(M.Ś.) Uddeholm Swedish Rally

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez golden » środa, 7 sty 2004, 23:30

ciekawe jaka pogoda bedzie, czy deszczowo czy max lodowo
golden
A6

Postprzez Zepter » czwartek, 8 sty 2004, 23:41

Tradycyjnie trzymam kciuki za team Forda, Marko Martina i spółkę. :wink:
Zepter
N3

Postprzez Wilu » niedziela, 11 sty 2004, 22:41

jakaś ta startóweczka skromna :arrow: tzn. zgłoszeń lista.
Wilu
N4

Postprzez !ADI! » niedziela, 11 sty 2004, 23:48

Wilu a czy przypadkiem nie jest tak, że tam N4 nie ma?
bo jakoś same WRC i S1600
!ADI!
S1600

Postprzez czarekusa » poniedziałek, 12 sty 2004, 17:17

tomi_kl napisał(a):Powiem krótko - zajebiscie !!! oby tylko wystartował !
:D !!! ZAJEBISCIE !

No i co , !
Jak wystartuje , to znowu udowodni ze można w Polsce znaleźć sponsorów , a nie jak Hołek być tylko komentatorem w eurosporcie :twisted:

Kuzi potrafi , Janusz potrafi , Kuchar potrafi - a Hołek co : E M E R Y T U R A :twisted:

KUZI GO !

KUZI GO !

Wszystkiego najlepszego w 2004 r !!!
Czyżby rok Leszka K.

Tomi!- gdybys ty tez dzierzawil grunty pod Krakowskie hipermarkety to bys sobie tez pozwolil na starty w szwecji z bylejakim sponsorem. Kuzi ma kasy w brud i nie mow ze Holo nie moze znalesc sponsora bo nie jest on przypadkiem odosobnionym, wymieniac innych chyba nie musze. A z reszta sam mi holo mowil ze on sie nie bawi w dziecinade i jak cos robi to tylko profesjonalnie. Sponsorow mial zeby wystartowac kilka rajdow nawet tym focusem ale on sie w kilka rajdow nie chce bawic a potem powiedziec "trudno skonczyla sie kasa". Dla mnie on i tak jest juz legenda a Kuzi to nawet MP nie potrafi z Nka wygrac. Zenada.
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez RaQ » poniedziałek, 12 sty 2004, 21:52

czarekusa piszesz, że Hołek miałby na tyle kasy żeby wystartować focuem w kilku rajdach. Ja jestem zagorzałym kibicem Hołka i jest to człowiek, którego obdarzam ogromnym szacunkiem, ale to co piszesz wydaje mi się conajmniej nieobiektywne. Skoro Hołek ma kase na kilka rajdów wurcem(według ciebie) to dlaczego nie miałby wystartować enką w MP. Krytykujesz za to Kuzaja, że ma w brud kasy, a nie potrafi enką wygrywać. Ja też nie przepadam wcale za Kuzajem, ale myśle że w taka ocena powinna być obiektywna, bo równie dobrze możemy krytykować Hołka za to, że nie wystawi enki do MP.

Pozdrawiam
RaQ
A5

Postprzez Wilu » poniedziałek, 12 sty 2004, 22:55

to też Adi mówię, że skromniutka. Lancerki jadą dwa raptem. widać niewielu prywatnych enkowców miało chętkę na Monte a szczerze miali by szansę na wysokie miejsca bo jak bedzie śnieg na podjazdach odjadą ośką bez wysiłu. pamiętacie te ujęcia jak pchali autka pod górę kibice, co by je rozpędzić.
Wilu
N4

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 12 sty 2004, 23:04

Pamietamy, zwłaszcza Punto. A tak na marginesie to o Monte wszyscy zapomnieli? Przecież to już za kilka dni! A może podyskutujemy już dziś o Australii? Co wy na to?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 12 sty 2004, 23:21

:lol: ok ja jestem ślepy a tobie się chyba topiki pomykiły Wilu :D :D

Bo to jest lista zgłoszeń do MC, a ja myślalem że do szwecji, a przecie to topic o szwecji a o MC jest gdzieś obok 8)

jest COOL
!ADI!
S1600

Postprzez czarekusa » wtorek, 13 sty 2004, 07:29

raq555 - spytaj sie Holka czemu nie chce jechac Lancerem w MP to ci powie stara anegdote o rumakach i osiolkach. Krzysiek nie chce sie bawic w cos co nie jest dopiete na ostatni guzik, chce po prostu robic to co kocha profesjonalnie albo wcale. Mial kilda wpadek gdzie wydawalo sie ze jest super ale brakowalo kasy na podstawowe rzeczy i dlatego nie wychodzilo. W MS jest gotowy pojechac Miskiem bo MS to co innego niz sciganie sie po OS znanych na pamiec i to jeszcze slabszym miskiem. A powiedz mi jak Kuziego mozna nie krytykowac? Facet ma kolpoty z psychika i sie nie moze przelamac i tu jest jego problem. Zanim czegos nie zrobi bede go dalej krytykowal. Pozdrawiam.

czarekusa
A5

Postprzez RaQ » wtorek, 13 sty 2004, 08:23

czerakusa znam dobrze tą anegdotę :wink: Wszystko by było super w tym co mówisz tylko jak usłyszałem, że Hołek chce w sezonie 2004 jechać cały cykl mistrzostw USA to budzi to we mnie naprawde mieszane uczucia. Z tego co wiem(wyczytalełem) to mistrzostwa w USA bardziej przypominają amatorstwo niż prawdziwy profesjonalizm, do którego Krzysiek nas przyzwyczaił. W tym momencie też można powiedzić, Hołek wykręca się takimi gadkami, że lepiej robić coś dobrze, albo wcale bo boi się konfrontacji na polskich oesach przykładowo z młodszymi zawodnikami. Mam nadzieje, że wyjdzie mu z tymi MŚ bo również uważam, że tam jest jego miejsce. A co do Kuzaja no to masz racje trudno się tu nie zgodzić. Ja się staram tylko zawsze obiektywnie oceniać. W każdym razie nie ma co gdybać tylko poczekajmy aż się rozwinie sezon to wtedy można będzie powiedzieć co jest złe, a co dobre. Pozdrawiam serdecznie!
RaQ
A5

Postprzez !ADI! » wtorek, 13 sty 2004, 16:50

a mógłby ktoś przytoczyć tą anegdotę?? please
!ADI!
S1600

Postprzez czarekusa » wtorek, 13 sty 2004, 17:02

a wiec anegdota sie zaczyna jakiegos rajdu gdzie Holo pomyka po osie swoja Nka a tu mu Wislak mowi zeby moze depnal ten pedal do podlogi bo sie wloka, a holo mu na to ze on juz jest do podlogi. Wiec panowie popatrzyli na siebie i holo rzuca haslo "no to potraktujemy to jako trening" :-))))) Potem jest tekst ze jazda WRC to jak jechac takim szybkim wierzchowcem a przesiadka do Nki to zejscie z tego wierzchowca i przesiadka na takiego malego osiolka ktorego jakbys nie bil "ostrogami" to i tak pozostanie tylko malym osiolkiem.
Raq555- nie wiem czy Krzyskowi sie udalo cos zmontowac z tym startem w USA. Na spotkaniu w listopadzie mowil ze plany sa i jak sie uda zebrac budget do konca stycznia w wersji pesymistycznej to pojedzie. Na razie nie mam informacji, zapytam prezesa naszego chicagowskiego autoklubu to bedzie wiedzial bo ma kontakt z Krzyskiem. Nie wiem czy on chce tu jezdzic bo sie boi mlodych w Polsce, tego sie juz nie dowiemy bo to on sam tylko wie. W kazdym razie bylo by fajnie gdyby mogl tu pojechac bo konkurencja nie jest wcale taka zla. A poza tym Krzychu mowil ze rajdy w stanach sa na dobrej drodze zeby przejsc na system FIA a moze w niedalekiej przyszlosci zrobic tu runde WRC bo to przeciez ogromny rynek mozliwosci dla producentow i swietny chwyt marketingowy. Przy obecnym trendzie robienia coraz bardziej kompaktowych rajdow, jest szansa na WRC w USA.

czarekusa
A5

Postprzez czarekusa » wtorek, 13 sty 2004, 17:05

aha, jednym minusem jazdy w USA dla Krzycha jest to ze nie mozna robic swojego opisu trasy tylko wszyscy jada na opis ktory zrobil ktos z organizatorow rajdu. Wedlug mnie jest to bardzo niebezpieczne i jest pierwszym powodem dla ktorego taki rajd sie jedzie wolniej.

czarekusa
A5

Postprzez RaQ » wtorek, 13 sty 2004, 17:55

No właśnie czyli sam dobrze wiesz jak te rajdy w USA wyglądają. Bardzo fajnie, że rozwijają się w szybkim tempie i byłoby naprawde super gdyby weszła możliwość startów wurcami. Bądźmy jednak szczerzy-to jest jak narazie amatorstwo. Hołek mógłby tam zagościć, ale dopiero w momencie gdy wszystko będzie rozgrywane tak jak przykładowo w Europie. Wtedy gdyby Hołek coś tam wywalczył to byłby sukces. Ja też ostatnio nic nie słyszałem o tych startach Hołka, ale był moment kiedy to już było niemal pewne, jak jest teraz nie wiem. Ja cały czas widze Hołka na europejskich trasach albo w PCWRC. Jak będzie przekonamy się niedługo. Pozdrawiam.
RaQ
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum