(RSMP) 11 Rajd Rzeszowski

Archiwum

Moderator: SebaSTI

11 Rajd Rzeszowski

Postprzez Fendi » wtorek, 8 lip 2003, 10:29

Siema Wszystkim :!: Mieszkam w Czudcu i przyznam sie że już 2 razy przejechałem odcinek Siedliska i Lubenia (rowerem) :D . Trasa jest spokoo :!: :!: Chciałbym tu zobaczyć Kuziego no i może jeszcze kogoś z polskiej czołówki (WRC).
A to było napisane po 10 Rajdzie Rzeszowskim:
Janusz Kulig: "Bardzo ciekawy rajd. OS-y bardzo techniczne, szybkie, kręte. Przejechałem wszystkie - są ekstra. Rajd bardzo dobrze zorganizowany, szkoda, że zabrakło aut WRC. Obiecuję, że w przyszłym roku na pewno przyjadę ponownie do Rzeszowa".
Wątpie w to bo coś trudno o sponsora :( , ale....

3majcie Sie !!
---> ..::Kuzi::GO::.. <---
Fendi

Postprzez GregHGT » wtorek, 8 lip 2003, 13:15

Wilu napisał(a):Sorki ale co do klasy kierowcy to Czopik nie jest kierowca, który rokuje jakiekolwiek nadzieje. facet fajnie wizualnie jeździ za co mu chwała ale tempa to trzymać nie potrafi. trzeba mieć psychikę do szybkiej jazdy wrc, a nie odpuszczać. cóż możesz polemizować. pozdro.

No tak, ale dobry kierowca to nie tylko to taki, co wsiadzie do WRC i od razu wygrywa. O ile mnie pamiec nie myli to Czopik w zeszlym roku calkiem dobrze sobie poczynal Lancerem. Zdobyl mistrza Nki, wygral kilka eliminacji w grupie m.in. Kormorana, na Zimowym wygral enka odcinek w generalce. Nie jestem jego goracym wielbicielem, ale uwazam, ze takie sady kto jest "dobrym kierowca" a kto nie sa nie na miejscu, zwlaszcza z ust amatorow.

Co do rokowania nadziei zgadzam sie, Czoper chyba nigdy nawet nie planowal jezdzenia za granica, po prostu tlucze pamieciowke w kraju. Ale malo kogo w wieku powyzej 30 lat mozna uznac za rozwojowego kierowce.

pzdr
GregHGT
N2

Postprzez +RAFAŁ+ » wtorek, 8 lip 2003, 19:42

Właśnie wróciłem z odcinka w Malawie. Byłem tam rok temu i jest kilka fajnych miejsc.

Nie widzę coś mojego sąsiada. Pojadę w czwartek do Rzeszowa do automobilklubu to się dowiem gdzie jest biuro rajdu.

Pytanie nie na temat: co trzeba zrobić żeby stać się członkiem automobilklubu?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez rav » wtorek, 8 lip 2003, 20:05

Nie wiem jak jest w Rzeszowie, ale chyba trzeba pójść i się zapisać. Trzeba też zapłacić składkę roczną (jakieś śmieszne pieniądze rzędu 30zł.). W AK-Polskim wymyślili że musisz mieć członków wprowadzających, ale takich można znaleźć na miejscu, tylko się uśmiechnąć.
rav
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 11 lip 2003, 09:04

Biuro rajdu do 6 sierpnia będzie znajdować się w siedzibie Automobilklubu Rzeszowskiego przy ulicy Wyspiańskiego 2((17) 853 31 39). Od 7 sierpnia zostanie przeniesione do Hotelu Rzeszów przy ulicy Cieplińskiego 2((17) 852 34 41).
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 13 lip 2003, 12:02

Do tych którzy mieszkają blisko tras którymi biegną rajdy: na ile przed rajdem można spotkać nielegalnie zapoznających się z trasą kierowców?

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez rav » niedziela, 13 lip 2003, 18:22

Jesteś łowcą autografów? Trasa jest już znana więc już się pojawiają. Jak któryś ma wolny weekend to jedzie sobie na trening
rav
A6

Postprzez LIPciu » niedziela, 13 lip 2003, 18:41

po co znowu męczycie ten temat...
LIPciu
A5

Postprzez rav » niedziela, 13 lip 2003, 19:26

Nie wiem. Taka nastała moda.
rav
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » niedziela, 13 lip 2003, 22:26

Łowcą autografów nie jestem(mam tylko autograf Dytki). Pojadę jednak na trasę rajdu zobaczyć kto nielegalnie trenuje. Wybiorę się pod koniec tygodnia.

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 14 lip 2003, 14:31

rafał chłopczyku daj spokój z tym dochodzeniem co...
LIPciu
A5

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 14 lip 2003, 17:31

Będe szczery, jestem przeciwko nielegalnemu zapoznaniu z trasą ale to NIE OZNACZA, że jak przychodziła Wisła, to brałem auto i siadałem na trasach OSów i tak rajd dla mnie trwał tydzień. I z resztą wielu tak robi. Skoro mamy tak mało aut w rajdzie, to sobie oglądam auta przed rajdem.
!ADI!
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 14 lip 2003, 18:38

LIPciu: z jakim dochodzeniem??? Tak jak !ADI! jestem przeciwnikiem nielegalnego zapoznania. Nie mieszkam tak jak Ty w Krakowie skąd blisko do kilku rajdów i innych imprez. W moim regionie poza Rzeszowskim, wyścigiem górskim w Sanoku i KJSami nic się nie dzieje. Gdybyś był na moim miejscu zapewne też byś się wybrał. A tak właściwie to nie muszę Ci się tłumaczyć. I tak zrobię to co będe chciał. Sorry, nie chcę się kłócić, ale zauważyłem, że swoje słowa uważasz za najważniejsze i najbliższe prawdy, a gdy ktoś wyłoży Ci sensowne argumenty to tłumaczysz to w głupi sposób. Może trochę więcej dystansu do wszystkiego i szacunku dla zdania innych?

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 14 lip 2003, 22:25

sensowne argumenty???
w swoim poście byłeś ciekaw kto bedzie nielegalnie trenował wiec jeszcze raz ci tłumacze że robią to wszyscy (twój grzybek pewnie też) wiec daj spokój z behtaniem trenujących nielegalnie bo behtasz wszystkich najlepszych w tym kraju!!! rozmawiałem z paroma ludzmi i wiem że jest to "normalne" w tym sporcie
widze że geografie polski nie masz do końca opanowaniej. stary w krakowie aż roi się od rajdów wyścigów górskich itp. a ostatnio to nawet jako mieszkaniec krakowa mialem takiego farta dowiedzieć sie że tegoroczny krakowski jest odwołany.
a poza tym po co jedziesz pooglądać sobie nielegalne treningi??????
moje slowa są najblizsze prawdy?? pewnie że tak myśle inaczej bym ich tu nie zamieszczał!!!! to chyba logiczne? jeśli twoje slowa to blef to powodzenia.
narazie tyle
[/list]
LIPciu
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 14 lip 2003, 22:54

Tak się składa, ze geografię mam dobrze opanowaną. Najpierw sam mówisz, że nielegalne zapoznanie jest złe, a za chwilę piszesz, że wszyscy tak robią i to jest normalne to znaczy, że akceptujesz to. Z Twojego postu wynika też, że "behtam" samych najlepszych. W takim razie uważasz, ze słowa krytyki należą się tylko słabszym kierowcom.
Ja też kończe tą dyskusję bo i tak nie dojdziemy do porozumienia
Pozdrowienia LIPciu :)

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum