

Postprzez Maniacy rajdowi w liczbie » piątek, 26 wrz 2003, 20:15

Tam nie za wiele jest do oglądania......droga wspina się prawym łukiem i 500 metrów od startu bardzo ciasna,z maksymalnym odhamowaniem lewa patelnia....znów prawe i lewe łuki zakończone bardzo podobną do wcześniejszej lewą tym razem krótką patelnią-1,5 km od startu.......ale za to dalej jest możliwość dojechania od Sosnówki- tak jak opisaliśmy wyżej...od mety tego os-u droga w dół- tam jest super ciekawe miejsce w którym szeroka droga przechodzi w wąską na wjeżdżie do Borowic...HOPA murowana :!: :!: :!:
N1

Postprzez Maciek.J » piątek, 26 wrz 2003, 20:36

Ł.Szterleja startuje z pilotem Łukaszem Włochem pod spodem kilka zdjęć!

Obrazek
Obrazek
FLOKOWANIE - deski boczki itp oraz naprawa desek po wystrzale AIRBAG
SPAWANIE PLASTIKU - naprawa zderzaków itp

608362284 lub rs.wrc@interia.pl
Maciek.J
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 26 wrz 2003, 22:02

Maciek.J- mam jedno pytanie do Ciebie. Czy ty nie masz czasem jakiś znajomości z Dominikiem Kalamusem?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum