(PPZM) Barbórka Cieszyńska

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez TommiCrazy » poniedziałek, 25 lis 2002, 02:26

A kto mi jest wstanie coś powiedzieć na temat tego poloneza co tam startował, chętnie się dowiem coś na temat tej wersji co tam jechała, ma ktoś jakiś link do fotki?
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez kewals » poniedziałek, 25 lis 2002, 10:40

polonez nie dojechal....gadalem z pilotem i mówił ze sami jeszcze nie widza co padlo...nagle stracił moc i tyle co dokulalli sie na luzie do mety 6 odcinka....coś Tomek sugerował że mieli za waską płyte i chyba którys z podzespołów oberwał...na pewno nie szpera bo chłopaki sa nią zachwyceni :) ..fotek jeszcze nie ma po sieci..ale to jest ten sam poldek co zawsze chodzi bokami w pucharach :D
zapraszam do dyskusji na www.dnkforum.prv.pl
kewals
N3

Postprzez kewals » wtorek, 26 lis 2002, 15:22

TommiCrazy napisał(a):ma ktoś jakiś link do fotki?

http://www.rajdy.hoga.pl/big_fot.asp?obrazek=galeria/02_cieszyn_miken/72.JPG poldolot po wybiciu :)
kewals
N3

Postprzez Walezy » środa, 27 lis 2002, 19:29

Poldek jest opisany na stronie www.cecot.w.pl .Na 6 OS po hopie silnik odbil sie od plyty i zlamalem smok z pompy oleju. Po paru sekundach zatarlem silnik. Szkoda bo jechalem dla publiki i zaczynalem sie wjezdzac w poldka. Mimo wszystko widzialem ze jeszcze duzo mi brakuje, i zdazalo mi sie pare razy o wiele szybciej hamowac(psychika i bledy w opisie). Mam nadzieje ze jazda sie podobala. Szukam jakiegos filmiku i innych fotek z poldkiem w akcji , wiec jak ktos moze mi pomoc to bede wdzieczny.
Walezy
Walezy
N1

Postprzez kewals » niedziela, 1 gru 2002, 11:09

na stronie http://www.bronowski.pl/~lucas/rallytm/video.html Rafała Janczaka lidera klasy A0 pojawiły sie 2 onboardy z Cieszyńskiej
kewals
N3

Postprzez golden » piątek, 6 gru 2002, 20:11

ogladalem dzis (dopiero) powtorke rajdu cieszynskiej barborki i musze powiedziec ze dzown solowowa zrobil na mnie troche:) wrazenie.
jakby ludzie stali hehe przy drodze to bysmy mieli kolejny niezly wypadek smiertelny :( - moze takie filmy dadza nam i innym do myslenia... badz beda nam przypominac zasady bezpieczenstwa :)
golden
A6

Postprzez dyfer » piątek, 6 gru 2002, 20:30

...tródno,żeby Sołowow wychamował,jak tam trzeba było zdjąć nogę z gazu już przed tą górką...a w dodatku było tam cholernie ślisko...
dyfer
dyfer

Postprzez kewals » sobota, 7 gru 2002, 12:46

kto z miejscowych wiedział ze hamowanie nalezy rozpoczac juz na szczycei ten nie miał problemu....Maciejewski chyba tam najbardziej przegiął pałe...deptając jeszcze po gazie....miejsce zdradliwe bo 3 zalogi tam skończyły....golden na czym leciała relacja bo jak zwykle nie miałem szcześcia wiedzieć o tym ? :(
kewals
N3

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum