(RSMP) 60 Rajd Polski !!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Wilu » środa, 14 maja 2003, 19:14

octavia WRC na Polskim !!!!

szczegóły w ME
Wilu
N4

Postprzez rav » środa, 14 maja 2003, 19:24

A czy ja mówię że wszystko na tym świecie jest łatwe. Trzeba mieć kasę na start i talent.
rav
A6

Postprzez żółtodziób » środa, 14 maja 2003, 21:29

rav: oczywiście, wiesz wszystko żydzi i masoneria, słuchaj radia maryja to sporo się dowiesz... 8) jak tak wszystko interpretujesz jak to co napisałem to nie dziwię się skąd u ciebie takie myślenie jak w topicu o nielegalnym zapoznaniu... kontakty rodzinne i b2b oraz układy tego typu dbre sa na starcie, później są ciężarem. Na pewno nie jest mu łatwiej zdobyć Punto S 1600 dlatego że jest dealerem Skody. Podejście wszystkich innych dealerów jest takie że "niech mu grupa VW wystawi Polo S1600 albo jeszcze lepiej Octavię WRC"... i to jest normalne w sponsoringu i handlu. To tak samo jak reklamować na samochodzie Marlboro i nosić czapeczki z napisem Nicorette albo jeszcze lepiej Lucky Srike...
żółtodziób
A8

Postprzez maciekd » środa, 14 maja 2003, 22:48

Eh dzióbku, chyba niepotrzebnie rava "dyskredytujesz"...
maciekd
A6

Postprzez Tomisny » czwartek, 15 maja 2003, 00:13

Bełtowski z prostej przyczyny Punciakiem jeździć nigdy nie będzie. Fiat Auto Poland nie da mu na to ani grosza, bo jego ojciec Skodzianki sprzedaje

Ja tez sie bym tu z ravem zgodzil, ze to zaden argument...
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez grandmaster » czwartek, 15 maja 2003, 21:59

Żółtodziób ma własny, oryginalny styl wypowiedzi, który najlepiej ignorować.
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez żółtodziób » piątek, 16 maja 2003, 00:04

No, to pożyjemy zobaczymy. Może trochę się zagalopowałem pisząc że w Punciaku Bełtowskiego nie zobaczymy, ale na pewno sprawę będzie miał utrudnioną. Zrestą już ma sprawę utrudnioną, sponsorzy dają mu jakieś grosze, sam chłopak wykłada prawie całą kasę na sprzęt. A na pewno gorszy od Jurczaka czy Gielaty nie jest. Myślę że ci co by mu mogli dać S1600tkę nie dadzą mu bo to konkurencja, a grupa VW na razie specjalnie nie jest zainteresowana rajdami w Polsce. Tak mi to przynajmniej wygląda. I mogę się dziś założyć że prędzej Bełtowski wygra Trofeum 1600 swoja Felką niż dostanie Punto. Może dla Was to żaden powód że Bełtowski sprzedaje Skody, ale ja na to patrzę inaczej. Praktycznie oprócz EFL'a każdy zespół w naszym kraju wymaga od zawodnika przyciągnięcia jakiegoś grubszego sponsora. Peugeot daje połowę kasy na bzyka, a resztę trza skołować od sponsorów. To dlatego Grzyb sprzątnął Adamusowi 206stkę. Fiat na pewno też do końca darmo tego wozu nie wystawia, Bełtowski chcąc dostać Punto S 1600 musiałby przyciągnąć głównego sponsora, a tak się składa że on sam jest swoim głównym sponsorem... Fajnie by to wgladało gdyby na jednej stronie wozu reklamowali nowe punto a na drugiej np. Fabię TDi... wbrew pozorom problem jednak jest...
żółtodziób
A8

Postprzez żółtodziób » piątek, 16 maja 2003, 00:17

grandmaster: wiesz, mnie twój specyficzny styl też się nie podoba (kombinacja czarnego i czerwonego to straszne bezguście moim zdaniem) ale do tej pory jakoś nie wypowiadałem się na ten temat... może na tym skończmy bo potrafię być o wiele bardziej wredny niż ci się wydaje, więcej w ten sosób nie komentuj moich wypowiedzi... Jak coś ci się konkretnie nie podoba to bądż łaskaw napisać co...
żółtodziób
A8

Postprzez maciekd » piątek, 16 maja 2003, 01:45

Też myśle, że nie ma szans na Bełtowskiego w Punto, ale to dlatego, że FIAT chyba nie jest zainteresowany drugą załogą. Chciałem tylko powiedzieć, że mi się jazda Jurczaka bardzo podoba i jestem pewien, że jeszcze w tym sezonie utrze nosa Grzybowi i Adamusowi...
maciekd
A6

Postprzez LIPciu » piątek, 16 maja 2003, 11:38

jest rzeczą niemożliwą żeby koleś "umoczony" w skodzie zaczął startować w fiacie!! porównanie marlboro i nicorette jest tu najbardziej trafne i chyba wszycy to rozumieją??? nie wiem po co sprzeczacie się z żółtodziobem chyba tak tylko z przekory :lol:
jesli chodzi o mnie to w tej kwesti w pełni popieram dzióbka!!!
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez golden » piątek, 16 maja 2003, 12:27

Bełtowski z PUNTO?? To plotki bez pokrycia....
bełtowskiego predzej zoabczymy np. w VW Polo Super 1600 albo Octavii WRC :wink: niz w fiacie :D

tak jak LIPciu mówi Marlboro i nicorette :D
golden
A6

Postprzez grandmaster » piątek, 16 maja 2003, 13:51

żółtodziób napisał(a):grandmaster: wiesz, mnie twój specyficzny styl też się nie podoba (kombinacja czarnego i czerwonego to straszne bezguście moim zdaniem) ale do tej pory jakoś nie wypowiadałem się na ten temat... może na tym skończmy bo potrafię być o wiele bardziej wredny niż ci się wydaje, więcej w ten sosób nie komentuj moich wypowiedzi... Jak coś ci się konkretnie nie podoba to bądż łaskaw napisać co...

KOLORY: Są gusta i guściki...nie zależy mi na tym żeby Ci się podobało, ważne, że mi się podoba.
WREDNY???: Uważaj, bo może trafić kosa na kamień...
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez golden » sobota, 17 maja 2003, 23:27

tutaj jest link do wywiadu z kopeckim i schovankiem przed krumlovem do ktorego nie pojechali - zaloga sie leczy po wypadku ale na polku maja byc - schovanek (pilot) ma nawet srube w nodze bo ma ja zlamana :? :?

http://www.ewrc.cz/archiv/2003/kveten/1 ... opecky.asp

to co napisali na portalu o rajdzie polski i wystepie "Kopca" :

Posádka sice ještě odpočívá, ale ve Škoda Matador Teamu už teď běží na plné obrátky přípravy na další start, plánovaný na přelom května a června - v sousedním Polsku se jede dobře obsazená rallye Raid Polski. Účast na této populární soutěži je ještě podmíněna zdravotním stavem jezdce i jeho navigátora, ale všichni už se těší, že oba budou brzy v pořádku.
golden
A6

Postprzez żółtodziób » sobota, 17 maja 2003, 23:45

grandmaster: bardzo dobrze że tobie się podoba twój styl, ale tak samo jak ty miałeś prawo sie wypowiedzie na temat mojego stylu tak samo ja mam prawo się wypowiedzieć na temat twojego stylu z czego chętnie z nieukrywaną satysfakcją skorzystałem. A jeśli chodzi o kosę i kamien to gwarantuję ci że potrafię być kamieniem na którym wyszczerbi się każda kosa... To że taki nie jestem wynika z tego że wszyscy do tej pory szanują moje poglądy nawet jeśli się z nimi nie zgadzają... Poza tym nie chcę robić takiego syfu jak był w komentarzach, gdybyśmy się spotkali na realu za tę ignorancję walnąłbym ci taki tekst że z pewnością by ci uszy zwiędły (nie takim już więdły). Nie zyczę sobie więcej takich stwierdzeń, jeśli coś ci się nie podoba to napisz co konkretnie, to forum jest po to żeby dyskutować a nie żeby siebie opluwać nawzajem.
żółtodziób
A8

Postprzez maciekd » niedziela, 18 maja 2003, 02:43

Jaki ty dzióbku jestes stanowczy :D Prawdziwy mężczyzna... 8)
maciekd
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum