(M.Ś.) Carlos Sainz kończy karierę...

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Jucek » czwartek, 21 paź 2004, 22:15

słuchajcie, (nie wiem czy cos mi sie nie popieprzylo) jak Sainz odejdzie od citroena to co stanie sie z telefonicą? czy nie bylo tak ze na początku citroen nie mial zabardzo kasy na pelny program startów, wiec zatrudnili Carlosa a On sam sciągnął telefonice? (przypominam cos moglo mi sie pomieszac :) )
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez qbus » czwartek, 21 paź 2004, 22:24

Jucek tak masz racje było tak ale w zeszłym roku. Pooglądaj sobie fotki z tegorocznych MŚ, widzisz gdzieś reklamy Telefonici na samochodach Citroena?
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Gustaw » czwartek, 21 paź 2004, 22:39

no pomyslecie ! czy zespol ktory 2 razy zdobyl tytlu producentow moze miec problemy z kasa?! chocby nie mieli zadnego zewnetrzenego sposora to na penwo wystarczy sama kasa ktora sypie gora citroena
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Jucek » czwartek, 21 paź 2004, 22:47

a kto mowi o problemach z kasą ? ja sie pytałem tylko o telefonice,ktorej tak czy siak juz nie ma :)
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez Lasse » piątek, 22 paź 2004, 03:13

Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym!
LASSE
Lasse
N2

Postprzez rak818 » piątek, 22 paź 2004, 09:04

Każdy kiedyś odchodzi :( , ale lepiej zrobić to z honorem niż zostać wywalonym przez zespół. A cyrk WRC będzie trwał dalej. Nie ma Colina, Burnsa, Sainza, Makinena, ale są inni ...... (tutaj długa lista). Poza tym gdzieś muszą jeźsdzić marko i Duval :!:
El Mator to fajny gość, życzę mu wygranej na własnych śmieciach :D
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
rak818
A5

Postprzez Drzymalka » poniedziałek, 25 paź 2004, 09:43

Bardzo rzadko sie wypowiadam , ale teraz nie sposób przejść koło tego obojętnie. Cóż, skończyła się pewna epoka. Wielu powie ze to najlepszy moment żeby odejść - w glorii i chwale - z klasą. Rzeczywiście , to prawda , jednak pozostaje jakiś smutek....
Drzymalka

Postprzez Matador » wtorek, 26 paź 2004, 14:27

Cholera, no nie wiem co napisać... Jeden z moich ulubionych kierowców (stąd mój nick) przechodzi na emeryture :? Strasznie mi brakuje w MŚ tych "staruszków": McRae, Burns, Makkinen, Auriol, Eriksson, Kankkunen i reszty. Wiem że to normalne że starzy odchodzą a przychodzą nowi ale jak dla mnie to już nie to. Chociaż miną lata i to Loeb, Solberg odejdą i będzie tak samo :) Carlos do końca trzyma klasę i tak trzymać stary...
Matador
A5

Postprzez fluff » wtorek, 26 paź 2004, 16:03

Nie do konca starzy odchodza... tzn. Burns to raczej chcialby jezdzic.... z Colinem tez moglo byc inaczej....
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez lordpix » środa, 27 paź 2004, 00:02

oj szkoda ich szkoda... gratulacje dla Carlosa za całokształt.
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez WRCfan » środa, 27 paź 2004, 09:33

Tak jak ktos słusznie powiedział,kończy sie pewna epoka.IMO jednak Sainz lepiej robi odchodząc teraz,niż miałby to zrobić w momencie gdy już by nie nadążał za stawką i notował czasu pod koniec pierwszej dziesiątki.
Myśle tez ze po tylu latach spedzonych w tym wielkim cyrku zwanym WRC,napewno Carlos nie odsunie sie od rajdów w 100% i napewno o ni usłyszymy (a jak nie o nim to napewno o jakims wychowanku El Matadora :wink: )
podsumowując:

Dzięki Ci Carlos za te wszystkie lata emocji 8)
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez Hultay WRC » środa, 27 paź 2004, 10:46

Pamiętam jak raz kiedyś na lekcję języka polskiego zrobiłem slownik o rajdowej tematyce. Były tam związki wyrazowe, powiedzenia, neologizmy, oraz pseudonimy kierowców. Nauczycielka uważnie go czytała, raz po raz podśmiewając się pod nosem z niektórych wyjaśnień (postarałem się o śmieszne hasła i wyjaśnienia). Zamieściłem dużo zdjęć. na jednym z nich byli Solbi i Sainz, rozmawaili ze sobą, obaj uśmiechnięci. Widać było, że Solbi słucha go z uwagą, trochę jak uczeń nauczyciela. Spojrzała na to zdjęcie i powiedziała, że chyba facet ma charyzmę, wzbudza szacunek ale i sympatię. Tutaj się zgodzę. :) Pierwszy raz go widziała na zdjęciu i od razu powiedziała prawdę.
a tak na marginesie, to wtedy dostałem 6 8)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Jump » czwartek, 17 mar 2005, 14:09

Jump
N3

Postprzez Łukasz » czwartek, 17 mar 2005, 19:44

Zawsze kochał ten klub więc czemu nie miałby się zając prowadzeniem tego klubu :roll: :) . Jeśli sprawiło by mu to przyjemność to niech coś robi. Człowiek musi w końcu coś robić, przecież nie będzie teraz siedział do śmierci w fotelu, czytajać gazetkę, chodząc rano po gazetki i z psem (jeśli go ma) na spacer. Ja zresztą też zawsze kochałem ten klub i mu kibicowałem więc bardzo się cieszę jakby się stało tak jak to opisują na onecie :)
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez Megas WRC » czwartek, 17 mar 2005, 20:33

Fajnie by bylo jakby zastal prezesem Realu. Zarabial by kupe kasy i moze by w rajdach od czasu do czasu pojezdzil :)
Megas WRC
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum