(PPZM) Rajd Nikon 2003

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Piotr » wtorek, 8 lip 2003, 09:19

CZy ktos sie orientuje co to za oes Bartnica- Rzeczka
Kucharz
Piotr
N3

Postprzez WRC » wtorek, 8 lip 2003, 19:26

to nówka oes :D zaraz koło walimia, w kierunku Sokolca. Coś mi się wydaje że przejeżdżałem tamtędy ale nic szczególnego mi w pamięci nie utkwiło... Przejade go sobie przed rajdem, a jak bedzie nieciekawy to pojade na patelnie albo w okolice Glinna... Tam to są dopiero dróżki... :D :D
WRC
N3

Postprzez rav » wtorek, 8 lip 2003, 20:17

Plotki w stylu że przed KJS-em było już ustalone że wygra syn sponsora. Oczywiście nic mi o tym nie wiadomo, bo w zeszłym roku nie widziałem żadnego KJS-u i nie mogłem zobaczyć tej wypasionej Corsy z profesjonalnym serwisem na oponach starannie dobieranych do każdej próby. Jest kilka mocno stuningowanych samochodów, ale praktyka pokazuje że lepiej jest wyjąć parę kilo niż dodać kilka koni. Oczywiście można zrobić jedno i drugie, ale na KJS-ach dużo ważniejsza jest masa niż moc i opony.
rav
A6

Postprzez WAPNO » środa, 9 lip 2003, 20:03

Kulig startuje w Nikonie!!! Więcej info na autoklubie. Teraz mam dylemat czy jechać na Nikona czy na Bohemię :)
WAPNO
A6

Postprzez WRC » środa, 9 lip 2003, 20:21

ja miałem ten sam i wybrałem Nikona :D
WRC
N3

Postprzez WAPNO » środa, 9 lip 2003, 20:40

Tyle tylko, że ja mam tyle samo, a nawet bliżej na Bohemię.
WAPNO
A6

Postprzez WRC » środa, 9 lip 2003, 21:50

no to już twoja decyzja :) Zdażało mi się dalej jeździć na rajdy niż na Bohemie... ale dla mnie rajdy w Czechach to tylko Kresta, Pech no i może jeszcze ze dwóch. Widziałem jak jeżdżą nasi w WuRCach i jak w nich jeżdżą Czesi... Czesi jeżdżą słabo i tyle(w większości) i nawet te kilkanaście WRC tego chyba nie uratuje... TAkie odniosłem wrażenie. To jest oczywiście moje zdanie, a ktoś inny może inaczej to czuć. :) Dla mnie to nie ten klimat i w ogóle nie ta bajka...

PS: Bracia Voitechowie świetnie wymiatają, ale niestety tylko na dojazdówkach... :D :D
WRC
N3

Postprzez golden » środa, 9 lip 2003, 21:59

rav - jedni maja lepszy sprzet inni nie -licza sie i tak umiejetnosci (szczegolnie na poziomie kjsu gdzie maluchy wygrywaja z subarakami) -filip wyniki ma - a twoje gadanie to glupie czepianie sie - co z tego ze jego ojciec sponsoruje kjs czy jeden rajd w pzm (i chwala mu za to) - jak nie zasponsurujme mu kilkanascie innych rajdow - ludzie nie robmy maniany - Nivetta sie rozliczy po wynikach i po czasach - na obcym terenie - jak narazie jezdzi dobrze wiec ??? takich jak on zawodnikow (ze maja wsparcie rodzicow) jest sporo... a gadanie ze wygrywa kjsow czy rajdy tylko dlatego ze ojciec mu zaltwil jest idiotyczne - wiec jesli ktos tak uwaza niech idzie mu to osobiscie powie a nie robi afere (tak bylo na hodze). Rav - jak sam mowisz to sa plotki - a plotki moga byc prawdziwe badz nie... wiec nie wiesz wszystkim i we wszystko... w okol innych tez sa plotki :roll:

Wapno - hehe na oesy Bohemii masz doslownie 35 km a tam masz 150 zalog i 20 wrcow wiec chyba decyzja moze byc jedna :D
WuRc - pozdrow kulasa ode mnie :D
golden
A6

Postprzez WRC » czwartek, 10 lip 2003, 00:05

golden: da się zrobić :D :D :D
WRC
N3

Postprzez rav » czwartek, 10 lip 2003, 03:57

golden napisał(a):rav - jedni maja lepszy sprzet inni nie -licza sie i tak umiejetnosci (szczegolnie na poziomie kjsu gdzie maluchy wygrywaja z subarakami) -filip wyniki ma - a twoje gadanie to glupie czepianie sie - co z tego ze jego ojciec sponsoruje kjs czy jeden rajd w pzm (i chwala mu za to) - jak nie zasponsurujme mu kilkanascie innych rajdow - ludzie nie robmy maniany - Nivetta sie rozliczy po wynikach i po czasach - na obcym terenie - jak narazie jezdzi dobrze wiec ??? takich jak on zawodnikow (ze maja wsparcie rodzicow) jest sporo... a gadanie ze wygrywa kjsow czy rajdy tylko dlatego ze ojciec mu zaltwil jest idiotyczne - wiec jesli ktos tak uwaza niech idzie mu to osobiscie powie a nie robi afere (tak bylo na hodze). Rav - jak sam mowisz to sa plotki - a plotki moga byc prawdziwe badz nie... wiec nie wiesz wszystkim i we wszystko... w okol innych tez sa plotki :roll:

Wapno - hehe na oesy Bohemii masz doslownie 35 km a tam masz 150 zalog i 20 wrcow wiec chyba decyzja moze byc jedna :D
WuRc - pozdrow kulasa ode mnie :D

Ja nie wierzę w te plotki. Jeśli z moich wpowiedzi wynika inaczej to przepraszam. Nic nie sprawdziłem więc nie mogę nic na ten temat sądzić. A maluchy wygrywają z Subarakami dlatego że polski sprzęt był, jest i będzie najlepszy.
rav
A6

Postprzez kakao » czwartek, 10 lip 2003, 15:30

Wapno tylko pozazdrościć takich dylematów
kakao
N3

Postprzez WAPNO » czwartek, 10 lip 2003, 15:48

No tak. Już się na Bohemię zdjecydowałem. Ale dylemat był bo Janusza bardzo lubię. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku go zobaczę :)
WAPNO
A6

Postprzez WRC » czwartek, 10 lip 2003, 16:47

a ja znalazłem lepsze wyjście :D W sobote jade na Nikon a wniedziele moze jeszcze się uda na Bohemie skoczyć :D :D :D :wink: Wszystko zależy od tego czy bede miał wolne auto :)
WRC
N3

Postprzez WAPNO » czwartek, 10 lip 2003, 20:04

Ja jadę na Bohemię w jeden dzień i też chciałem zakombinować piątek Nikon sobota Bohemia, ale, że moje wyjazdy uzależnione są raczej od tego czy ojciec ze mną pojedzie to się nie udało :(. Jeszcze troche i jak będę miał prawko to wszystkie rajdy moje! :)
WAPNO
A6

Postprzez WRC » czwartek, 10 lip 2003, 21:01

Nikon jest w sobote, nie w piątek :) Ja tam mam prawko, ale i tak moje wyjazdy są też uzależnione od taty :( No chyba ze mi na 18-stke kupią jakąś fure...................... :wink:
WRC
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum