Moderator: SebaSTI
LIPciu napisał(a):wygra albo solberg albo marcus. inaczej być nie może. w końcu tu nikt im nie wrzuci śniegu na droge
PawelRally napisał(a):Ja stawiam że Loeb zdzwoni
rajdowa_kobitka napisał(a):PawelRally napisał(a):Ja stawiam że Loeb zdzwoni:D:D Kiedy ostatni raz Loeb gdzieś wydzwonił skutecznie?!
![]()
Za co go tak bardzo nie lubicie? ze jest najlepszy, skuteczny i potrafi super jeździć i wygrywać?! Może i nudne, ale prawdziwe... 3-mam kciuki:)
sumo napisał(a):PawelRally napisał(a):Byłbym mile zaskoczony gdyby Panizzi zajął miejsce w pierwszej 3 ale to chyba mało realne, ale realne
hm... ale Mitsubishi wystawia autka dla Rovanpery i Galliego.... wiec Panizzi raczej nie pojezdzi
PawelRally napisał(a):rajdowa_kobitka napisał(a):PawelRally napisał(a):Ja stawiam że Loeb zdzwoni:D:D Kiedy ostatni raz Loeb gdzieś wydzwonił skutecznie?!
![]()
Za co go tak bardzo nie lubicie? ze jest najlepszy, skuteczny i potrafi super jeździć i wygrywać?! Może i nudne, ale prawdziwe... 3-mam kciuki:)
Ale czy ja powiedziałem że go nie lubieLoeb jest dla mnie wielki ale mam poprostu przeczucie że wydzwoni. Nie pamiętam kiedy wydzwonił ale w szwecji coś mi się zdaje że tak będzie. Byłbym mile zaskoczony gdyby Panizzi zajął miejsce w pierwszej 3 ale to chyba mało realne, ale realne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości