(F.O.) Podsumowanie sezonu kibiców!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez PASZA » niedziela, 4 gru 2005, 23:47

mda napisał(a):PASZA to ty jezdziles takim terenowym isuzu?? chyba byl bialo czerwony jak :roll:

tak zgadza sie...czyzbysmy sie poznali??

pozdrawiam
PASZA

Postprzez d-z rallyfans » poniedziałek, 5 gru 2005, 09:57

Witam,muszę przyznać że ten sezon był ok.,zaliczone rajdy
ELMOT,POLSKI,STRZELINSKI,NIKON,LABSKA TROTINA(czechy),LAUSITZ(niemcy)

były jeszcze testy Abramowskiego i Sołowowa,oraz trzy razy testy Kuchara,

liczę że przyszły sezon bedzie jeszcze bardziej obfity w wyjazdy,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez Jason » poniedziałek, 5 gru 2005, 12:26

Mój sezon był raczej udany.

- Rajd Elmot: rajd, na który czekałem od końca poprzedniego sezonu. Niestety pierwszy w sezonie po tym jak nie wypalił Dolnośląski. Było zimno, mokro, ale czego nie robi się dla rajdów :wink:

- Rajd Festiwalowy: bardzo ciekawe szutrowe trasy, ale niestety mało załóg w klasie Gość szczególnie. Rajd był super :)

- Rajd Nikon: byłem mile zaskoczony. Spodziewałem się tych samych tras jak na Elmocie, a okazało się, że pojawiły się bardzo ciekawe nowe trasy :)

- Rajd Barum: jak zwykle było super! :D Czesi to umią robić rajdy :wink: Oczywiście cała czołówka ME, dużo enek i S1600. Trasy super. Szkoda tylko, że nasi lepiej nie pojechali. No i spotkanie na campingu w Napajedli :wink:

Do tego dochodzą testy Sołowowa z Abramem i 3 testy Kuchara (jedne z Bełtowskim)
Mam nadzieje, że przyszły sezon będzie bardziej obfity albo przynajmniej tak udany jak w tym roku :wink:
pozdrawiam
win or die
Jason
N2

Postprzez Kimi » poniedziałek, 5 gru 2005, 12:42

Mój sezon był bardzo skromny :
-Rajd Krakowski
-Rajd Kaszub
-Rajd Wawelski
Kimi
N3

Postprzez ŁukaszWRC » poniedziałek, 5 gru 2005, 12:45

Ja za wiele w tym roku nie pooglądałem
Sezon zacząłem od Magurskiego, potem niestety przyszła pora matur, więc żadnych wyjazdów, nie licząc Rajdu Podkarpackiego w Krośnie i jednego wyścigu na 1/4 mili. Również nie wypalił plan oglądnięcia Rajdu Polski. Po takiej przerwie pojechałem Rzeszowski jako K1, co najmilej wspominam. Potem był Wawelski i zakończenie sezonu na Barbórce Cieszyńskiej.

EDIT: Zapomniałem jeszcze o dwóch wyścigach górskich: Prządki i Załuż
Ostatnio edytowano poniedziałek, 5 gru 2005, 17:20 przez ŁukaszWRC, łącznie edytowano 1 raz
ŁukaszWRC
A5

Postprzez mda » poniedziałek, 5 gru 2005, 15:46

PASZA napisał(a):
mda napisał(a):PASZA to ty jezdziles takim terenowym isuzu?? chyba byl bialo czerwony jak :roll:

tak zgadza sie...czyzbysmy sie poznali??

pozdrawiam

No to, my tam dojechalismy pajero z rejsetracja :oops: W2 SHREK, podjechales do nas i prosiles o pilnowanie porzadku, bo tam oprocz nas nie bylo prawie nikogo..po prostu trudno dostepne miejsce... :P

Pozdro...
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 5 gru 2005, 16:20

Ten sezon był bardzo udany napewno były plany niezrealizowane ale... było oko. A wszystko zaczęło się na wiosnę KJSem :] (chociaż rajdowa atmosfera była już w lutym na turnieju zespołów rajdowych który organizował Pelikan) po którym nadszedł czas na Rajd Elmot i walkę o akredytacje które w końcu dostaliśmy i moglismy już kręcić zmagania rajdowców. Przed Elmotem zaliczyło się również testy Juniora i Frycza po czym nastał czas Elmotu i rywalizacja :] Po Elmocie wyskoczyliśmy sobie na Rajd Polski Stawka piękna ale... czy pojawię się na tym rajdzie w przyszłym sezonie .... hmmm duży znak zapytania. Jednak te Szutry mi się niewidzą z deczka (kopne szutry)no ale był ciekawy wyjazd z noclegiem w Mikołajkach na plus, jeszcze w radiu rajdowym wygrałem koszulkę więc wisielczego hoomoru tam aż niemiałem. Po Polskim zrobiłem sobie przerwę od kamerki i na Rajd Strzeliński pojechałem bez kamerki i nieżałowałem. Coprawda były dzwonki jakieś ale jest straszna różnica pomiędzy oglądaniem rajdu a kręceniem. Ale już na Nikonie powróciłem do filmowania. Rajdzik Very ciekawy nowe trasy itp. Po Nikonie była krótka przerwa w Rajdach Live, ale wszystko było śledzone w necie także nic nieopuściłem. Kolejnym rajdem było dopiero Rajd Lausitz ale... to był Rajd Bardzo mi się podobał i jeszcze "Polaki" jechały :) I o wiele lepsze szutry od tych na Mazurach. Także powróciliśmy do Polski zakurzeni ale zadowoleni. Dla coniektórych moich koleżanek był to jeden z pierwszych Rejli :]. Po tym rajdzie zapowiadało się że to już będzie koniec sezonu dla mojej osoby. Ale w ostatni weekend nadażyła się okazja żeby pocisnąć do Czech na Praski Sprint i ta impreza również zostanie na dłoogo w mojej pamięci. Także dla mnie sezon niebył zły naoglądałem się trochę WuRCów boków bączków itp. Myślę że przyszły rok będzie nasz :] w większym stopniu bo "Zdobywcy" już się szykują na podbój Czech :D itp....
Podsumowująć:
3 x RSMP
1xPPZM
1xDRM
1x sprint CZ
1x KJS
1xGSMP

Myślę że niebyło najgorzej :]
No i jeszcze Mistrzunio tytuł zdobył :] !!!!
W przyszłym roku WRC :D
Mroowa
S2000

Postprzez Kisiel » poniedziałek, 5 gru 2005, 17:48

1. Magurski- nie da sie opisać to trzeba zobaczyć
2. GSMP - Załuż - hmm jak na wyścigach :)
3. Krakowski - średnio na wypasie
4. Rzeszowski - sentymentalny rajd
5. GSMP - Prządki - fajna trasa i skałki
6. Warszawski - trace szutrowe dziewictwo :lol: fajnie skonstruowany, błagam o zakręty
7. Wawelski - niby to samo aa jednak o niebo lepiej :) wkurzające SAFETY
8. Cieszynka - faaajnie tylko szkoda ze tak daleko :)

Nie ma co mówić sezon dla mnie udany. Marzenia na przyszły rok: BARUM i POLSKI
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Marmetal » poniedziałek, 5 gru 2005, 18:51

W tym roku zaliczyłem mało rajdów i wyścigów. Ale jestem bardzo młody a i tak w życiu widziałem więcej niż nie jeden "wyjadacz", więc nie ma co płakać ;). Tak ogólnie to jeżdżę na rajdy i wyścigi od 1995 roku, gwoli ścisłości.
Podsumowanie roku 2005:
1. Rajd Preszow (Słowacja) - udana impreza, kilku Polaków m.in. Maciejewski, Grzyb, Czopik, Gabryś, niezła obsada jak na słowacki rajd.
2. Rajd Koszyc (Słowacja) - połączenie eliminacji Mistrzostw Słowacji i Węgier. Jeden z lepszych rajdów, na jakich byłem. Ponad 10 WRC, tuzin eNek i Super 1600, kilkanaście aut historycznych, superoes w środku miasta, ładna pogoda, czego chcieć więcej?
3. Ecce Homo (Czechy) - eliminacja Mistrzostw Europy w wyścigach górskich. Kilkanaście "szuflad" i formuł 3000, auta jeżdżące tylko w górskich (m.in. prototypy), auta GT, turystyczne, a oprócz tego setki innych pojazdów oraz masa samochodów (i nie tylko) historycznych w idealnym stanie m.in Lotus 69 jeżdżący kilkadziesiąt lat temu w Formule 1. To trzeba zobaczyć, tego się nie da opisać, jeden z najbardziej udanych wyjazdów, na dodatek dwudniowy.
4. Rajd Rzeszowski - brzydka pogoda niestety zaważyła o całej imprezie... Gdyby nie to, rajd byłby całkiem udany.
5. Rajd Ziemi Przemyskiej - eliminacja Mistrzostw Okręgu Rzeszowskiego PZM. Nic specjalnego.
Miałem jeszcze w planach GSMP w Załużu (sam nie wiem czemu nie pojechałem) oraz Rajd Wawelski (brak funduszy). Mam nadzieję, że przyszły rok będzie bardziej obfity w wyjazdy, bo jak wspomniałem wcześniej, kiedyś widziałem zdecydowanie więcej rzeczy niż w 2005 roku.
Marmetal
S2000

Postprzez Tomi_OL » poniedziałek, 5 gru 2005, 20:52

Ja w tym roku byłem ( króciutko )

-ELMOT
-POLSKI
-RZESZOWSKI
-WARSZAWSKI
-WAWELSKI
-BARBORKA W-WSKA.

I pare innych mniejszych imprez, w tym roku za granicą "zero"
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez Redbull » poniedziałek, 5 gru 2005, 21:14

Dla mnie tegoroczny sezon to:
-Elmot(standardzik)
-Nikon(standardzik+zwiedzanie bolkowa:P)
-Strzeliński(maasaa dzwonów,bylem jednym z pierwszych ktory dotarł do wraku Civica Janiaka)
-GSMP Sienna(gorąca atmosfera i pogoda,dzwonik P.Dyji( z ktorym czasem sobie poklikam) i piruety Hondy Integry,gsia skórka po przejezdzie Steca;) )
-Barum(najlepszy rajd w zyciu,jak do tej poryekpia,zawody,i go-karty)
-Testy Kuziego i Oleksowicza( w tym przejażdzka z Oleksowiczem)
Redbull
N2

Postprzez Zajcev » poniedziałek, 5 gru 2005, 22:36

u mnei trochę ubogo:/

- Rajd Krakowski PPZM
- Rajd Wawelski

- Kryterium Asów - Karowa na żywo... w ITVP....:(((

:(((

sezon nie udany:/
Zajcev
N4

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 5 gru 2005, 23:37

U mnie było bardzo biednie. Tylko Magurski i Cieszynka. Ale chociaż na tych dwóch było ciekawie, zwłaszcza na tym pierwszym. A poza tym to po torze NASCAR w Daytona Beach się przejechałem :) Melexem :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez ptakwrc » poniedziałek, 5 gru 2005, 23:52

u mnei nawet niexle w tym roku:

1 magurski - bayer full po prostu snieg snieg i snieg:D
potem dlugo dlugo nic
2 gorski Załuż
3 rzeszowski
4 banska bystrica
5 gorski przadki
6 warszawski
7 wawelski

no i ze 2 kjs-y po drodze
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez RallyMAN » wtorek, 6 gru 2005, 14:56

Mój sezon mysle ze byl udany...

-Sheron Valasska Rally
-10 Studencki Rajd Samochodowy
-AC Pokale
-Barbórka Cieszyńska
-Prazski Rallysprint
-Start w Mistrzostwach Tychów
-Co-Drive Paszka, Qzyn'a i Mery
-Rajd Zamkowy

Na zakonczenie sezonu jeszcze bedzie jakis KJS, ale jeszcze nie wiem na ktory sie wybierzemy...

Chyba wymienilem wszystkie :P Mam nadzieje ze nastepny bedzie bardziej udany... Mam zamiar w koncu na MŚ sie wybrać...
RallyMAN
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum