Obejrzałem sobie relację. Co do Colina i Ringera to czasem mają problemy z notatkami. Wypadek Delecoura mimo że nie był pokazany musiał być bardzo mocny. Pokazali rozbity samochód. Czy ja dobrze widziałem wyrwany z nadwozia leżący obok silnik Bo mi się wierzyć nie chce
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
To jednak dobrze widziałem. Pierwszy raz zobaczyłem coś takiego W rajdówce Która jest bardziej wytrzymała od cywilnego samochodu w razie wypadku. Jeżeli chodzi o ten wypadek to musiała podziałać naprawdę ogromna siła że aż silnik wyrwało.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Dla mnei wynik jest znakomity!!
na tych oesach kiedy jechal sprawnym autem krecil bardzo dobre czasy
on jedzie corolla z przed 4 sezonow i traci kilka po kilka sekund do paasonena i erikssona w najnowszych wrcach
zaloze sie jakby kuchar jechal jakism moncym wrc jakims 206 foka albo subarakie (a nawet hultajem ale evo 3 fabrycznym) to czasy bylyby w granicach 5-8 miejsca!!!!!
pokazal ze jadac na 100 % moze dojechac i gonic:D
jestem po raz kolejny pod wrazeniem!! Mam nadzieje ze ktos go zaluwazy i zaangazwuje do fabryki bo warto!!! warto!!!! wspomnicie te i nietylko moje slowa za 5,10 lat a moze nawet juz w przyszlym sezonie!!
podziwiam naprawde pana Q za tyle determinacji - fura psula sie jak 18 letni malacz ja wiem ze to ciezki rajd ale....szkoda ze nie dysponuje on lepszym autkiem...a co z Polsatem, czemu juz go nie sponsoruje?
"Kosmetyka samochodu nie ma dla mnie znaczenia. Jak długo koła kręcą się we właściwym kierunku, musimy próbować"
CMcR