(M.Ś.) Kuzaj w MŚ(?)

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez RaQ » niedziela, 6 lut 2005, 22:58

Oho jeszcze trochę i pan K. zostanie w przyszłym roku drugim fabrycznym kierowcą Subaru :lol: :lol: Sarrazin się nie sprawdzi i wezmą pana K. hehehe :lol: :lol:
RaQ
A5

Postprzez Zepter » poniedziałek, 7 lut 2005, 00:37

Co to za forum? Wygląda jak forum miłośników since and political fiction. :lol:

A panu Kuzajowi życzę jak najlepiej........ :?
TDI - Ten Dym Ignoruj ;-]
Zepter
N3

Postprzez Łukasz » poniedziałek, 7 lut 2005, 14:04

O wiele lepiej by było jakby wystartował w PCWRC. Pokazałby jak wygląda na tle światowych kierowców, taniej, mógłby zaliczyć cały cykl i powalczyć o jakieś lokaty a jeden start WRC w MŚ :?: Jaki to sens :?: Żaden. nie zna tras, nie ma żadnego doświadczenia jeśli chodzi o MŚ (kiedy on ostatnio startował w jakiejś eliminacji MŚ bo nie pamietam już, chyba gdzieś w 2000 w portugalii) a doświadczenie jest bardzo ważne, ma teraz inny styl jazdy (N-kowy), nie jest rozjeźdżony jeśli chodzi o auta WRC w przeciwieństwie do innych to pytam się po co :?: Jaki to jest sens ładowania kupy kasy w taki start który nie wiadomo czemu miałby służyć :?: Ale co mnie to obchodzi, niech startuje gdzie chce, jego życie, jego kasa jak chce ją rozpieprzyć to niech to robi.
Łukasz
N3

Postprzez P.I.M.P. » poniedziałek, 7 lut 2005, 14:21

Moze dla czystej przyjemnosci??
A start WRCem w mistrzostwach swiata chyba sie do tego jak najbardziej nadaje
P.I.M.P.
N3

Postprzez Mars » poniedziałek, 7 lut 2005, 16:01

a nie lubie zagladac komukolwiek do kieszeni...jak ma tyle kasy to rozpizdzeina zeby se pojechac rajd WRC w MS to niech sobie jedzie. Ale bardziej przyszlosciowy bylby start w PCWRC.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez solota » poniedziałek, 7 lut 2005, 16:05

ja myśle że Kuzi dla przyjemności pojechałby wurcem, bo i po części o to chodzi :wink: Jeśli ma jeździć w PCWRC, to niech zainstnieje trochę jako kierowca WRC, będzie mediów troche, ajajaj telewizja :D

Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nei widziałem Kuzaja w porzadnym aucie w RSMŚ, a więc Życzę ci Leszku udanego startu, jesli do niego dojdzie :wink:
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez TommiCrazy » poniedziałek, 7 lut 2005, 20:25

Wypie****ć buraki francowate, sceptyki, swoj narodową przypdłość tylko ujawniacie, jego kasa jego starty, jako jeden z nielicznych kierowców polskich ma duże doświadczenie za kierownicą WRC, Lech miał zwsze dobre układy z dostarczycielmi topowego sprzętu i chwała mu zato, czy ktokolwiek się przywalał do Hołka że w dakarze jedzie? prawie topowym Pajero? mogł sobie podarować ten rajd pustynny i wystrować w 10 letnim cyklu gokartów . BO TANIEJ ,

Najlepiej niech się wyzabijają wszyscy kierowcy na przejzdach kolejowych to nie na rajdy będziecie jeździć tylko na cmentarze !!

ŻENADA ! SCEPTYKI Z KLAPAMI NA OCZACH
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Banan » poniedziałek, 7 lut 2005, 20:57

Nerwowy troche jestes... My tu tylko swoje opinie wyrazamy, ze lepiej byloby cykl PCWRC niz pojedynczy start WuRCem. Chyba, ze ma on mu dac w przyszlym sezonie wiecej takich startow to ok...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 7 lut 2005, 21:27

Sergiey napisał(a):jak zobacze to uwierze :)

mam dokładnie tak samo
LIPciu
A5

Postprzez Mars » poniedziałek, 7 lut 2005, 22:42

Tommi wyluzuj....nikt Citu rodziny nie wymordował....
Osobiscie Leszka nie lubie ale to nie ma nic do rzeczy. Uwazam taki start za bezsensu i juz. Takie moje zdanie i takie je wyrazam. Masz inne? Oki, wyraz je ale po co tak nerwowo?

A co do Hołka to on sam mówil ze to nie byl jednorazowa impreza...zamierza jeszcze nie raz startowac w Dakarze. Wiec nie wiem skad to poronanie. A nie slyszalem zeby Kuzaj planował caly sezon w WRC.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez nick555 » poniedziałek, 7 lut 2005, 23:00

wiecie a mi się wydaje że to ma byc przyjemnosć ten start. powiedzmy sobie szczerze ale cykl PCWRC nie jest tani bo rajdów jest kilkadziesiąt a tu jeden start jeden sponsor na impreze a nie na cykl łatwiej tak o wiele. I jak leszka nie bardzo lubie to chetnie posledze wyniki wśród czołówki, czy bedzie jakas szanse powalczyć z jakakolwiek fabryka nie wspominajac o Warmboldzie:) Poza tym pamietajcie, Kuzaj ma duzo planów jak wszyscy i zobaczymy co z tego wyniknie. Mysle ze najprędzej on moze zrealizowac swój bardzo ambitny cykl startów, bo słyszałem jeszcze o starcie w DSMP w Porsche z ALDY...
nick555
A6

Postprzez TommiCrazy » wtorek, 8 lut 2005, 00:03

tego typu rozmowy o Leszku Q. były tu maglowane już trzy lata temi i sto razy potem, juz mam poprostu dość słuchać o tych głupotach czy on jest zły czy nie.
Ja jestem fanem L.K. ale nigdy niegnoiłem Quliga i Hołka, zawsze chętnie ich oglądałem, a porownanie z gokartami było ironią do sytuacji o tłumaczeniu ze to bezsensowen bo koszty itp.
ma kase niech jedzie, potem już może jej niemieć!

a wyrażanie opinii to coś innego niż gnojenie jedynego polskiego kierowcy który kombinuje jak może by startować WRCem
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez solota » wtorek, 8 lut 2005, 09:01

powinnniśmy wspierać jakiegoś kierowcę aby startował w WRC, a nie dupe mu obrabiać
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez Baca » wtorek, 8 lut 2005, 15:38

Takiej dawki zawiści już dawno nie było na tym forum i wcale się nie dziwię, że Tommi zareagował tak a nie inaczej. Można kogoś nie lubieć, ale odrobina obiektywizmu nikomu nie zaszkodziłaby.

Przy okazji pięknie wyszło jak niektórzy "kibicują wszystkim" rodakom startującym za granicą. :lol: Hipokryzji nigdy za wiele :lol:

Jak tak dalej pójdzie to na rajdówkach będą naklejki "Stop nietolerancji na odcinkach specjalnych". :lol:

Czytając posty pewnych osób można dojść do takich wniosków:
1.Jesli dany kierowca (nie mówię tutaj konkretnie o Kuzaju)
- nie startuje w konkretnym cyklu-->to źle
- startuje po znanych oesach --->to jeszcze gorzej
- debiutuje na nieznanych trasach ---> to już zupełnie porażka, lepiej niech siedzi w domu, bo wynik będzie poniżej oczekiwań "kibiców".

2.Warmbold to określenie równoznaczne z cieniasem.
Jednak ten słabiak w wyscigu o fabrykę zdecydowanie dystansuje naszych rodaków. Jestem pewien, że wiele osób z tego forum chciałoby, aby ktoryś z polskich kierowców miał taki program startów jak Warmbold.
Baca
A5

Postprzez solota » wtorek, 8 lut 2005, 17:07

co do Antka Warmbolda to mimo moich negatywnych wypowiedzi przekunuję się ostatnio, że jeśli bedzie jeździł dalej tak dużo to kiedyś będzie miał szanse wejść do fabryki.

Nie ma co się żalić, że ma kase, bo co :?: to źle :?: Raczej bardzo dobrze bo i to liczy się w rajdach
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum