(M.Ś.) Tomek Kuchar w MS

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Piccolo_Jr » wtorek, 13 sie 2002, 12:33

Ciekawe czy tą Toyotę da się odbudować a jeśli tak to jak szybko :? Dziubak dzięki za link
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Postprzez maciekd » wtorek, 13 sie 2002, 22:25

W TV4 powiedzieli, ze NAJPRAWDOPODOBNIEJ Tomek nie wystartuje w Rajdzie Deutschland, bo samochodu nie uda sie przygotowac... A moze to dobry moment zeby Tomek wsiadl wreszcie do wspolczesnego samochodu rajdowego(?) Nie startujac napewno sie nie wypromuje, a budzet chyba pozwala na wynajecie innego auta.
maciekd
A6

Postprzez Piccolo_Jr » środa, 14 sie 2002, 01:52

Przecież Totyota to jest współczesny samochód rajdowy. No może jest trochę sterszy ale wciąż wiely kierowców z niego korzysta. Co do Tomka to oby tylko dało radę załatwić dla niego jakiś samochód na niemcy. Mimo wszystko szkoda że go Hyundai wyrolował.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Postprzez Dobi » środa, 14 sie 2002, 07:53

Hyundaj wyrolował Tomka , Tomek wyrolował Toyotą... :D . Chyba coś skołują na Niemcy - wątpie zeby zawiódł tylu Polaków którzy tam przyjadą.
Dobi

Postprzez maciekd » czwartek, 15 sie 2002, 22:38

Oj cos mnie sie wydaje, ze zawiedzie... A Toyota Kuchara jest mniej doinwestowana, niz zeszloroczna Kuziego. Z kolei Lungaard mial juz Corolle z najwyzszej pulki, a jezeli Warmbold mowi, ze Focus'99 jest o wiele lepszy od Toyoty, to chyba nie mamy o czym mowic. Z pewnoscia jest to bardzo przyjazne autko na mistrzostwa krajowe i na nauke, ale MS juz wyzej nie podskoczy. Swoja droga Toyota byla mistrzem producentow w 1999 wiec troche dziwne, ze niby jest gorsza od Focusa'99, ale pozostaje nam wierzyc tym, ktorzy jechali...
maciekd
A6

Postprzez Piccolo_Jr » poniedziałek, 19 sie 2002, 12:07

Tomek Kuchar na pewno nie pojedzie na rajdzie niemiec. Czytałem właśnie wywiad na www.rallye-magazin.de (co ciekawe źródłem tekstu jest podobno gazeta Życie Wraszawy). Tomek mówi że na pewno nie wystartuje w rajdzie niemiec. Wypowiada też słowa: "Nasza Toyota Corolla WRC po prostu już nie istnieje." :cry: Jaka szkoda. W tym roku trzeba przyznać już sporo pecha miał. Mam nadzieję że to się już skończyło. Pozostaje mieć nadzieję że zdobędzie nowy samochód i znów zacznie jeździć.
Piccolo_Jr
N3

Postprzez misiekWRC » poniedziałek, 19 sie 2002, 15:01

Hmmm... a czekajcie, co z Hyunaiem? Tomek miał chyba zaliczyć wszystkie asfalty, nie? (z góry sorx za ewentualną ignorancję :P )
Dominik a.k.a. MisiekWRC
http://rajdy.umarket.pl
Śląski Klub Rajdowy
misiekWRC

Postprzez Dobi » poniedziałek, 19 sie 2002, 16:43

Może nie będzie tak źle ,może znajdzie sie ktoś kto mu pozyczy jakiś bolid. Qrde chłopaki mają naprawde pecha w tym sezonie, a tak ładnie się zaczął... :(
Dobi

Postprzez maciekd » poniedziałek, 19 sie 2002, 19:06

Tomek ma możliwosc pojechania Accentem WRC, ale tylko Evo2. Jego zaspol twierdzi (w kontekscie rozmow z innymi Teamami), ze trzeba sie szanowac, i albo Kuchar pojedzie samochodem konkurencyjnym, albo nie pojedzie wogole. Dla mnie to troche dziwne, bo nie jezdzac wogole tez nic nikomu nie udowodni, ale byc moze ma juz tak mocna pozycje w swiecie WRC, ze nie musi juz niczego dowodzic... Pozostaje ufac jego menedzerom.
maciekd
A6

Postprzez maciekd » wtorek, 27 sie 2002, 00:41

Zna ktos adres oficjalnej strony Kuchara? Ma ja wogole? Kiedys byla www.kuchar.net, potem mieli ja przerabiac a teraz cisza... A jak tam San Remo, pojedzie Tomek?
maciekd
A6

Postprzez Piccolo_Jr » wtorek, 27 sie 2002, 01:42

Z tego co ja wiem Kuchar swojej strony nie ma. A szkoda. :(
Piccolo_Jr
N3

Postprzez Alex K » wtorek, 27 sie 2002, 22:29

Mówisz, że Kuchar musi się szanować. Nie przesadzajmy, Kuchar wygrał los na loterii, powinien dotrzymać kontraktu. Co da mu jazda wiekową Toyotą, kórej podobno już nie ma? A co może mu dać jazda Hyundai'em, potrzebną naukę w profesjonalnym zespole, klasowych team-mates w zespole (bo jest przecież Kankkunen, i s-ka), nowe doświadczenia, itd, itp. Moim zdaniem postępowanie Kuchara i spółki jest ogromnym błędem, który może zaważyć na jego dalszej karierze. Chociaż mam nadzieję, że jednak jego management wie co robi. Jest bardzo prawdopodobne, że ktoś będzie musiał zastąpić Armina w następnej eliminacji, ciekawe czy będzie to Kankkunen, czy Kuchar, czy może ktoś inny.
Alex K
N1

Postprzez Dobi » wtorek, 27 sie 2002, 23:29

Pewnie będzie to ta panienka... :D
Dobi

Postprzez Piccolo_Jr » środa, 28 sie 2002, 02:09

Jeżeli juz ktoś zastąpi Schwarza to na pewno będzie to Juha Kankkunen.
Piccolo_Jr
N3

Postprzez maciekd » środa, 28 sie 2002, 22:16

Do Alexa
To sa slowa zespolu Tomka, ja mysle podobnie do ciebie...
maciekd
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum