mototom:
Co to jest 3 i 4 grupa??? Pewnie chodzi o 3 i 4 klase. Pomyśl zanim znów coś palniesz.
Skoro wiesz o co chodzi to po cholerę się czepiasz, Tobie pewnie nigdy się nie zdarzają drobne pomyłki, prawda? Zwłaszcza te 20 - 30 PLN, gdzieś ci zginęły trzy zera z obu liczb... Wiadomo o co chodzi więc lepiej nie szukaj dziury w całym bo sam idealny też nie jesteś...
nie wiem czy jesteś aż tak słabo zorientowany że uważsasz że o takich rzeczach jak logistyka trzeba mówić, czy po prostu celowo próbujesz wyprowadzić mnie z równowagi... Jak bym k...a nie wiedział że za każdym razem wózek trzeba rozebrać i na nowo złożyć, przynajmniej częściowo... Jak bym się urwął z księżyca i nie wiedział że trzeba zatrudnić serwis i załatwić transport

Przy okazji jednego z wcześniejszych twoich postów już raz Ci mówiełm żebyś nie czepiał się podstaw, bo to NIE JEST MOTORSPORTOWA SZKÓŁKA NIEDZIELNA tylko tutaj rozmawiają ludzi którzy mają o takich rzeczach pojęcie.
Mój drogi, tak się sklada że nawet jak uprawiasz kolarstwo górskie to sprzęt trzeba przygotować. Jeśli nie rozumiesz sensu słowa "relatywnie" to pozwól że Ci wytłumaczę: chodzi o to że taniej niż kaszla do RC nie złożysz nic co by pozwalało uprawiać jakikolwiek sport motorowy rangi mistrzostw kraju, sport motorowy ogólnie jest drogi, ale 1wsza i 2ga klasa RC są jeszcze dostępne dla nieco zamożniejszego zjadacza chleba, WŁAŚNIE O TO CHODZI że jak nie starczy Ci kasy od sponsorów jesteś w stanie wyłożyć brakującą część z własnej kieszeni, w RSMP taki numer by nie przeszedl, a przynajmniej nie pozwolilby rywalizować o puchary...
Przestań mnie traktować jak gówniarza który nic nie wie, bo mnie to wkurza jak cholera, chcesz mi udowodnić że się mylę to POKAŻ mi jakąś tańszą klasę (jak dobrze pójdzie o tańsza klasa Hobby Replica wejdzie od przyszłego sezonu, ale na razie taka nie istnieje), bo kazać się zastanowić zanim cos palnę to każdy głupi może... Wyobraź sobie że akurat się zastanowiłem, lepiej sam się zastanów czy pisząc swoje uściślenia nie jesteś śmieszny... To co piszesz wszyscy zainteresowani dobrze wiedzą, poza tym po raz kolejny schodzisz z tematu, zupełnie nie o tym była mowa więc po co te wywody mówimy o relacji TV a nie o kosztach startów, znów czepiasz się pierdołów, na prawdę, nie zachowuj się jak dziecko, ile ty masz lat? ja Cię proszę, następnym razem nie będę miły...
P.S.
Przyjedź na ME to sie zdziwisz. Na nie jednym OSie nie takich ttłumów i to na całym OSie
Byłeś w ogóle w Toruniu bo po tej wypowiedzi mam wrażenie że chyba tylko nasłuchałeś się opowiadań... No oko był widać że nie było więcej niż 1000 widzów, sorry, ale na prologu do Kormorana było 12 000 ludzi, na Barbórce też tyle ludu jest napakowane zawsze przy barierkach że jak nie wejdziesz na drzewo to nic nie zobaczysz, jak policzyć ludzi na OSie długości 30 km tego nie wiem (może Ty wiesz), no, można przeliczyć sprzedane karnety, ale jak długo żyję tylko jeden raz zabuliłem za wstęp, na zeszłoroczną Karową więc trzebaby jeszcze do tego dodać gapowiczów których nie sposób policzyć... tak czy siak nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że ME ogląda mniej osób niż rallycross...
Poza tym rajd składa się z kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu OSów, liczenie ludzi na jednym OSie jest tak samo sensowne jak liczenie ludzi na pierwszym biegu kwalifikacyjnym rundy RC, oglądając rajd nie da się być na wszystkich OSach...No, na upartego można zdążyć na następny OS, ale na samą końcówkę, a to bez sensu...