(PPZM) XXV SAMOCHODOWY RAJD ZIEMI LUBELSKIEJ

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez thompson40 » sobota, 8 mar 2003, 20:25

Barski Adam napisał(a):Właśnie chciałem się dowiedzieć, czy niedojechanie Sołowowa to była, jak myślę, zagrywka taktyczna (nieodbieranie zwycięstwa młodszym w słabszych samochodach), ale tu...martwa cisza :(

myślę że tak właśnie było. po co Sołowowi wycięstwo ?? kierowcy walczącemu w pucharze takie zwycięstwo na pewno się przyda.
pzdr
thompson40
N3

rajd ziemi lubleskiej

Postprzez niki » poniedziałek, 10 mar 2003, 22:34

wedlug mnie to byl naprawde trudny rajd. szczegolnie jak dla ludzi startujacych poraz pierwszy. takie male monte-carlo. mam prosbe jak macie zdjecia zalogi nr 44 to wyslijcie na e-mail nikodem@interia.pl :D
niki

Postprzez Truskawa » poniedziałek, 10 mar 2003, 23:01

Michał Sołowow pomimo iż ukończyłby rajd - i tak zostałby zdyskfalifikowany za uzywanie opon z kolcami - wiec wycofanie sie z zawodow - bylo tylko taktyczna rozgrywka .... Michal po prostu chcial pocwiczyc jazde po sniegu na oponach z kolcami, albo po prostu chcial sie pochwalic tym czego nauczyl sie w szwecji...
.:: Do zobaczenia na oesach ::.
Truskawa
N2

Postprzez rav » poniedziałek, 10 mar 2003, 23:11

A dlaczego nie mógł założyć kolców? Nie znam regulaminów, ale mam do ciebie pytanie czy można jechać na rajdzie asfaltowym na oponach szutrowych?
Słyszałem też że ogumienie sprawdzają po każdym wyjeździe z serwisu i zaznaczają je żeby za zawodnikami nie jeździł serwis z kołami zapasowymi. To jak mogli nie zauważyć że na oponach są kolce.
rav
A6

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum