Moderator: SebaSTI
Kris_WRC napisał(a):Nie chciałem nikogo urazić moją wypowiedzią jednak stało się na początku chciałem przeprosić tych, których dotknęła w jakiś sposób moja wypowiedź niestety zachowałem się jak gówniarz i nie chciałbym aby wiecej razy zdarzalo mi się coś takiego wyraziłem swoje zdanie, jednak to jest TYLKO MOJE ZDANIE jeszce raz wszystkich PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!
nhw220t napisał(a):Ale dno. Rajdy w Polsce maja strasznego dola a takie zdarzenia tylko tego dola poglebiaja. Bardzo zle sie stalo, ze Kuzi wydzwonl. I to na OS1. Co sobie pomysla potencjalni sponsorzy o rajdach? Dajemy takiemu narwancowi SETKI TYSIECY zloty na jego granatowe cacko i co on z tym robi? Rozwala po 50 sek rajdu? Bez sensu...Ucierpi na tym nie tylko Kuzaj ale takze inni kierowcy szukajacy sponsorow. W koncu on jest wizytowka polskich rajdow. Trzymalem za niego kciuki zeby bylo jak najlepiej. Kierowca samochodu z napisem "Tak dla Europy" fetujacy zwyciestwo na podium Rajdu Polski bylby wiadomoscia dnia w "przeddzien" referendum...Pokazywali by go nawet w naszych parszywych mediach, jestem tego pewien. Pomysl byl swietny, ale wykonanie....Co sie dzieje z tym czlowiekiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości