(PPZM) Imielin 2003

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kris_WRC » wtorek, 22 lip 2003, 18:25

A miało być tak pieknie było zgłoszenie, ubezpieczenie i wszystko ch... szczelil czech rozwalił autko i nie ma nas na imielinie ...
Kris_WRC
A6

Postprzez lewar » wtorek, 22 lip 2003, 22:10

:(
A czym mieliście jechać ?
lewar
N2

Postprzez Wilu » środa, 23 lip 2003, 01:20

Kris ja bym polemizował z Tobą dlaczego Kazek nie jedzie na imielinie. wersja oficjalna fakt. co nie zmnienia faktu, że cholerna szkoda. nie ma w tym winy Kazka nai 1%. szkoda, że Mucha też się nie pojawi. dla mnie Imielin się już zakończył. choć oczywiście wyniki przeanalizuję. lipa jednym słowem. Kris się trzymaj tyle wysiłku na marne. toż bym wszystkich pozabijał.
Wilu
N4

Postprzez Kris_WRC » środa, 23 lip 2003, 08:29

Wilu dzięki za dobre słowo... No przecież mnie zaraz szlag trafi... Trzy miesiące roboty, a tu dowiadujemy się na trzy dni przed rajdem, że nie pojedziemy.... Szkoda... Szkoda mi Kazka... Jego marzeniem był start felką kitem, ale cóż lajf is brutal end ful of zasadzkas end somtajms kopad w dupas... Dowiedziałem się o tym w bardzo głupi sposób... Siedziałem tu sobie sielanka - pisze posty jest wesoło... Przychodze do kantoru, a Kazek nie mówiąc nic dał mi telefon do ręki... Pytam po co... On mówi dzwoń do Hańderka (gorące dzięki za pomoc) Zadzwoniłem i miałem ochotę się powiesić... Dobrze, ze mam kogoś ważnego w zyciu bo nie wiem jakbym zareagował... Wiem pomyslicie głupia rzecz zdarza się... Ale ja zaangazowałem się temu w pełni... Zamiast poprawiać oceny w szkole ja jeździłem do Czech, uczyłem się ichniejszego języka... Nie wiem... To nie moja wina, ani Kazka, ani kogokolwiek... Ale czuje się okropnie... Zbieram siły żeby załatwić Śnieżkę lub Cieszyn... Chłopaki trzymajcie za mnie kciuki... Poziom tego forum jest na prawdę bardzo wysoki oby tak dalej...
Kris_WRC
A6

Postprzez sumo » środa, 23 lip 2003, 08:56

:( :( :( qrde szkoda :(szkoda mi w tym momencie wsszystkich, to musi byc naprawde bolesne.
Czech rozwalił skode... ja bym goscia zabił. Z Krisem sie mialem spotkac na imielinie i nici z tego, ale nie martw sie jeszcze nie raz bedzie okazja.
Nie wiem co napisac jestem zleksza podenerwowany.
Kris 3maj sie ciepło i niech reszta teamu tez bedzie dobrej myslli, oby udalo sie wam wystartowac w sniezce, czy tez barborce cieszynskiej (Barborka fajny rajd ).
Krzysiu pamietaj kumple zawsze beda przy Tobie ! ! !
sumo
N4

Postprzez Kris_WRC » środa, 23 lip 2003, 09:00

No dzięki sumo... Wczoraj kazek chciał się opic i mnie szukał po mieście.... Ja siedziałem gdzieś w lesie i wyłem jak dziecko....
Kris_WRC
A6

Postprzez marcin » środa, 23 lip 2003, 09:34

:( :( :( :( kurcze szkoda Kris że Wam sie nie udało. Nie wiem co mam pisać - pomimo że Cię nie znam to zrobiło mi się Ciebie szkoda. Bardzo się zaangażowałeś a tu taka lipa :( Wyobrażam sobie jakiego musisz mieć doła :( Ale wierzę że jeszcze niedługo gdzieś wystartujecie i powalczycie :!:
PS. Nie było możliwości wypożyczenia auta od kogoś innego ?
marcin
A5

Postprzez Kubus » środa, 23 lip 2003, 09:44

Chłopaki głowa do góry!!!Teraz nie wyszlo,ale nastepnym razem napewno sie uda!!!3 mam za was kciuki!!!
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez Kris_WRC » środa, 23 lip 2003, 10:22

Nie było takiej możliwości dowiedzieliśmy sie we wtorek a rajd jest w sobotę do tego największego doła pogłębiło mi to:

http://www.auto-slaski.katowice.pl/imielin03/lzglo.php

najwyzszy numer w A6... I wszystko ch... Myślimy teraz o zerówce na Śląski... Dzięki chłopaki za wszystko..
Kris_WRC
A6

Postprzez andreas » środa, 23 lip 2003, 10:25

Kris po części cię rozumiem, tez miałem doła jak sie dowiedziałem że nie będzie krakowskiego, to mógł byc jedyny rajd na który bym pojechał, aparat mialem zeklapany, kamere tez, miałem nadzieje na pierwszy klipek z własnymi akcjami. I też sie ciesze ze mam kogos ważnego w życiu chociaz ten ktos jest daleko ode mnie ale czuje ze daje mi cholernie duzo sily i wiary w siebie
Pamietaj Kris - co nie zabije to umocni, według mnie na pewno przyszłe sukcesy (bo nie watpie ze beda) przyćmia wszystko czego wczesniej sie zalowalo, zawsze tak jest, wiem to troche z doswiadczenia. Ktos moglby powiedziec: co gosc ktory ma 17 lat moze wiedziec o takich rzeczach, ale hmm... troszke mi zycie dokopalo i kopie dalej. tak na marginesie to jak juz sie rozgadalem to powiem wam że ide w sierpniu do szpitala i hmm... nie wiem czy z niego wroce :cry:
ale nie rozczulajmy sie, forum idzie w dobra strone i co by sie nie dzialo to chyba kazdy ma ochote tu wracac....
pozdr.
>> KUZI GO!! <<
my gg: 1673491
andreas
N3

Postprzez Kris_WRC » środa, 23 lip 2003, 10:27

Andreas rozumiem Cię w pełni sam mam 17 lat... A jeszce na marginesie po co jedziesz do szpitala??
Kris_WRC
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 23 lip 2003, 10:29

O fuck! Szokda mi Cie Kris. Sam wiem jak to jest gdy coś planujesz, ładujesz w to całe serce a tu na moment przed finalną chwilą dowiadujesz się, że nic z tego. :cry: Trzymaj się. Kiedyś będzie następny start :D
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Kris_WRC » środa, 23 lip 2003, 10:33

Chłopaki jeszcze raz wielkie dzięki... Musimy się spotkać na którymś rajdzie...
Kris_WRC
A6

Postprzez andreas » środa, 23 lip 2003, 10:35

jakies pare lat temu dostalem w szczepionce taka zadka chorobe, cos w stylu zoltaczki, ale nie do konca, generalnie zakażenie prawie 80% ciała, to jest tak zadka choroba ze nie ma za bardzo na nia cudownego lekarstwa, co najgorsze ona sie rozwija z wiekiem.
W tym momencie zakazona krew zaczyna mi dochodzic do mózgu i trzeba dzialac szybko, w sierpniu mam dostac jakis mocny belgijski antybiotyk - albo pomoze albo doprowadzi do wylewu - nic nie wiadomo, bo tej choroby tak naprawde nikt nie zna...
>> KUZI GO!! <<
my gg: 1673491
andreas
N3

Postprzez Kris_WRC » środa, 23 lip 2003, 10:37

Ja ....... Czemu, pytam czemu to jets tak urządzone... Jak nie urok to sraczka... Andreas trzymaj się ciepło... Wierz w siebie... Jeśli uwierzysz w siebie bedzie ok...
Kris_WRC
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum