(M.Ś.) Collin w Subaru!!

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Wilu » niedziela, 7 gru 2003, 22:58

skoro już wszyscy sie wypowiadają to ja też .... moim skromnym zdaniem subaru popełnia ogromny błąd angażując McRaeya, gdyż mimo tego że już nie chciany to jednak drogi, małorozwojowy - do carlosa podejścia nie ma, owszem widowiskowy ale małoskuteczny. stąd taki wniosek. tym bardziej że w tym okresie można było wybrać kogos bardziej rokującego !!! ale wójek R. trzyma rękę na pulsie i co na to poradzić. pozdro.
Wilu
N4

Postprzez !ADI! » niedziela, 7 gru 2003, 23:51

Wilu a z kąd wiesz ile zainkasował?

No a co do rozwojowości. poczekajmy, bo zauważyłem coś, co podąża za Colinem, a mianowicie język. Jestem przekonany, że w prodrive jak i w m-sport nikt nie był w 100% pewnien tego czego on chce. A co dopiero u żabojadów? :D Kto go tam miał zrozumieć, jak Guj Freklin[czy jak mu tam], zapinkala taką angielszczyzną, że się dobrali.
!ADI!
S1600

Postprzez kakao » piątek, 12 gru 2003, 15:33

no i colin chyba zostanie w nissanie a do subaryny powinni przyjąć Harriego . Pełny sezon + subaru + Rovanpera = sukces
kakao
N3

Postprzez !ADI! » piątek, 12 gru 2003, 15:48

OK, konsekwencja konsekwencję ale... No coż, chyba trzeba będzie obyć się bez Colina wprzyszłym roku w WRC.
Faktem jest, że sposób wylądowania w fabrycznym zespole nie był zbyt ciekawy. Ale wydaje mi się, że skoro NIESZCZĘŚCIE dało mu okzję, to powinienn z niej skożystać.
!ADI!
S1600

Postprzez d-z rallyfans » piątek, 12 gru 2003, 16:18

Wyglada na to ze COLIN mimo tego ze moze wogole nie jezdzic w MS ma
duze zadania finansowe,ja obstawiam ze drugim w SUBARU bedzie HARRI,na pewno wezmie mniej niz COLIN i jest o wiele mlodszy,chyba ze COLIN zejdzie z ceny,ale w to watpie,a moze jeszcze ktos inny bedzie drugim,juz wkrotce sie przekonamy,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez Yaro » piątek, 12 gru 2003, 17:27

Ponoć jesli Subaru nie dogada sie z Colinem to podpisza umowe z Hirvonenem.
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez Wilu » piątek, 12 gru 2003, 18:05

jak już David R. muwi że jest cieniawka to różowo nie jest. do 17 mają wpłynąć zgłoszenia kierowców na monte, i w poniedziałek mamy znać oficjalki. Stawiam na Młodego. Adi muwiłem że chce dukatóff za dużo to nie wierzyłeś, Subaru da auto ale kto zapłaci za gwiazdora który już jest na etapie zjeźdzania z szczytów w tempie WRC to niewiem. pozdro.
Wilu
N4

Postprzez rally_fan1 » piątek, 12 gru 2003, 19:21

jak nie Colin to może Hirvonen,choć on jest dopiero na początku zbierania doświadczeń(ale kto wie?),ale jest jeszcze np.Manfred Stohl,który ledwo co przejechał kilkaset kilometrów testowych po śniegu fabryczną Imprezą WRC,tak moim zdaniem wynika z tego newsa: http://www.rallye1.de/web/wm/artikel.php?newsID=3985&sid=
rally_fan1
N3

Postprzez WRCfan » piątek, 12 gru 2003, 19:26

d-z rallyfans napisał(a): i jest o wiele mlodszy :wink:

oj chyba z tym "wiele mlodszy" to sie myslisz...podążając za "WRC" nr17 Colin jest z 1968 roku a Rovanpera z 1966...takze wyglada na to ze Harri jest starszy niz McCrash...
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez d-z rallyfans » piątek, 12 gru 2003, 21:53

No to wyglada na to ze co do wieku HARRIEGO to sie pomylilem :oops: :oops: :oops: ,dosc mlodo chlop wyglada,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez TommiCrazy » sobota, 13 gru 2003, 00:58

jeśli Colin walczył o ostatnią szanse zostania w MISTRZOSTWACH to mógł darowac sobie legendarne PRICES :) bo sam sie utopił , wyrwał się jak TITANIC na lodowiec
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Wilu » sobota, 13 gru 2003, 04:52

Manfred ma więcej doświadczena niż cała reszata żółtych w niebiańśkich sukienkach, a się z procentowało i nawet Kresta odpuszcza, ale chyba tylko przez ten rokk. popop i teraz się zapowiada całkiem niezły show i jak się do Malcolma zgłoszą ooooo oby. i Kresta przede wszystkim, szkoda by było bo zanim Młody się wdrapie a nawet nie to mamy szanse się wysłowiaczyć, oczywiście dla fanówww. skoda auto i czechosłowaków dość znacznie, ehhh i cóż. pozdro.
Wilu
N4

Postprzez Gustaw » sobota, 13 gru 2003, 09:42

Jak czytamy na glownej stronie Subaru ogosilo ze na pewno to nie Colin bedzie im rolował impreze :cry: Wyglada na to ze to decyzja malych zoltych ludzikow ze swoim malymi zoltymi pisiorkami. Jestem zalamany, to dzieki Colinowi i jego szalenczej jezdzie w Subaru zakochalem sie w rajdach. Zawsze mu najbardziej kibicowalem, przy okazji nawet zafascynowalem sie Szkocja, a tu informacja ze w sezonie 04 to my go na pewno nie zobaczymy. A Hirvonen w Subaru ? Obrazek Oby kto mocno pozalowal tej decyzji i jebnal sie glowa w sciane z tej okazji Obrazek Dla mnie World Rally Championship juz nie beda takie jak kiedys. Na koniec moj ulubiony tekst z rajdowych prześcieradeł: COLIN STAY COOL AND FUCK THEM!
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez Yaro » sobota, 13 gru 2003, 12:20

Moze to banal i puste slowa ale dla mnie caly ten serial bez Colina straci wiele na swej wartosci... Sam Colin twierdzi ze nie poszlo o pieniadze, ale ciekaw jestem jak bylo naprawde. Subaru i Colin to bylalby wybuchowa mieszanka ale wlasnie - bylaby. Pozostaje mi zyczyc tylko wszystkiego dobrego temu ktory bedzie mial szczescie jezdzic Impreza u boku Solberga (czyli pewnie Hirvonenowi). No i oczywiscie moje (pewnie nie tylko moje) zyczenie COLIN WRÓC!!! (chcialem napisac to co Gustaw ale nie bede sie powtarzal :wink: )
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez michal_wrc » sobota, 13 gru 2003, 17:19

Wolałbym w Subaru Colina niz Hirvonena
michal_wrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum