(RSMP) KUZI WYPAKOWL NA 1 OESIE I JUZ NIE JEDZIE...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kris_WRC » piątek, 30 maja 2003, 16:07

Nie chciałem nikogo urazić moją wypowiedzią jednak stało się na początku chciałem przeprosić tych, których dotknęła w jakiś sposób moja wypowiedź niestety zachowałem się jak gówniarz i nie chciałbym aby wiecej razy zdarzalo mi się coś takiego wyraziłem swoje zdanie, jednak to jest TYLKO MOJE ZDANIE jeszce raz wszystkich PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!
Kris_WRC
A6

Postprzez rav » piątek, 30 maja 2003, 16:12

Z tłumaczenia Kuzaja wynika że to był błąd szpiega, ale kto zwróciłby uwagę na to że pojawiła się jeszcze jedna dzióra na naszych drogach. Zauważa się to tylko wtedy, kiedy pakuje się czołowo w drzewo.
rav
A6

Postprzez tomas » piątek, 30 maja 2003, 16:17

Kris_WRC napisał(a):Nie chciałem nikogo urazić moją wypowiedzią jednak stało się na początku chciałem przeprosić tych, których dotknęła w jakiś sposób moja wypowiedź niestety zachowałem się jak gówniarz i nie chciałbym aby wiecej razy zdarzalo mi się coś takiego wyraziłem swoje zdanie, jednak to jest TYLKO MOJE ZDANIE jeszce raz wszystkich PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!

spoko, po prosotu staraj się nie gadać głupot, kazdemu zdażają się wpadki. poza tym to chyba nikomu nie stało się nic wielkiego. ale wiesz co, podziwiam cię, ze przyznałeś sie do błędu. RESPECT :!:
pzdr
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez Kris_WRC » piątek, 30 maja 2003, 16:20

Ja juz tak mam po prosty zdarza mi się czasem palnąć jakąś głupotę ale zawsze mam odwagę przyznać się do błędu w końcu człowiek na błędach się uczy
Kris_WRC
A6

Postprzez nhw220t » piątek, 30 maja 2003, 16:25

Ale dno. Rajdy w Polsce maja strasznego dola a takie zdarzenia tylko tego dola poglebiaja. Bardzo zle sie stalo, ze Kuzi wydzwonl. I to na OS1. Co sobie pomysla potencjalni sponsorzy o rajdach? Dajemy takiemu narwancowi SETKI TYSIECY zloty na jego granatowe cacko i co on z tym robi? Rozwala po 50 sek rajdu? Bez sensu...Ucierpi na tym nie tylko Kuzaj ale takze inni kierowcy szukajacy sponsorow. W koncu on jest wizytowka polskich rajdow. Trzymalem za niego kciuki zeby bylo jak najlepiej. Kierowca samochodu z napisem "Tak dla Europy" fetujacy zwyciestwo na podium Rajdu Polski bylby wiadomoscia dnia w "przeddzien" referendum...Pokazywali by go nawet w naszych parszywych mediach, jestem tego pewien. Pomysl byl swietny, ale wykonanie....Co sie dzieje z tym czlowiekiem?
WUY3902
nhw220t
N2

Postprzez Kris_WRC » piątek, 30 maja 2003, 16:31

nhw220t napisał(a):Ale dno. Rajdy w Polsce maja strasznego dola a takie zdarzenia tylko tego dola poglebiaja. Bardzo zle sie stalo, ze Kuzi wydzwonl. I to na OS1. Co sobie pomysla potencjalni sponsorzy o rajdach? Dajemy takiemu narwancowi SETKI TYSIECY zloty na jego granatowe cacko i co on z tym robi? Rozwala po 50 sek rajdu? Bez sensu...Ucierpi na tym nie tylko Kuzaj ale takze inni kierowcy szukajacy sponsorow. W koncu on jest wizytowka polskich rajdow. Trzymalem za niego kciuki zeby bylo jak najlepiej. Kierowca samochodu z napisem "Tak dla Europy" fetujacy zwyciestwo na podium Rajdu Polski bylby wiadomoscia dnia w "przeddzien" referendum...Pokazywali by go nawet w naszych parszywych mediach, jestem tego pewien. Pomysl byl swietny, ale wykonanie....Co sie dzieje z tym czlowiekiem?

Brawo Brawo Brawo nie chciałoby mi się tyle pisać ale masz calokwitą rację nawet te parszywe media pokazałyby co to w ogóle jest rajd ale teraz to już nic z tego szkoda szkoda szkoda
Kris_WRC
A6

Postprzez Tomisny » piątek, 30 maja 2003, 16:40

szkoda, szkoda... mysle, ze na ten temat wszyscy sie zgadzaja i nikt tu chyba nic madrzejszego nie powie.
Podejzewam ze sam Leszek jest teraz strasznie podlamany i zlapal dola... Wie, ze nie tak to mialo wygladac... Moze to cisnienie tak go przytloczylo.
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez Kris_WRC » piątek, 30 maja 2003, 16:44

Ale zauważcie że zdarza mu się to nie pierwszy raz no i jak to wytłumaczyć - polecam psychologa - popatrzcie na kuliga po polskim a tak poza marginesem to janusz miał tego samego psychologa co Adaśko Małyszko - Jana Blecharza
Kris_WRC
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 30 maja 2003, 16:45

Wie ktoś czy można w necie znaleźć zdjęcie rozbitego Subaru Kuzaja?
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Kris_WRC » piątek, 30 maja 2003, 16:46

Sam szukam jak coś trafie to dam linka
Kris_WRC
A6

Postprzez krzychd » piątek, 30 maja 2003, 17:25

TO jest wielka Ironia Losu - dziury w naszych pięknych drogach miały pomóc Kuzajowi w eliminowaniu konkurencji a stało się wręcz odwrotnie.

Sory Kubuś, że się uniosłem, ale Kuzaj to mnie dzisiaj rozwalił.
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez Kubus » piątek, 30 maja 2003, 18:59

krzychd-nie ma sprawy,rozumiem Cie.Z tonu mojej wypowiedzi mozna bylo wnioskowac ze sie ciesze lub jest mi to obojetne ze Kuzi wyglebił.A to nie tak.MI poprostu rece opadły i sie zalamałem...Pozdr.
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez rav » piątek, 30 maja 2003, 22:56

Po co wam zdjęcia rozwalonego samochodu. Nienawidzę takich ludzi, którzy jak widzą wypadek to niemal się zatrzymują żeby "zachować szczególną ostrożność". Walnął w drzewo i tyle. Koniec historii Kuzaja w mistrzostwach europy.
rav
A6

Postprzez rav » piątek, 30 maja 2003, 22:58

Jedyne interesujące ujęcie to on-board, którego mam nadzieję Kuzaj miał zamontowanego. Można się dowiedzieć jak wypakował, a nie jak wygląda samochód po kolizji z drzewem i czy opisana dzióra faktycznie istnieje. Jeśli nie istnieje to film się pewnie nie pojawi.
rav
A6

Postprzez Marcin z Mtl » piątek, 30 maja 2003, 23:32

rav: czasami piszesz do rzeczy, ale pewnie dzis masz gorszy dzien? ;-) Zdjecie kazdy chce zobaczyc z ciekawosci czy samochod jest powaznie uszkodzony, co sie uszkodzilo, naocznie przekonac sie, czy to koniec, czy da sie "wyklepac"; nie widze w tym nic nienormalnego - jak to kibice. A o co Ci chodzilo z tym zatrzymywaniem sie przy wypadku, bo nie widze tu zadnego zwiazku z ogladaniem zdjec na Internecie? :-) "onbort" tez chetnie zobacze, chociaz nie wierze, zeby sie gdziekolwiek legalnie pojawil. Kierowcy (a zwlaszcza Kuzi) nie lubia pokazywac takich rzeczy, co najwyzej moze byc ujecie z kamery na desce rozdzielczej...

Odnosnie samego wypadku - na pewno nie mozna mu odmowic staran... nie wyszlo tym razem, chociaz moim zdaniem tytul MP zobowiazuje.
Marcin z Mtl
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum