Co do koszulek, to dzisiaj wlasnie o tym myslalem hehe (wczoraj nie czytale forum to nie widzialem tematu). Tak czy siak juz za wczasu chcialbym poruszyc temat ceny i co za tym idzie jakosci. Wiem, ze pewnie spore grono forumowiczow i tak sie bedzie upieralo, ze taniej = lepiej, wiec pomyslalem, ze moze by zrobic wersje standard i de luxe...
Mnie by urzadzalo np cos takiego:
http://www.butik.pl/b1/commodity?groupId=145775&l=pl
Odejmujac od tej kwoty prowizje sklepu internetowego i to, co zarabia na tym sam battlenet.pl, to imho cena bylaby nie az tak wysoka. Moim zdaniem warto zainwestowac 10-15zl wiecej, i miec koszulke na troche dluzej niz jeden sezon. No bo sorry, ale nie uwierze, ze za 15zl mozna miec dobrej jakosci T-Shirt (165g/m2 w przypadku Fruit Of The Loom) i nadruk, ktory nie zniknie po kilku praniach, a przynajmniej nie wytrze sie.
A sam pomysl koszulek swietny, widac, ze mamy podobne pomysly. Fajnie sie tak rozpoznawiac na rajdzie i pogadac cos wiecej niz: "yyy cory, masz moze czasowke?"

. Co do naklejek to sam nie wiem, srednio lubie naklejac na auto cokolwiek, no chyba, ze logo sponsora...